Offf çok geçmiş olsun ya bende de düzleşme var dikkat etmezsem fıtığa çeviriyorMalesef bir sürü iğne ve hap verdi aslında durumun ameliyatlık dedi seni biraz takip edelim eğer ellerinde ayağında uyuşma olursa hemen gel müdahale edelim dedi
Süpersin canım nasallahEki Görüntüle 1735966 Nasılım bebişlerim
İnternetten bak canım hangi sporları yapabilirsin boyunluk takarak inş kötüye gitmez arkadaşımKızlar boyun fıtığı olan pilates yapabilir mi?
Mens olmadan takılmıyor ki..Evet canim spiral
İnşallah canım yarın spor hocam ile konuşcam bakalımİnternetten bak canım hangi sporları yapabilirsin boyunluk takarak inş kötüye gitmez arkadaşım
Benim bebeğim yok ama evde kızlar genelde pilates yada Leslie lansome yapıyorlarBen yaklaşık 5ay önce doğum yaptım. Hamile kaldığımda 57 kiloydum 68le doğuma girdim doğumdan bir hafta sonra 56 kiloydum. Şu anda 58 59 bandında gidip geliyorum :) çok aşırı yemek yiyorum hamur işi tatlı aklınıza ne gelirse. Kendime engel olmak istiyorum. Emziriyorum da bu arada. Hedefim 54 kilo olmak . Bebek dolayısıyla evden çıkıp da spor yapmam şu anda imkansız görünüyor. Evde spor yapanlar neler yapıyorsunuz. Benim durumumda olanlar fikir verebilirseniz çok sevinirim
Youtube de plates ve mile videoları var canim istersen dans müziği aç ve dans et fazla kilon yok canimBen yaklaşık 5ay önce doğum yaptım. Hamile kaldığımda 57 kiloydum 68le doğuma girdim doğumdan bir hafta sonra 56 kiloydum. Şu anda 58 59 bandında gidip geliyorum :) çok aşırı yemek yiyorum hamur işi tatlı aklınıza ne gelirse. Kendime engel olmak istiyorum. Emziriyorum da bu arada. Hedefim 54 kilo olmak . Bebek dolayısıyla evden çıkıp da spor yapmam şu anda imkansız görünüyor. Evde spor yapanlar neler yapıyorsunuz. Benim durumumda olanlar fikir verebilirseniz çok sevinirim
İyi haberlerle gel bize inş birsey olmazİnşallah canım yarın spor hocam ile konuşcam bakalım
Youtube de plates ve mile videoları var canim istersen dans müziği aç ve dans et fazla kilon yok canim
Alet değil hareketler var topun üstünde 5 dk zıplam seni sikilastirirTeşekkür ederim canım . Kilolu görünmüyorum fakat biraz daha zayiflayarak daha fit ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşmak istiyorum. Plates topun var şimdiye kadar hiç kullanmadım :) plates te sadece top kullanılmıyor değil mi başka aletlerde var sanırım.
Spor yapan kisilere ekle canimbende sabah 30 dk spor yaptım
Alet değil hareketler var topun üstünde 5 dk zıplam seni sikilastirir
Ben de iki sezeryan oldum iki ay sonra başladım platese korkma canım birsey olmazTamam canım internetten de videolara bakarım . Gerçi doğum yapali daha 5ay oldu spor için 6 ay dolmasini bekliyorum sezeryanle doğum yaptığım için.
Ben 1 aylıkken başladım, üstelik sezeryanlıyımcedric daha erken spor için fazla kasma kendinii
Cok gecmis olsun canim yuzmek hem sana hemde fitigina iyi gelir varsa imkanin en guzeliGünaydın kızlar bende şimdi doktordan geldim boyun fıtığım varmışspor yapmam yasaklandı sadece yürüyüş yada yüzme ben Nasıl kilo vericem hadi verdim diyelim ya vücudum sarkarsa çok kötüyüm moralim sıfır
Yok canim cati muaynesi oldun mu onun kadar bile degil hemde normalde regl iken takiyorlar ama sutteb dolayi olmuyorsanda takiyirlar regle hic acimiyordur herhaldeCanın acıdı mi ben korkuyorum takmiyorum
Super:)Eki Görüntüle 1735966 Nasılım bebişlerim
takiliyor canimMens olmadan takılmıyor ki..