yaza fit girmek isteyenlerin topigi

FB_IMG_1453286529792.jpg

Canım çok özür dilerim yeni karar aldım kendim topik açtım bide başka topik takip ediyorum bu yüzden katilmayacagim o kadar zordu ki gebeligim anlatamam diyolar ya 2 gün sancı çektim ben 1 ay sancı çektim doğum sancısı hemde doğurma sid d et inde sezaryana alinirken öleceğimi düşündüğüm halde gülerek girdim ameliyata kurtulucam diye sancidan hastanede herkes bana acıyarak bakıyordu anlatamam yatalak kaldım bir adim atmak benim.için büyük bir şeydi yani uzun hikaye neyse kafani şişirdim kusura bakma 20 kilo sezaryanda gitti sonra evde her gün 2 kilo gitti nerdeyse habire yeşilçay içtim çok idrara çıktım günde 5 litre su içtim felan zor oldu yani :KK51:
Önemli değil canım geçmiş olsun aldatmiisisn çok şükür

20 ocak spor yapanlar listesi
1-Metebatur= Leslie 4 power millet=60.
2- miyav_su = 45 dk yüzme

3.derman=30 dk dans
4. kremsokola = 30 dk kol+karin = 30dk
5. gulverenp =10 dk ısınma + 190 squat+ 20 dk bacak

Bende 45 dk kardiyo yapacağım aksama

]21 Ocak Spor Yapanlar Listesi 1-Metebatur=Zumba 55'+bölgesel 22'=77'
2.derman = 45 dk kardiyo

Cnm ben bi spor salonu ile görüştüm fakat haftada iki gün ve saatleri günleri. Sabit bana uymadı çünkü çalışıyorum ve nöbetler e gidiyorum. Nöbet günümë denk geldoginde boşuna gidiyor telafi olmuyor mus. Bende bekarken bi sorun yoktu fakat suan bi aşırı aşırı seluluit varr onlardan kurtulmak istiyorum bi bileni bulmuşken soru soru oldu cok ama kuŞura bakmayın. 3vde mu yapıyorsunuz siz??? Selülit için çözüm olur mu peki

selülit hakkında bilgim yok.

Selüliti kahve yapıyor diye biliyorum.

:)

Beş Kilo süt müdür ben de emziriyorum beş Kilo daha vermem gerekiyor :mad: o zaman ben aynı kiloma dusmusum :KK66:

Emzirdiğin için hiç spor yapmasan da kendiliğinden gider bence. Yemek yemene dikkat et. Vücuduna çok yüklenme sonra hastalanırsın. Aman dikkat et kendine...

İnan gece kesintisiziz 1 saat uyumuyorum, sürekli emzirmeye ve iki üç kez de büyük oğlumu çişe götürmeye uyanıyorum, gecem gündüzüm birbirine karıştı anlıcan ama yine de yapıyorum Bi şekilde gece uymadığım halde sabah erken kalkıp yapıyorum Bi başkası vurur kafayı uyur ama ben Bi şekilde ödün veriyorum... Doğum iznim bitti Canım rapor aldım iki ay heyet sonrasında da ücretsiz izne ayrılacam oğlum 1 yaş olana kadar evde durmayı düşünüyorum.. Aslında zamanım olsa günde net 2 saat yapmayı istiyorum:KK43:

oda olur zamanla :) Tebrik ediyorum.

Benim 90 a ulaştım o Zaman bende 10 kg var, daha küçük bebeğim nede olsa:KK48:

:) alıntı yapmışım ama neden yaptım. ne diyecektim unuttum :)

22 Ocak Spor Yapanlar Listesi 1-Metebatur=30' zumba burn+jıllean 30'+10' ağırlıkla bölgesel=70' 600 cal

21 Ocak Spor Yapanlar Listesi
1-Metebatur=Zumba 55'+bölgesel 22'=77'

2.derman = 45 dk kardiyo
3.gulverenp = 150 squat + 30 dk bacak egzersizi

Ben ben ilk doğumumdan 6 ay sonra başladım, çpk kısa sürede 14-15 kilo verdim
Cnm bnde nöbetlerim bitince başlayacağım inşallah. Ben çok sert ve sade Nescafe içiyorum galiba Selülit im ondan oluyor inşallah bakalım ondan da yağdan da kutlulacagim

selülit hakkında bilgim yok.

Selüliti kahve yapıyor diye biliyorum.

:)

Emzirdiğin için hiç spor yapmasan da kendiliğinden gider bence. Yemek yemene dikkat et. Vücuduna çok yüklenme sonra hastalanırsın. Aman dikkat et kendine...

oda olur zamanla :) Tebrik ediyorum.

:) alıntı yapmışım ama neden yaptım. ne diyecektim unuttum :)
Cnm bnde nöbetlerim bitince başlayacağım inşallah. Ben çok sert ve sade Nescafe içiyorum galiba Selülit im ondan oluyor inşallah bakalım ondan da yağdan da kutlulacagim
inşallah Can'ım...ben önce şu fazlalıklarımı vereyimde selülitler kusur kalsın:)

X