- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 35
İyiyim şükür canım. Sen nasılsın neler yapıyorsunCanım nasılsın spora devam ediyor Musun?
Evet evet devam ediyorum canım hiç bi şey yapamasam yürüyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim şükür canım. Sen nasılsın neler yapıyorsunCanım nasılsın spora devam ediyor Musun?
Çok iyi Can'ım maşallah sanabende belli bir dönem ara verdim şimdi tekrar başladım bir aksilik karışmazsaİyiyim şükür canım. Sen nasılsın neler yapıyorsun
Evet evet devam ediyorum canım hiç bi şey yapamasam yürüyorum:)
Çok sevindim devam etmene senle yarışmak çok hoşuma gidiyor:)Çok iyi Can'ım maşallah sanabende belli bir dönem ara verdim şimdi tekrar başladım bir aksilik karışmazsa
Benimde öyle Can'ım ben tombiş bir gelindim sen fit bir gelin olucaksın eminim bunaÇok sevindim devam etmene senle yarışmak çok hoşuma gidiyor:)
İnşallah dediğin gibi olur canım.Benimde öyle Can'ım ben tombiş bir gelindim sen fit bir gelin olucaksın eminim buna
Hadi inşallah rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin inşallah güzel Dilek'lerin içinde ayrıca teşekkür ederim Can'ım benimİnşallah dediğin gibi olur canım.
Ama fit gelinden ziyade fit anneler daha çok hoşuma gidiyor sende fit bi anne olacaksın eminim.
Bana da nasip olur inşallah 2 yıla:)
Rica ederim tatlım ne demekHadi inşallah rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin inşallah güzel Dilek'lerin içinde ayrıca teşekkür ederim Can'ım benim
Sorma facia oldu üniversite dekine başladım ben hiç bilmiyorum ve o şekilde kayıt oldum malesef benim dışımda herkes biliyordu ben yapamadım çok korktum anlatamam bıraktım yazın özel hoca tutucam işte ama fıtness devam ek olarak tekrar yürüyüşlere dönüyorumRica ederim tatlım ne demek
Yanlış hatırlamıyorsam yüzmeye başlayacaktın ne yaptın canım başladın mı
Mesleğin çok güzel Allah kolaylik versin oralar karışık mi ben armut tipiyim canım emzirdim icin 10 cm genişledi inş emzirme bitince düzelir 105 geliyordu ilk doğumda buna şükür Miyav_su nasılsın canımAllah bağışlasın canım.
Ben de öğretmenim doğuda görev yapıyorum 3 yıldır. İzmir liyim.
Senin vücut tipin elma demek ki canım. Üst kısmın incelmesi zor oluyor evet ama imkansız da değil doğru ve devamlı egzersizlerle inceltirsin allahın izniyle
Ben de pazartesi çok ciddi başlıyorum tartıldım yine 65 veremiyorum ben bu kilolariSorma facia oldu üniversite dekine başladım ben hiç bilmiyorum ve o şekilde kayıt oldum malesef benim dışımda herkes biliyordu ben yapamadım çok korktum anlatamam bıraktım yazın özel hoca tutucam işte ama fıtness devam ek olarak tekrar yürüyüşlere dönüyorum
Malesef o tür yerlerde bazen sorun olabiliyor. Halbuki amaç zaten öğrenmek bilmediğin için öğrenmek için gidiyorsun sağolsun eğiticilerde öyle yardımcı oluyorlar ki bırakmak zorunda kalıyo insanlar.Sorma facia oldu üniversite dekine başladım ben hiç bilmiyorum ve o şekilde kayıt oldum malesef benim dışımda herkes biliyordu ben yapamadım çok korktum anlatamam bıraktım yazın özel hoca tutucam işte ama fıtness devam ek olarak tekrar yürüyüşlere dönüyorum
Teşekkür ederim canım. Malesef baya karışık ya bu sene hiç huzur yok her gün bi korku.Mesleğin çok güzel Allah kolaylik versin oralar karışık mi ben armut tipiyim canım emzirdim icin 10 cm genişledi inş emzirme bitince düzelir 105 geliyordu ilk doğumda buna şükür Miyav_su nasılsın canım
Veriyorum da kilo gitmiyor adet olmadım 12 olacak ondan Sanirim hormon çalışmıyor dikkat et kendine oralarda çok kötü oldu doğu güzelim ülkeyi karistiriyorlar insan insandır bunu bütürlü anlamayacaklarTeşekkür ederim canım. Malesef baya karışık ya bu sene hiç huzur yok her gün bi korku.
İyi o zaman tatlım zaten sen emzirdiğin avantajlısın günde 500 kaloriyi sadece emzirerek yakıyorsun
Nasıl 12 olacak yani 12 ay mı olduVeriyorum da kilo gitmiyor adet olmadım 12 olacak ondan Sanirim hormon çalışmıyor dikkat et kendine oralarda çok kötü oldu doğu güzelim ülkeyi karistiriyorlar insan insandır bunu bütürlü anlamayacaklar
Evet bende bu şekilde bırakmak zorunda kaldım neyse sağlık olsun yürüyüşe çıkışmıyorsan evde YouTube videolardan yap canımMalesef o tür yerlerde bazen sorun olabiliyor. Halbuki amaç zaten öğrenmek bilmediğin için öğrenmek için gidiyorsun sağolsun eğiticilerde öyle yardımcı oluyorlar ki bırakmak zorunda kalıyo insanlar.
Ya ben kardan buzdan yürüyüş yapamıyorum kaç zamandır çok kötü hissediyorum kendimi
Bende inşallah yarın yürüyüşe başlıyorum tekrardan canımBen de pazartesi çok ciddi başlıyorum tartıldım yine 65 veremiyorum ben bu kilolari