Insallahh canimmm mm insallahhinşallah Can'ım...ben önce şu fazlalıklarımı vereyimde selülitler kusur kalsın:)
Selulitin kahveyle cok ilgisi yok bence. Spor yapinca ve duzenli beslenince gidiyo selulitler, biraz zaman aliyo tabi=)Cnm bnde nöbetlerim bitince başlayacağım inşallah. Ben çok sert ve sade Nescafe içiyorum galiba Selülit im ondan oluyor inşallah bakalım ondan da yağdan da kutlulacagim
Kalorisi düşük yiyecekler tüketici canım leblebi kuru üzüm iştahını keser birazBende istiyorum ama tutamıyorum kendimi yemekler karsisinda
Ve kpss te hazirlandigim için sürekli bi şeyler atıştırma ihtiyacı
Uğraşanlara başarılar
Kim gidiyor kiBu topik kadar paylaşım yapan yok gelen gidiyor anlamadım ben
Sen ben kremsokola gulverenp ve miyavsu dışında kimse kalmadı gelen ben açayım diyorKim gidiyor ki
Boşver napalım giden gider kalan sağlar bizimdir:))Sen ben kremsokola gulverenp ve miyavsu dışında kimse kalmadı gelen ben açayım diyor
Aynen bu arada gojiberry ise yaramadı canım bir gram gitmediBoşver napalım giden gider kalan sağlar bizimdir:))
Anam gidenden Nasıl gidiyo, Nasıl Bi bünyeyse goji berry de değmediAynen bu arada gojiberry ise yaramadı canım bir gram gitmedi
Para tuzagi iyi ki 100 tl almadım yalan gojibery ile hersey bende aksam yaparım çocuklar varken olmuyor spor benim eşim bakmıyor daha doğrusu bakamıyor anne diye hemen geliyorlar yanıma anca dans ediyoruzAnam gidenden Nasıl gidiyo, Nasıl Bi bünyeyse goji berry de değmediben de bugün sabahtan beri temizlik yaptım mutfağı indirdim komple sonda camlar dip bucak daha yeni oturdum.. Eşim evdeyken küçüğü ona bırakıp yapayım dedim, spora ne halim ne de zamanım kaldı... Yarına inşallah, dinlenme günüm yarındı ama yarın yapayım bari