Hoş geldin canim
Biliyorum bunu ama benim tansiyin zaten yerlerde bu daha cok dusuruyoe kullanamiyorumhttp://www.bitkicaylarininfaydalari.com/hibiskus-cayinin-faydalari/ bu çayı içiyorum kızlar yağ yakımı hızlandi@miyav_su M Metebatur @kremsokola @erigim @Selvos88
7subat canimBenim oğlumda 11 aylık kaç Şubat doğumlu canım 8 Subat benim küçük oglan
Nasil birseymis selvosum bu yumurta diyeti ben yumurtayi cok severimBir kamyon ciko yedim bu yilbasi yuzundenyumurta diyetine basliyoruz biz arkadaslarimla aramizda cok guzel kilo veren var yumurta diyetiyle ustelik sagliksiz degil karatayada uygun.
Ben hamileligimde karatay yaptim doguma76ile gittim bi baktim cikinca 83lerdeyim inanamadim spinalin etkisi tabi sislik o moralle oglumda emmek istemedi gece bile uc kisi ugrastik syrekli reddediyordu o wmmedikce syt azaliyirdu o emsin diye ben neler yedim sonuc 3.ayda7.aydada greve girip az cektirmedi bana simdide yapisik geziyir zirt pirt emmek istiyorDoktorlar çok kızıyorlar sütümüz olsun diye çok yememizi doğru bulmuyorlar
ben oluyorum 5.ayda ria taktirdim onunla birlikte olmaya basladim
Ria ne canım sprail miNasil birseymis selvosum bu yumurta diyeti ben yumurtayi cok severim
Ben hamileligimde karatay yaptim doguma76ile gittim bi baktim cikinca 83lerdeyim inanamadim spinalin etkisi tabi sislik o moralle oglumda emmek istemedi gece bile uc kisi ugrastik syrekli reddediyordu o wmmedikce syt azaliyirdu o emsin diye ben neler yedim sonuc 3.ayda7.aydada greve girip az cektirmedi bana simdide yapisik geziyir zirt pirt emmek istiyor
O piskoloji bambaska birsey o emdi mamaya gecmedik ya yeter bana ben bu kilolari illaki veririm
ben oluyorum 5.ayda ria taktirdim onunla birlikte olmaya basladim
İnş darısı hepimize canimkızlar akşamları cok abartmaya basladım son 1 haftadır engel olamıyorum soğuktan galiba yine 6 dan sonra yemeyi kesersem ve gün içinde hafif yersem sanırım yine kilo vericem :/ motive lazim banaaa
Evet canim spiralRia ne canım sprail mi
Adetli misin canım spor yapmadan al ölçüleriniOglum uyansin su olculerimide aliyim kesin sistim
Canın acıdı mi ben korkuyorum takmiyorumEvet canim spiral
Geçmiş olsun canım verirsin yüzme de sıkılaştırıyor sen azimli sin sakin bırakma devam geçme ihtimali yok muGünaydın kızlar bende şimdi doktordan geldim boyun fıtığım varmışspor yapmam yasaklandı sadece yürüyüş yada yüzme ben Nasıl kilo vericem hadi verdim diyelim ya vücudum sarkarsa çok kötüyüm moralim sıfır
Malesef bir sürü iğne ve hap verdi aslında durumun ameliyatlık dedi seni biraz takip edelim eğer ellerinde ayağında uyuşma olursa hemen gel müdahale edelim dediGeçmiş olsun canım verirsin yüzme de sıkılaştırıyor sen azimli sin sakin bırakma devam geçme ihtimali yok mu
Evde yürüyüş videoları yap boyun destekli videolar çalış benceGünaydın kızlar bende şimdi doktordan geldim boyun fıtığım varmışspor yapmam yasaklandı sadece yürüyüş yada yüzme ben Nasıl kilo vericem hadi verdim diyelim ya vücudum sarkarsa çok kötüyüm moralim sıfır