yaza fit girmek isteyenlerin topigi

kızlar akşamları cok abartmaya basladım son 1 haftadır engel olamıyorum soğuktan galiba yine 6 dan sonra yemeyi kesersem ve gün içinde hafif yersem sanırım yine kilo vericem :/ motive lazim banaaa

Gunaydin dun spor yapamadim malum tatilden dondum ve ancak yerlestim
Bugun tarti 75.9 u gosterdi tatile gitmeden 75.1dim acilen toparlanmaliyim

Bir kamyon ciko yedim bu yilbasi yuzunden yumurta diyetine basliyoruz biz arkadaslarimla aramizda cok guzel kilo veren var yumurta diyetiyle ustelik sagliksiz degil karatayada uygun.
Nasil birseymis selvosum bu yumurta diyeti ben yumurtayi cok severim
Doktorlar çok kızıyorlar sütümüz olsun diye çok yememizi doğru bulmuyorlar
Ben hamileligimde karatay yaptim doguma76ile gittim bi baktim cikinca 83lerdeyim inanamadim spinalin etkisi tabi sislik o moralle oglumda emmek istemedi gece bile uc kisi ugrastik syrekli reddediyordu o wmmedikce syt azaliyirdu o emsin diye ben neler yedim sonuc 3.ayda7.aydada greve girip az cektirmedi bana simdide yapisik geziyir zirt pirt emmek istiyor
O piskoloji bambaska birsey o emdi mamaya gecmedik ya yeter bana ben bu kilolari illaki veririm
Bana hava güneşli adet olmuyorum M Metebatur da öyle emziren ler olmuyor siz karar verin birsey olmaz her ayın beşi olsun
ben oluyorum 5.ayda ria taktirdim onunla birlikte olmaya basladim

Günaydın spor arkadaşlarım hepinize bol sporlar Liste bugün olusuyor

Ria ne canım sprail mi

kızlar akşamları cok abartmaya basladım son 1 haftadır engel olamıyorum soğuktan galiba yine 6 dan sonra yemeyi kesersem ve gün içinde hafif yersem sanırım yine kilo vericem :/ motive lazim banaaa
İnş darısı hepimize canim

Günaydın kızlar bende şimdi doktordan geldim boyun fıtığım varmış spor yapmam yasaklandısadece yürüyüş yada yüzme ben Nasıl kilo vericem hadi verdim diyelim ya vücudum sarkarsa çok kötüyüm moralim sıfır

Geçmiş olsun canım verirsin yüzme de sıkılaştırıyor sen azimli sin sakin bırakma devam geçme ihtimali yok mu

Geçmiş olsun canım verirsin yüzme de sıkılaştırıyor sen azimli sin sakin bırakma devam geçme ihtimali yok mu
Malesef bir sürü iğne ve hap verdi aslında durumun ameliyatlık dedi seni biraz takip edelim eğer ellerinde ayağında uyuşma olursa hemen gel müdahale edelim dedi

Evde yürüyüş videoları yap boyun destekli videolar çalış bence

5 Ocak Spor Yapanlar Listesi 1-Metebatur=Leslie 4 mile power Walk 60'+ Jessıca smıth 10'+bölgesel 15'=85'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…