Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çikolata mı yedin canım maşallah olsun ya nefsini körlemişsin bende öyle birde adet oldum yeni yılda 2 kg geri aldım evet yumurta Karataya da uygun hafi bakalım yeni yılda fit olalım ben de şeker orucuna başladım şubat 14 kadar 40 gün sürecekBir kamyon ciko yedim bu yilbasi yuzunden yumurta diyetine basliyoruz biz arkadaslarimla aramizda cok guzel kilo veren var yumurta diyetiyle ustelik sagliksiz degil karatayada uygun.
o kalıcı bir kilo değil canım 4 gün daha dikkat et otomatik gider onlarHerkese yeniden merhaba. 95 kg ile basladim 62.9 u gordum ama.bugun 64.6 ciktim. 4 gun sporsuz ve durmadan yedim boyle oldu. Spor yapmayinca yiyorum anlamadim neden boyle oluyor hergun pilates tibet ve bolgesel egzersizler yaparak devam edicem bildirimlerime bugunku sporumu yaptim...
Kilo 64.6
Boy 174
Bel 68 cm
Herşey olur dans da dahil buna canimleslie yapsam olur demi
Evet Can'ım birbirimiz ile yarışıyor ve destek oluyoruz aramıza hoşgeldinevet süpermiş
Bende bir kavanoz nutella yedimÇikolata mı yedin canım maşallah olsun ya nefsini körlemişsin bende öyle birde adet oldum yeni yılda 2 kg geri aldım evet yumurta Karataya da uygun hafi bakalım yeni yılda fit olalım ben de şeker orucuna başladım şubat 14 kadar 40 gün sürecek
Benim kilomda mı öyle Canım geçici 2 kg aldım hem adet oldum hem dikkat etmedimo kalıcı bir kilo değil canım 4 gün daha dikkat et otomatik gider onlar
Süpersin bu topuk te hersey paylaşalım aşk dedikodu sağlık diyet herkese bol paylasimlarEki Görüntüle 1735153 Bu egzersizler cok guzel kizlar deneyin bence kol bacak kalca ve karin calistryor
Yine mi ne yaptın sen bende 1 küçük dilim tatlı yedim yeniyıldaBende bir kavanoz nutella yedim
Bencede sadece spor ile kalmayalımSüpersin bu topuk te hersey paylaşalım aşk dedikodu sağlık diyet herkese bol paylasimlar
Bende uzun zamandır tatlı yememiştim yedimregl döneminde çikolata ve tatlı yemeye okeyim vucut aşırı istiyor cünkü :))
Evet ama kilo almadım şiştim azcıkYine mi ne yaptın sen bende 1 küçük dilim tatlı yedim yeniyılda
Ay ben hemen 2 kg aldımEvet ama kilo almadım şiştim azcık
Ben emzirdiğim için adet olmuyorum hep canım nutella çekiyor adımı değiştirip nutella koyacagimregl döneminde çikolata ve tatlı yemeye okeyim vucut aşırı istiyor cünkü :))
hahahha değiştir valla ama kahvaltıda yesen sadece daha iyi olur benceBen emzirdiğim için adet olmuyorum hep canım nutella çekiyor adımı değiştirip nutella koyacagim
Evet akşam 6 sonra yemeyince vücudumuz çok iyi çalışıyor ve bunu alışkanlık haline getirmemiz lazımhahahha değiştir valla ama kahvaltıda yesen sadece daha iyi olur bence
ben diyet uygulamıyorum sadece 6 dan sonra yemek yememeye calisiyorum o cok büyük etki ediyor