Baktım çok zor azcık yaptım jilla michel var o daha kolay sanki hangi seviye yapmam lazım canimderman bak sen de yapabilirsin, ideal kilona 5 kg kalmış nede olsa. Yapacağın şey kayla ıtsınes Türkçe diye arat ordan çıkıyor zaten, Türkçe bloglarda açıklayıcı bilgiler mevcut.
Bana da zor geldi baya canım.Baktım çok zor azcık yaptım jilla michel var o daha kolay sanki hangi seviye yapmam lazım canim
Jıllean yapacaksan shredle başlaman lazım sonra ripped vs var, ama jıllean da öyle kolay değilBaktım çok zor azcık yaptım jilla michel var o daha kolay sanki hangi seviye yapmam lazım canim
derman bak sen de yapabilirsin, ideal kilona 5 kg kalmış nede olsa. Yapacağın şey kayla ıtsınes Türkçe diye arat ordan çıkıyor zaten, Türkçe bloglarda açıklayıcı bilgiler mevcut.
2-Mavilim Yeşilim- 30 dk zumba- 30 dk mekik-şınav- plaks-jumping jack- cross jacks- mountain climbers-standing wood chops-plank hops to from jumps (yapıcam :)))25 Ocak Spor Yapanlar Listesi. 1- Metebatur=60' (Jenny ford+Jessıca 1 mile turkey)
Bizim gibi 30 dk Video eşliğinde yapabilirsinizSpor yapmaya çok useniyorum..malesef spor gibi guzel bir alışkanlığım yok bunu nasıl alışkanlık haline getirebilirim bayanlar
İnternnten süper fizikli hatunların fotoğraflarına bakmaktan başlayabilirsin mesela birdeSpor yapmaya çok useniyorum..malesef spor gibi guzel bir alışkanlığım yok bunu nasıl alışkanlık haline getirebilirim bayanlar
Güzelmiş Video programını çok beğendim canim bende uygulayimbende baktım bulamadım.
videosunu yapıcam bende.
Başlamadan 30 dk zumba gibi kardio yapıcam ve haftanın 3 günü kas gruplarını çalıştırıcam.
1. hareketim Plank -( hareketi bir çok kas grubunu çalıştırıyor.)
2-Hareketim alfabe çizimi-( Önce bunu yapıcam sonra yere yatıp ayaklarımla alfabe çizicem büyük harflerle. Acayip karın kası çalıştırıyor. Yan - alt karın-üst karın hepsi çalışıyor. )
3- 8 dk 150 kalori yakımı- video- Çok yorucu ama dikkat ettim benzer hareketler. Düzenli olarak yapmak lazım. biraz biraz zorlaştırıla bilinir. Programı kendim azaltıp çoğaltabilirim, diye düşündüm.
Kendime program yaptım :) Spor salonlarında da benzer uygulamalar oluyor.
Hımm güzel... Ben de elimdeki videolara baktım, yine bir ay kadar zumba- Leslie dönüşümlü gidicem sonra t25, Slim in 6,brazit butt lift yapıcam. Her ay Bi program vücudu şaşırtmak için. İnşallah ideal kiloma yaklaşınca bölgesel ve ağırlıklara yoğunlaşıcam... Bunca zamandır araştırmalarıma göre en ideal ve kolay sonuç alınabilen tarz kardio arkası bölgesel, ne sırf kardio yapıp şişeceksin ne de karsiosuz bölgesel yapıcaksın o Zaman'da Bi işe yaramıyor çünkü.
Çok iyi canım YouTube 30 dk çalışma videoları çar onlarıda yap bir bak istersenBen de evde pilates leslie falan yapıyorum artık
Ben 5 haftadir bbg yapiyorum sizin de kesfetmenize cok sevindim. Bence ideal kilonuzun ustunde olsaniz da yapabilirsiniz bu arada, alistira alistira baslarsiniz.Kız su :)kayla ıtsınes diye bir kadının 12 haftalık Bi programı var, instegram kullanıyorsan ordanda bakabilirsin çok güzel Bi program, senin gibi zayıf olsam mutlaka denerdim