Oglumla sinemaya gittik iyi bir dinazor à cok guzeldi bugün benim için uzun zamandir böyle deşarj olmamistimİyimderman canım sen nasılsın
Bende evde michel videolarına başlıyorum cardio yapmayacağımBende inşallah yarın yürüyüşe başlıyorum tekrardan canım
Harika senin için çok sevindimOglumla sinemaya gittik iyi bir dinazor à cok guzeldi bugün benim için uzun zamandir böyle deşarj olmamistim
Başla Can'ım boş vakitlerini değerlendir mutlakaBende evde michel videolarına başlıyorum cardio yapmayacağım
Ben de evde pilates leslie falan yapıyorum artıkEvet bende bu şekilde bırakmak zorunda kaldım neyse sağlık olsun yürüyüşe çıkışmıyorsan evde YouTube videolardan yap canım
Kız su :)kayla ıtsınes diye bir kadının 12 haftalık Bi programı var, instegram kullanıyorsan ordanda bakabilirsin çok güzel Bi program, senin gibi zayıf olsam mutlaka denerdimBen de evde pilates leslie falan yapıyorum artık
michel kim kızBende evde michel videolarına başlıyorum cardio yapmayacağım
instagram yok bende netten yazsam bulur muyum kiKız su :)kayla ıtsınes diye bir kadının 12 haftalık Bi programı var, instegram kullanıyorsan ordanda bakabilirsin çok güzel Bi program, senin gibi zayıf olsam mutlaka denerdim
Bulursun tabi İngilizcen varsa daha iyi bulursun:) programı pdf den indiriliyormuş diğer topikte arkadaş yazmış daha önce de duymuştum ben gerçi... Aslında paralı programmış ama internete sızmış işte:) kesinlikle bakmalısın tam senin fiziğe göre, ideal kiloma yaklaşınca bende yapacam İnşaşşah...instagram yok bende netten yazsam bulur muyum ki
Şimdi baktım eğer doğru bulduysam gün gün 30ar dakika paylaşmış galiba dimiBulursun tabi İngilizcen varsa daha iyi bulursun:) programı pdf den indiriliyormuş diğer topikte arkadaş yazmış daha önce de duymuştum ben gerçi... Aslında paralı programmış ama internete sızmış işte:) kesinlikle bakmalısın tam senin fiziğe göre, ideal kiloma yaklaşınca bende yapacam İnşaşşah...
Aynen evet 12 hafta boyunca hergün ayrı Peogeam, kayla ıtsınes bbg diye aratınca da çıkıyorŞimdi baktım eğer doğru bulduysam gün gün 30ar dakika paylaşmış galiba dimi
Ya peki ben şimdi 1.gününe baktım ve balık etli kadın bu program tamamlanınca sıkılaşıp kilo mu vermişAynen evet 12 hafta boyunca hergün ayrı Peogeam, kayla ıtsınes bbg diye aratınca da çıkıyor
Before after baksana bak şimdi kadının ismini yaz Türkçe diye arat yani kayla ıtsınes Türkçe diye bloglarda açıklayıcı bilgiler varYa peki ben şimdi 1.gününe baktım ve balık etli kadın bu program tamamlanınca sıkılaşıp kilo mu vermiş
Hımm tamam bakayımBefore after baksana bak şimdi kadının ismini yaz Türkçe diye arat yani kayla ıtsınes Türkçe diye bloglarda açıklayıcı bilgiler var
Ayy inanmıyorum yaa değişime baakkkBefore after baksana bak şimdi kadının ismini yaz Türkçe diye arat yani kayla ıtsınes Türkçe diye bloglarda açıklayıcı bilgiler var
Evet öyle üfürük videolar değil, instegramda milyonlarca takipçisi var,real Bi program...uygulayan ve paylaşan da çok olunca insan merak ediyor gerçekten. Bak işte sana programı buldum, hemen yarın başla,sende öncesi sonrası yap, bizimle paylaş bebişim:)))Ayy inanmıyorum yaa değişime baakkk
Hemen anne ağzıyla konuşayım
Yüzü kaşık kadar kalmış:)))
Tamam yarın başliyim inşaallah yapabilir miyim bilmiyorum ama zor gibiEvet öyle üfürük videolar değil, instegramda milyonlarca takipçisi var,real Bi program...uygulayan ve paylaşan da çok olunca insan merak ediyor gerçekten. Bak işte sana programı buldum, hemen yarın başla,sende öncesi sonrası yap, bizimle paylaş bebişim:)))
Siz yazıyorsunuz ya o bayan adını bilmiyorum internetten bakayım da basliyacagimKız su :)kayla ıtsınes diye bir kadının 12 haftalık Bi programı var, instegram kullanıyorsan ordanda bakabilirsin çok güzel Bi program, senin gibi zayıf olsam mutlaka denerdim
Bize anlat bende başlayım canimTamam yarın başliyim inşaallah yapabilir miyim bilmiyorum ama zor gibi