yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Screenshot_2016-01-04-09-46-02.png
Bu egzersizler cok guzel kizlar deneyin bence kol bacak kalca ve karin calistryor

Bir kamyon ciko yedim bu yilbasi yuzunden :KK43: yumurta diyetine basliyoruz biz arkadaslarimla aramizda cok guzel kilo veren var yumurta diyetiyle ustelik sagliksiz degil karatayada uygun.
Çikolata mı yedin canım maşallah olsun ya nefsini körlemişsin bende öyle birde adet oldum yeni yılda 2 kg geri aldım evet yumurta Karataya da uygun hafi bakalım yeni yılda fit olalım ben de şeker orucuna başladım şubat 14 kadar 40 gün sürecek

Herkese yeniden merhaba. 95 kg ile basladim 62.9 u gordum ama.bugun 64.6 ciktim. 4 gun sporsuz ve durmadan yedim boyle oldu. Spor yapmayinca yiyorum anlamadim neden boyle oluyor :KK43: hergun pilates tibet ve bolgesel egzersizler yaparak devam edicem bildirimlerime bugunku sporumu yaptim...
Kilo 64.6
Boy 174
Bel 68 cm
o kalıcı bir kilo değil canım 4 gün daha dikkat et otomatik gider onlar

Çikolata mı yedin canım maşallah olsun ya nefsini körlemişsin bende öyle birde adet oldum yeni yılda 2 kg geri aldım evet yumurta Karataya da uygun hafi bakalım yeni yılda fit olalım ben de şeker orucuna başladım şubat 14 kadar 40 gün sürecek
Bende bir kavanoz nutella yedim

Ben emzirdiğim için adet olmuyorum hep canım nutella çekiyor adımı değiştirip nutella koyacagim
hahahha değiştir valla ama kahvaltıda yesen sadece daha iyi olur bence
ben diyet uygulamıyorum sadece 6 dan sonra yemek yememeye calisiyorum o cok büyük etki ediyor

hahahha değiştir valla ama kahvaltıda yesen sadece daha iyi olur bence
ben diyet uygulamıyorum sadece 6 dan sonra yemek yememeye calisiyorum o cok büyük etki ediyor
Evet akşam 6 sonra yemeyince vücudumuz çok iyi çalışıyor ve bunu alışkanlık haline getirmemiz lazım

X