yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Bende kendimi tanitiyim
30yasina girecegim ve 11aylik oglum var emziriyorum max 63kg yu gormusken emzirme surecinde sut olsun diye 83.5gordum 8kg verdim ve sanirim bu uc gunde geri aldim kar sevdasi yuzunden atladik Boluya gittik ve yedikte yedik cuma gunu 75kg idim belimde en son 87.5du yarin dogru bildirimi yaparim bugun eve yeni geldim
Benim oğlumda 11 aylık kaç Şubat doğumlu canım 8 Subat benim küçük oglan

Merhabalar tekrardan. Ben de 25 yasindayim, boyum 177 kilom 63. Amerika'ya tasindim, 55 kilodan 65e ciktim:KK70:. Yine 50'lere inmek istiyorum, ama esas hedefim kilo vermek degil sikilasmak. Olculerimi aksam alip yazarim.

Merhabalar tekrardan. Ben de 25 yasindayim, boyum 177 kilom 63. Amerika'ya tasindim, 55 kilodan 65e ciktim:KK70:. Yine 50'lere inmek istiyorum, ama esas hedefim kilo vermek degil sikilasmak. Olculerimi aksam alip yazarim.
Hoş geldin canım seni de ekliyorum listeye

kremsokola kremsokola senin kilon güzel sikilasmak istersen süper olursun
Katiliyorum, o yuzden gunluk kalori alimimi falan da fazla sinirlamadim, dengeli beslenmeye calisiyorum sadece. BBG diye de bi program yapiyorum, Avustralyali bir fitness antranorune ait. Bu tip programlarla hep iyi sonuclar aldim, bakalim faydali olursa size de tavsiye ederim=)

Geldim
Selvos88 Selvos88 ohh ne guzel zayifladin yaparsin cocuk:KK70:
benim oglum kucuk kardes istemesini bekleyemiycem haziranda hedefe ulasip 2017 bi tane daha yapip dosyayi kapatmaliyim:KK70:
ay ben 95 kg ile cocuk dusunseydim 150 kg olmustim isiin komik yani ben emzirirken dogumda aldiklarimo verdim sonradan aldim.kilolari oglim 6 aylikken 68 kgydum 80 le doguma girmistim . bende bitane yapip kapatcam dosyayi :-)

Bende kendimi tanitiyim
30yasina girecegim ve 11aylik oglum var emziriyorum max 63kg yu gormusken emzirme surecinde sut olsun diye 83.5gordum 8kg verdim ve sanirim bu uc gunde geri aldim kar sevdasi yuzunden atladik Boluya gittik ve yedikte yedik cuma gunu 75kg idim belimde en son 87.5du yarin dogru bildirimi yaparim bugun eve yeni geldim
almazsin balim 1-2 gunde o kadar

Canım bu ay ayaklarını yukarıda tut kesin kalırsın benim iki oğlum var
Ole yapiyorum bakalim. Allah bagislasin prenslerini
ya zaten kilo vericem desen bayilcaktim 177 63 kg ile :-)

Miyav_su Miyav_su insallah balim. Kilo vermeden hamile.kalma.zor olur tadini cikaramazsin 6 yasinda oglum var benim kardes istiyor bende hazir zayiflamisken bi tanede daha olsun dedim.bakalim kismet olur insallah
Evet canım bende tip 2 diyabetim eğer hamile kalırsam çocuğuma gecicek genlerim ona asla geçmesini istemiyorum o yüzden kilo vermek istiyorum Hakkı'mızda hayırlısı

Bende kendimi tanitiyim
Doktorlar çok kızıyorlar sütümüz olsun diye çok yememizi doğru bulmuyorlar

X