yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Ben yaklaşık 5ay önce doğum yaptım. Hamile kaldığımda 57 kiloydum 68le doğuma girdim doğumdan bir hafta sonra 56 kiloydum. Şu anda 58 59 bandında gidip geliyorum :) çok aşırı yemek yiyorum hamur işi tatlı aklınıza ne gelirse. Kendime engel olmak istiyorum. Emziriyorum da bu arada. Hedefim 54 kilo olmak . Bebek dolayısıyla evden çıkıp da spor yapmam şu anda imkansız görünüyor. Evde spor yapanlar neler yapıyorsunuz. Benim durumumda olanlar fikir verebilirseniz çok sevinirim

Benim bebeğim yok ama evde kızlar genelde pilates yada Leslie lansome yapıyorlar derman arkadaşımız ve M Metebatur evde spor yapan arkadaşlarımız

Youtube de plates ve mile videoları var canim istersen dans müziği aç ve dans et fazla kilon yok canim

Youtube de plates ve mile videoları var canim istersen dans müziği aç ve dans et fazla kilon yok canim

Teşekkür ederim canım . Kilolu görünmüyorum fakat biraz daha zayiflayarak daha fit ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşmak istiyorum. Plates topun var şimdiye kadar hiç kullanmadım :) plates te sadece top kullanılmıyor değil mi başka aletlerde var sanırım.

Alet değil hareketler var topun üstünde 5 dk zıplam seni sikilastirir

Alet değil hareketler var topun üstünde 5 dk zıplam seni sikilastirir

Tamam canım internetten de videolara bakarım . Gerçi doğum yapali daha 5ay oldu spor için 6 ay dolmasini bekliyorum sezeryanle doğum yaptığım için.

Tamam canım internetten de videolara bakarım . Gerçi doğum yapali daha 5ay oldu spor için 6 ay dolmasini bekliyorum sezeryanle doğum yaptığım için.
Ben de iki sezeryan oldum iki ay sonra başladım platese korkma canım birsey olmaz

kızlar ben çok su içince çok wc gidiyorum her gittiğimde 15*2 bacak açma
15*2 bacak arkaya
50 defa bel çevirme yapıp geliyorum

Cok gecmis olsun canim yuzmek hem sana hemde fitigina iyi gelir varsa imkanin en guzeli
Canın acıdı mi ben korkuyorum takmiyorum
Yok canim cati muaynesi oldun mu onun kadar bile degil hemde normalde regl iken takiyorlar ama sutteb dolayi olmuyorsanda takiyirlar regle hic acimiyordur herhalde
Super:)
Mens olmadan takılmıyor ki..
takiliyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…