- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni hatırlıyorum Canım bendé senden ornek aldım 6.5 tan sonra yemiyorumhahahha değiştir valla ama kahvaltıda yesen sadece daha iyi olur bence
ben diyet uygulamıyorum sadece 6 dan sonra yemek yememeye calisiyorum o cok büyük etki ediyor
Bence de kola gibi bağımlı madde mikatiyorlar içine acabanutellada alışkanlık mı yapıyor neee
ben eve almıyorum
Hoş geldin canım yaza hepimiz fit olacagizBen de akşam misafirim vardı o bahaneyle iki dilim etimek tatlısı indirdim mideye karamelli falan Offf hep emzirmeyi bahane ediyorum bakalım o bitince ne olacak!! .... Evet arkadaşlar yeni topiğimiz hayırlısı olsun, umarım yaza kadar devam eder
aa seker orucuda super yumurtadan sonra onuda yaparim belki hamile kalana kadr ne versem kardirÇikolata mı yedin canım maşallah olsun ya nefsini körlemişsin bende öyle birde adet oldum yeni yılda 2 kg geri aldım evet yumurta Karataya da uygun hafi bakalım yeni yılda fit olalım ben de şeker orucuna başladım şubat 14 kadar 40 gün sürecek
İnsallah ya cok sis hissediyorumo kalıcı bir kilo değil canım 4 gün daha dikkat et otomatik gider onlar
paylasiriz o zaman bol bolSüpersin bu topuk te hersey paylaşalım aşk dedikodu sağlık diyet herkese bol paylasimlar
Bebek mi istiyorsun canım inş olur hayırlısıylaaa seker orucuda super yumurtadan sonra onuda yaparim belki hamile kalana kadr ne versem kardir
İnsallah ya cok sis hissediyorum
paylasiriz o zaman bol bol
Nasil istersen canım bizde sıkma yok 3 gün yap yeter sadeceben akşama yapabilirim yarına yazarım size
aa seker orucuda super yumurtadan sonra onuda yaparim belki hamile kalana kadr ne versem kardir
canım bebiş mi istiyorsun bende öyle ama kilo vermem lazım ay ne güzel birbirimize destek olalım çok sevindim Rabbim aratmadan verir inşallah
Saol balim insallah.. İstiyoruz 3 ay olcak deniyoruz bakalim ne zaman gelcek :)Bebek mi istiyorsun canım inş olur hayırlısıyla
Hoş geldin aşa yukarı hepimiz aynı yastayizBende kendimi tanitiyim
30yasina girecegim ve 11aylik oglum var emziriyorum max 63kg yu gormusken emzirme surecinde sut olsun diye 83.5gordum 8kg verdim ve sanirim bu uc gunde geri aldim kar sevdasi yuzunden atladik Boluya gittik ve yedikte yedik cuma gunu 75kg idim belimde en son 87.5du yarin dogru bildirimi yaparim bugun eve yeni geldim
Canım bu ay ayaklarını yukarıda tut kesin kalırsın benim iki oğlum varSaol balim insallah.. İstiyoruz 3 ay olcak deniyoruz bakalim ne zaman gelcek :)