yaza fit girmek isteyenlerin topigi

19 Ocak Spor Yapanlar LİSTESi
1-Metebatur=Zumba 60'+20' bölgesel=80'

2.derman = kardiyo 45 dk.
3. Miyav_su = 60 dk Kardio+ 60 dk ağırlık+ 45 dk yüzme=165 dk
4. kremsokola = 45 dk kosu = 45 dk[/QUOTE]
5.gulverenp =40 dk egzersiz gulverenp bu sekilde listemi sonuna ekle kendini haftalık en çok spor yapanı belirleyecem canim

İnan gece kesintisiziz 1 saat uyumuyorum, sürekli emzirmeye ve iki üç kez de büyük oğlumu çişe götürmeye uyanıyorum, gecem gündüzüm birbirine karıştı anlıcan ama yine de yapıyorum Bi şekilde gece uymadığım halde sabah erken kalkıp yapıyorum Bi başkası vurur kafayı uyur ama ben Bi şekilde ödün veriyorum... Doğum iznim bitti Canım rapor aldım iki ay heyet sonrasında da ücretsiz izne ayrılacam oğlum 1 yaş olana kadar evde durmayı düşünüyorum.. Aslında zamanım olsa günde net 2 saat yapmayı istiyorum

19 Ocak Spor Yapanlar LİSTESi
1-Metebatur=Zumba 60'+20' bölgesel=80'

2.derman = kardiyo 45 dk.
3. Miyav_su = 60 dk Kardio+ 60 dk ağırlık+ 45 dk yüzme=165 dk
4. kremsokola = 45 dk kosu = 45 dk
5.gulverenp =40 dk egzersiz gulverenp bu sekilde listemi sonuna ekle kendini haftalık en çok spor yapanı belirleyecem canim[/QUOTE]
şimdi daha iyi anladım :) bu akşamdan itibaren yaptığım sporları bu şekilde eklerim

Ben geçenlerde aradım spor salonu bana uymuyor günler saatler. En iyisi evde yapmak peki internetten mi video izlediniz
Hayır ben beto prezin DVD'lerini satın aldım zumbayı yaratan kişi... İlk DVD setini Türkiye'den aldım zumba exhilarate diye geçiyor, ikincisini de Amazon'dan aldım ABD den geldi zumba incredible results... Ama YouTube de var sanırım birkaç uzun video onlar yapabilirsin

Son düzenleme:
"Metebatur, post: 44748042, member: 681771"]20 ocak spor yapanlar listesi 1-Metebatur= Leslie 4 power millet=60. 2- miyav_su = 45 dk yüzme

20 ocak spor yapanlar listesi 1-Metebatur= Leslie 4 power millet=60. 2- miyav_su = 45 dk yüzme
3.derman=30 dk dans

derman benide alabilirmisin topigine 5 ay önce doğum yaptım 100 kilo oldum 55 ile hamile kaldım 20 kilo ödemdi dogumda gitti 80 kilo ile eve geldim simdi 62 kilo civarindayim mezura yi bulayim ve sabah tartılayım kabul edersen bende gelmek istiyorum topige ... hic bir kıyafetim olmuyor 50 kilo olmak istiyorum

Tamam canım hergün 30 dk spor ve listesine ekle kendini canım yaptığın her sporu

20 kilo ödem nasıl oldu baya zor bir hamilelik geçirmesin benim bir yıl olacak 65 benden zayifsin maşallah

20 kilo ödem nasıl oldu baya zor bir hamilelik geçirmesin benim bir yıl olacak 65 benden zayifsin maşallah
Canım çok özür dilerim yeni karar aldım kendim topik açtım bide başka topik takip ediyorum bu yüzden katilmayacagim o kadar zordu ki gebeligim anlatamam diyolar ya 2 gün sancı çektim ben 1 ay sancı çektim doğum sancısı hemde doğurma sid d et inde sezaryana alinirken öleceğimi düşündüğüm halde gülerek girdim ameliyata kurtulucam diye sancidan hastanede herkes bana acıyarak bakıyordu anlatamam yatalak kaldım bir adim atmak benim.için büyük bir şeydi yani uzun hikaye neyse kafani şişirdim kusura bakma 20 kilo sezaryanda gitti sonra evde her gün 2 kilo gitti nerdeyse habire yeşilçay içtim çok idrara çıktım günde 5 litre su içtim felan zor oldu yani

Merhaba eözirmiyormusun, yeşil çayı Nasıl içtin?

20 ocak spor yapanlar listesi
1-Metebatur= Leslie 4 power millet=60.
2- miyav_su = 45 dk yüzme

3.derman=30 dk dans
4. kremsokola = 30 dk kol+karin = 30dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…