Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Kızlar bugun beni affedin ama tartılamicam
Tartılırsam ve ilk kiloma döndüğümü görürsem naparım bilmiyorum oyuzden haftaya tartılcam (sakıncası yoktur inşallah ama olmaz derseniz çıkarabilirsiniz gruptan)

Bugun tekrar basladım diyete
Kahvaltı
2dilim kızarmış ekmek
Bikaç çeşit peynir
2 yumurta
Çok az menemen
2dilim pastırma
Şekersiz çay

Haftaya olmaz derseniz yarın sabahta tartılabilirim bu aradahem hiç değilse ödemi atmış olurum. Ama bugun tartılamam zaten kahvaltımı yaptım
kizlar maalesef cevap yazamiyorum cildircam...ttartilditartildim 71.200 niye cevap yazamuyorum anlamadim

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah
2 yumurta+peynir+zeytin+çökelek

ara
1 avuç badem+ceviz

öğlen
5 adet pazı sarması+yarım kase şehriye çorbası

şuana kadar bol bol şekersiz çay kahve ve 1,5 lt su içtim

Evet nihayet
menum
1 yumurta
5 zeytin
2 yemek kasigi biberle kavrulmus lor
3 bardk tek sekerli cay
1 dilim bugday ekmegi
su ana kadarda 1 litre su ve 1 kupa yesil cay

ara ogun(evve gidince yapicim)

1 Fincan sekersiz turk kahvesi ve 1 dilim bitter cikolata

Kizlar diyet isi zorlu bi surec aralarda bozsak da yilmadan hedefe adim adim ulasicaz er gec hepimiz fit hatun olucaz insallah:))) olumlu dusunelim guzel sonuclar alalim bu hafta ve diger gaftalar insallah:)))

Sorun olmaz deli niye cikariyim tablodan allam yareppim

Vallah bende bu aksam lahana corbalarina baslamayi düsünüyorum. Bu hafta herkes biraz salmsi gibi, acilen toparlanmamiz lazim vallah. yaza daha cok var diye diye, yani ben böyle yapiyorum, hic bi sey olmuyor, ama bu yaz baska olsun lütfen yaaa

Valla yaza az kalmadi artik 1 ay sonra yanimiza hirka alip cikcaz ona goreee

btlbetul
canim naptin ,onceki sayfalara bakamiyorum cok sinir oldummmmm

72.4 ama 71 dim cuma günü ne biçim hafta sonu hep misafirler yüzünden ohhh yaptık yaptık yedik döndük döndük yedik :) ama bu ödem atılcak azimliyim yarışa devam.... neydi hızlı gelen hızlı gider... bu önermenin terside doğru ne yazık ki....

Maalesef yaa hafta sonu cidden berbat,benim de mahfoldu. .gozum doymadi ama bugun yeniden asildim...yagmur yagiyo cok feci,yuruyuste yapamiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…