yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Ben de evde pilates leslie falan yapıyorum artık
Kız su :)kayla ıtsınes diye bir kadının 12 haftalık Bi programı var, instegram kullanıyorsan ordanda bakabilirsin çok güzel Bi program, senin gibi zayıf olsam mutlaka denerdim

Kız su :)kayla ıtsınes diye bir kadının 12 haftalık Bi programı var, instegram kullanıyorsan ordanda bakabilirsin çok güzel Bi program, senin gibi zayıf olsam mutlaka denerdim
instagram yok bende netten yazsam bulur muyum ki

instagram yok bende netten yazsam bulur muyum ki
Bulursun tabi İngilizcen varsa daha iyi bulursun:) programı pdf den indiriliyormuş diğer topikte arkadaş yazmış daha önce de duymuştum ben gerçi... Aslında paralı programmış ama internete sızmış işte:) kesinlikle bakmalısın tam senin fiziğe göre, ideal kiloma yaklaşınca bende yapacam İnşaşşah...

Şimdi baktım eğer doğru bulduysam gün gün 30ar dakika paylaşmış galiba dimi

Ya peki ben şimdi 1.gününe baktım ve balık etli kadın bu program tamamlanınca sıkılaşıp kilo mu vermiş
Before after baksana bak şimdi kadının ismini yaz Türkçe diye arat yani kayla ıtsınes Türkçe diye bloglarda açıklayıcı bilgiler var

Before after baksana bak şimdi kadının ismini yaz Türkçe diye arat yani kayla ıtsınes Türkçe diye bloglarda açıklayıcı bilgiler var
Ayy inanmıyorum yaa değişime baakkk
Hemen anne ağzıyla konuşayım
Yüzü kaşık kadar kalmış:)))

Ayy inanmıyorum yaa değişime baakkk
Hemen anne ağzıyla konuşayım
Yüzü kaşık kadar kalmış:)))
Evet öyle üfürük videolar değil, instegramda milyonlarca takipçisi var,real Bi program...uygulayan ve paylaşan da çok olunca insan merak ediyor gerçekten. Bak işte sana programı buldum, hemen yarın başla,sende öncesi sonrası yap, bizimle paylaş bebişim:)))

Tamam yarın başliyim inşaallah yapabilir miyim bilmiyorum ama zor gibi

Siz yazıyorsunuz ya o bayan adını bilmiyorum internetten bakayım da basliyacagim

derman bak sen de yapabilirsin, ideal kilona 5 kg kalmış nede olsa. Yapacağın şey kayla ıtsınes Türkçe diye arat ordan çıkıyor zaten, Türkçe bloglarda açıklayıcı bilgiler mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…