Karatay ve dükan yapılıyor kilo vermek isitiyorsandiyet olarak neler yapıyorsunuz
Benim oğlumda 11 aylık kaç Şubat doğumlu canım 8 Subat benim küçük oglanBende kendimi tanitiyim
30yasina girecegim ve 11aylik oglum var emziriyorum max 63kg yu gormusken emzirme surecinde sut olsun diye 83.5gordum 8kg verdim ve sanirim bu uc gunde geri aldim kar sevdasi yuzunden atladik Boluya gittik ve yedikte yedik cuma gunu 75kg idim belimde en son 87.5du yarin dogru bildirimi yaparim bugun eve yeni geldim
Hoş geldin canım seni de ekliyorum listeyeMerhabalar tekrardan. Ben de 25 yasindayim, boyum 177 kilom 63. Amerika'ya tasindim, 55 kilodan 65e ciktim. Yine 50'lere inmek istiyorum, ama esas hedefim kilo vermek degil sikilasmak. Olculerimi aksam alip yazarim.
Katiliyorum, o yuzden gunluk kalori alimimi falan da fazla sinirlamadim, dengeli beslenmeye calisiyorum sadece. BBG diye de bi program yapiyorum, Avustralyali bir fitness antranorune ait. Bu tip programlarla hep iyi sonuclar aldim, bakalim faydali olursa size de tavsiye ederim=)kremsokola senin kilon güzel sikilasmak istersen süper olursun
ay ben 95 kg ile cocuk dusunseydim 150 kg olmustim isiin komik yani ben emzirirken dogumda aldiklarimo verdim sonradan aldim.kilolari oglim 6 aylikken 68 kgydum 80 le doguma girmistim . bende bitane yapip kapatcam dosyayiGeldim
Selvos88 ohh ne guzel zayifladin yaparsin cocuk
benim oglum kucuk kardes istemesini bekleyemiycem haziranda hedefe ulasip 2017 bi tane daha yapip dosyayi kapatmaliyim
almazsin balim 1-2 gunde o kadarBende kendimi tanitiyim
30yasina girecegim ve 11aylik oglum var emziriyorum max 63kg yu gormusken emzirme surecinde sut olsun diye 83.5gordum 8kg verdim ve sanirim bu uc gunde geri aldim kar sevdasi yuzunden atladik Boluya gittik ve yedikte yedik cuma gunu 75kg idim belimde en son 87.5du yarin dogru bildirimi yaparim bugun eve yeni geldim
Ole yapiyorum bakalim. Allah bagislasin prensleriniCanım bu ay ayaklarını yukarıda tut kesin kalırsın benim iki oğlum var
ya zaten kilo vericem desen bayilcaktim 177 63 kg ileMerhabalar tekrardan. Ben de 25 yasindayim, boyum 177 kilom 63. Amerika'ya tasindim, 55 kilodan 65e ciktim. Yine 50'lere inmek istiyorum, ama esas hedefim kilo vermek degil sikilasmak. Olculerimi aksam alip yazarim.
Ben diyet değilse Karatay beslenmesi uyguluyorum 17 kg verdim toplamdadiyet olarak neler yapıyorsunuz
Evet canım bende tip 2 diyabetim eğer hamile kalırsam çocuğuma gecicek genlerim ona asla geçmesini istemiyorum o yüzden kilo vermek istiyorum Hakkı'mızda hayırlısıMiyav_su insallah balim. Kilo vermeden hamile.kalma.zor olur tadini cikaramazsin 6 yasinda oglum var benim kardes istiyor bende hazir zayiflamisken bi tanede daha olsun dedim.bakalim kismet olur insallah
Doktorlar çok kızıyorlar sütümüz olsun diye çok yememizi doğru bulmuyorlarBende kendimi tanitiyim
ama zayif falan durmuyorum yani, fazlaliklar tasiyo ordan burdan=)) 2 sene once iyi kilo vermistim, brazil butt lift yapip neredeyse hic karbonhidrat yemeyerek. O zaman baya baya inceydim iste.ya zaten kilo vericem desen bayilcaktim 177 63 kg ile
Sende gel canımmerhaba :) yeni topiğimiz hayırlı olsun..
Siz ne zaman verirseniz canım bir ayı gecmesin amaCanım her ayın kaçı olucak peki 4 mü birde adetli olduğumuz zamana denk gelirse çünkü vücudumuz şişiyor ya adetli olunca
Diyorum ki her ayın belli bir günü olsun o gün adetli olursak sonra ki hafta yazsın adetli olan arkadaş olmaz mı başka fikri olan varsaSiz ne zaman verirseniz canım bir ayı gecmesin ama