yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Para tuzagi iyi ki 100 tl almadım yalan gojibery ile hersey bende aksam yaparım çocuklar varken olmuyor spor benim eşim bakmıyor daha doğrusu bakamıyor anne diye hemen geliyorlar yanıma anca dans ediyoruz
Ben de alacaktım, hatta eşimin mıntıkada fabrikası olan biri Çinlilerle iş yapıyor o içiyormuş, bana da getirtecekti,ama gerek kalmadı artık.

23 ocak cumartesi spor yapanlar
1.derman = 30 dk karın egzersizi

FB_IMG_1453623961651.jpg

Selamun aleyküm kızlar
Nasılsınız
Bazılarınızı tanıyorum daha önceki spor yarışmasından.
Normalde de sporsuz günüm geçmez benim ama burada somut şekilde görünce daha hırslı oluyorum.
Eğer alım kabul ediyorsanız ben de size katılmak isterim.

Selamun aleyküm kızlar
Nasılsınız
Bazılarınızı tanıyorum daha önceki spor yarışmasından.
Normalde de sporsuz günüm geçmez benim ama burada somut şekilde görünce daha hırslı oluyorum.
Eğer alım kabul ediyorsanız ben de size katılmak isterim.
Canım hoş geldin seni tanıyorum diğer topik ten zaten çok az kisiyiz calven gitmişti geri geldi bazıları oraya gitti ama biz burdan devam ediyoruz aynısı gibi aramıza katılırsa sevinirim.

Canım hoş geldin seni tanıyorum diğer topik ten zaten çok az kisiyiz calven gitmişti geri geldi bazıları oraya gitti ama biz burdan devam ediyoruz aynısı gibi aramıza katılırsa sevinirim.
Teşekkür ederim tatlım.
Nasıl yapıyorsunuz bildirimleri mesela bugünün sporunu ne zamana kadar girebiliyorum en son

Teşekkür ederim tatlım.
Nasıl yapıyorsunuz bildirimleri mesela bugünün sporunu ne zamana kadar girebiliyorum en son
Yaptığın sporu yarın ki gune kadar girebilirsin biz aylık kilo ve ölçüm yapıyoruz deneyimlerimizi paylaşıyoruz

Yaptığın sporu yarın ki gune kadar girebilirsin biz aylık kilo ve ölçüm yapıyoruz deneyimlerimizi paylaşıyoruz
Tamam canım teşekkür ederim.
Bilgilerimi yazayım buraya madem.
Boyum 172
Kilom 57
Göğüs 88
Bel 63
Kalça 93
Başka ölçülen yer varsa oraların ölçüsünü de verebilirim:))

Tamam canım teşekkür ederim.
Bilgilerimi yazayım buraya madem.
Boyum 172
Kilom 57
Göğüs 88
Bel 63
Kalça 93
Başka ölçülen yer varsa oraların ölçüsünü de verebilirim:))
Maşallah zayifsin bence evli misin

Yok tatlım nişanlıyım.
Evet çok şükür memnunum görüntümden. Sporu hem sağlıklı olmak için yapıyorum hem de çok seviyorum zevk alıyorum her harekette
Ben 65 kiloyum kalcam 89 çok orantısız 95 göğüs bel 74 hepsi üst kat geniş benim evli 2 bebeğim var

Ben 65 kiloyum kalcam 89 çok orantısız 95 göğüs bel 74 hepsi üst kat geniş benim evli 2 bebeğim var
Allah bağışlasın canım.
Ben de öğretmenim doğuda görev yapıyorum 3 yıldır. İzmir liyim.
Senin vücut tipin elma demek ki canım. Üst kısmın incelmesi zor oluyor evet ama imkansız da değil doğru ve devamlı egzersizlerle inceltirsin allahın izniyle

X