yaza fit girmek isteyenlerin topigi

hahahha değiştir valla ama kahvaltıda yesen sadece daha iyi olur bence
ben diyet uygulamıyorum sadece 6 dan sonra yemek yememeye calisiyorum o cok büyük etki ediyor
Seni hatırlıyorum Canım bendé senden ornek aldım 6.5 tan sonra yemiyorum

Ben de akşam misafirim vardı o bahaneyle iki dilim etimek tatlısı indirdim mideye karamelli falan Offf hep emzirmeyi bahane ediyorum bakalım o bitince ne olacak!! .... Evet arkadaşlar yeni topiğimiz hayırlısı olsun, umarım yaza kadar devam eder

Hoş geldin canım yaza hepimiz fit olacagiz

aa seker orucuda super yumurtadan sonra onuda yaparim belki hamile kalana kadr ne versem kardir

o kalıcı bir kilo değil canım 4 gün daha dikkat et otomatik gider onlar
İnsallah ya cok sis hissediyorum
Süpersin bu topuk te hersey paylaşalım aşk dedikodu sağlık diyet herkese bol paylasimlar
paylasiriz o zaman bol bol

aa seker orucuda super yumurtadan sonra onuda yaparim belki hamile kalana kadr ne versem kardir

İnsallah ya cok sis hissediyorum
paylasiriz o zaman bol bol
Bebek mi istiyorsun canım inş olur hayırlısıyla

kızlar bende yarın sabah ölcüp haber vericem bu sabah ölcülmeyi unuttum ac karnına simdi siskinim gerçek ölcüleri vermiş olmam sabahı bekliyorum :)

Miyav_su insallah balim. Kilo vermeden hamile.kalma.zor olur tadini cikaramazsin 6 yasinda oglum var benim kardes istiyor bende hazir zayiflamisken bi tanede daha olsun dedim.bakalim kismet olur insallah

Bende kendimi tanitiyim
30yasina girecegim ve 11aylik oglum var emziriyorum max 63kg yu gormusken emzirme surecinde sut olsun diye 83.5gordum 8kg verdim ve sanirim bu uc gunde geri aldim kar sevdasi yuzunden atladik Boluya gittik ve yedikte yedik cuma gunu 75kg idim belimde en son 87.5du yarin dogru bildirimi yaparim bugun eve yeni geldim

Hoş geldin aşa yukarı hepimiz aynı yastayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…