Bu Video daki hareketler zayiflatiyor muKızlar bakın ne buldum, YouTube'den Walking workout yazınca güzel videolar çıkıyor:))
Canım bunlar ike sağlıklı beslenme yaparsak olur birde spor
Grubumuza katılabilirsin Can'ımBende istiyorum ama tutamıyorum kendimi yemekler karsisinda
Ve kpss te hazirlandigim için sürekli bi şeyler atıştırma ihtiyacı
Uğraşanlara başarılar
Ben de alacaktım, hatta eşimin mıntıkada fabrikası olan biri Çinlilerle iş yapıyor o içiyormuş, bana da getirtecekti,ama gerek kalmadı artık.Para tuzagi iyi ki 100 tl almadım yalan gojibery ile hersey bende aksam yaparım çocuklar varken olmuyor spor benim eşim bakmıyor daha doğrusu bakamıyor anne diye hemen geliyorlar yanıma anca dans ediyoruz
Tabii ki başka ne amaçlı olabilir ki? Leslie ye muadil :)Bu Video daki hareketler zayiflatiyor mu
Yarın alayım yiyemiyorum eksi biraz aama denerimderman birde yap yakan kivi var spor hocam kahvaltıda kivi tüketmemi sonra spor yapmamı istiyor
Canım hoş geldin seni tanıyorum diğer topik ten zaten çok az kisiyiz calven gitmişti geri geldi bazıları oraya gitti ama biz burdan devam ediyoruz aynısı gibi aramıza katılırsa sevinirim.Selamun aleyküm kızlar
Nasılsınız
Bazılarınızı tanıyorum daha önceki spor yarışmasından.
Normalde de sporsuz günüm geçmez benim ama burada somut şekilde görünce daha hırslı oluyorum.
Eğer alım kabul ediyorsanız ben de size katılmak isterim.
Teşekkür ederim tatlım.Canım hoş geldin seni tanıyorum diğer topik ten zaten çok az kisiyiz calven gitmişti geri geldi bazıları oraya gitti ama biz burdan devam ediyoruz aynısı gibi aramıza katılırsa sevinirim.
Yaptığın sporu yarın ki gune kadar girebilirsin biz aylık kilo ve ölçüm yapıyoruz deneyimlerimizi paylaşıyoruzTeşekkür ederim tatlım.
Nasıl yapıyorsunuz bildirimleri mesela bugünün sporunu ne zamana kadar girebiliyorum en son
Tamam canım teşekkür ederim.Yaptığın sporu yarın ki gune kadar girebilirsin biz aylık kilo ve ölçüm yapıyoruz deneyimlerimizi paylaşıyoruz
Maşallah zayifsin bence evli misinTamam canım teşekkür ederim.
Bilgilerimi yazayım buraya madem.
Boyum 172
Kilom 57
Göğüs 88
Bel 63
Kalça 93
Başka ölçülen yer varsa oraların ölçüsünü de verebilirim:))
Yok tatlım nişanlıyım.Maşallah zayifsin bence evli misin
Ben 65 kiloyum kalcam 89 çok orantısız 95 göğüs bel 74 hepsi üst kat geniş benim evli 2 bebeğim varYok tatlım nişanlıyım.
Evet çok şükür memnunum görüntümden. Sporu hem sağlıklı olmak için yapıyorum hem de çok seviyorum zevk alıyorum her harekette
Canım nasılsın spora devam ediyor Musun?Yok tatlım nişanlıyım.
Evet çok şükür memnunum görüntümden. Sporu hem sağlıklı olmak için yapıyorum hem de çok seviyorum zevk alıyorum her harekette
Allah bağışlasın canım.Ben 65 kiloyum kalcam 89 çok orantısız 95 göğüs bel 74 hepsi üst kat geniş benim evli 2 bebeğim var