yaza fit girmek isteyenlerin topigi

Selamlar herkese. Su anki spor programima baslamamin 4. haftasindayim ve karsilastirma icin tekrar olcu aldim. Belden 2cm kalcadan da 3 cm incelmisim. Gerci oncekinde aksam almistim olculeri, dolayisiyla karnimda sislik olabilir=) Yine de sonuc cok tatmin edici, motivasyonum artti=)

kizlar uzulerek aranizdan ayriliyorum belki bahara dogru yeniden gelirim burda olursaniz..sebebime gelince yaptigim sporlar neticesibde usutup hasta oldum atamadim bu hafta daha da kotuledi:KK43: kisin evde spor yaramadi gorusuruz saglikli ve sporlu kalin:KK60:
Çok üzüldüm geçmiş olsun tabiki önce sağlık canım kendine çok dikkat et olur mu

Selamlar herkese. Su anki spor programima baslamamin 4. haftasindayim ve karsilastirma icin tekrar olcu aldim. Belden 2cm kalcadan da 3 cm incelmisim. Gerci oncekinde aksam almistim olculeri, dolayisiyla karnimda sislik olabilir=) Yine de sonuc cok tatmin edici, motivasyonum artti=)
Süpersin canım tebrikler :KK200::nazar:

Tebrik ederim canım

kızlar ben dün bi callan yaptım sonra uyuyakaldim bugunde yapmıyorum cuma tekrar baslicam galiba yada yarın başlarsam yazarım hastalık engel oluyo :/

kızlar ben dün bi callan yaptım sonra uyuyakaldim bugunde yapmıyorum cuma tekrar baslicam galiba yada yarın başlarsam yazarım hastalık engel oluyo :/
Tamam canım kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman basla

"derman, post: 44730293, member: 49681"]19 Ocak Spor Yapanlar LİSTESi 1-Metebatur=Zumba 60'+20' bölgesel=80'
2.derman = kardiyo 45 dk. 3. Miyav_su = 60 dk Kardio+ 60 dk ağırlık+ 45 dk yüzme=165 dk

image.jpeg

19 Ocak Spor Yapanlar LİSTESi
1-Metebatur=Zumba 60'+20' bölgesel=80'

2.derman = kardiyo 45 dk.
3. Miyav_su = 60 dk Kardio+ 60 dk ağırlık+ 45 dk yüzme=165 dk
4. kremsokola = 45 dk kosu = 45 dk

19 Ocak yaptığım spor:
10 dk ısınma hareketi 190 squat hareketleri 30 dk video eşliğinde egzersiz

Evet evet bendim:)Bi oğlum daha oldu 4 ayı tamamladık bile.. 3 aydır aktif spor yapıyorum 20 kg fazlam var, hamile kaldığımda kilom faZlaydı aslında, bebekle Bi alakası yok:KK43: bugün yine zumba yaptım, favori egzersizim bilirsin :KK66:

:) Allah bağışlasın. Zumba bağımlılık yapıyor :)

Uykusuzluk seni etkilemiyor mu ev iş , çocuklar, iş hayatı :KK43:

Allah bol enerji versin. İşin zor :)

20 kilo çabuk girder. emzirmek bile sana kilo verdirir bence takılma o kadar . :) en az beş kilo süttür :) yaza kadar eski kilon a dönersin :)

kizlar uzulerek aranizdan ayriliyorum belki bahara dogru yeniden gelirim burda olursaniz..sebebime gelince yaptigim sporlar neticesibde usutup hasta oldum atamadim bu hafta daha da kotuledi:KK43: kisin evde spor yaramadi gorusuruz saglikli ve sporlu kalin:KK60:

bende evde yapıyorum. Maalesef ev soğuk olunca üşüttüm iyileşmedim. Sonra toparladım..Basit egzersizlere devam et. seni aşırı terletmeyecek. tv izlerken reklam arasında bile yapsan süper olur.

Zumba yapip faydasını görenler ????

merhaba
olmaz mı zumba candır. İlk başladığımda çok hızlı kilo verdim. Sadece 15 dk başladım. Her gün yaptım. SOnra zamanla artırdım. Yaklaşık 5 sene felan oldu zumbaya başlayalı arada sporu bıraksamda başladığım an bir haftada hissedilir sonuç aldım.

Metabolik bir rahatsızlığın yoksa. Çok hızlı sonuç alırsın. iki saat yürümüş kadar yağ yakarsın 40 dk da.

merhaba
olmaz mı zumba candır. İlk başladığımda çok hızlı kilo verdim. Sadece 15 dk başladım. Her gün yaptım. SOnra zamanla artırdım. Yaklaşık 5 sene felan oldu zumbaya başlayalı arada sporu bıraksamda başladığım an bir haftada hissedilir sonuç aldım.

Metabolik bir rahatsızlığın yoksa. Çok hızlı sonuç alırsın. iki saat yürümüş kadar yağ yakarsın 40 dk da.
Cnm ben bi spor salonu ile görüştüm fakat haftada iki gün ve saatleri günleri. Sabit bana uymadı çünkü çalışıyorum ve nöbetler e gidiyorum. Nöbet günümë denk geldoginde boşuna gidiyor telafi olmuyor mus. Bende bekarken bi sorun yoktu fakat suan bi aşırı aşırı seluluit varr onlardan kurtulmak istiyorum bi bileni bulmuşken soru soru oldu cok ama kuŞura bakmayın. 3vde mu yapıyorsunuz siz??? Selülit için çözüm olur mu peki

:) Allah bağışlasın. Zumba bağımlılık yapıyor :)

Uykusuzluk seni etkilemiyor mu ev iş , çocuklar, iş hayatı :KK43:

Allah bol enerji versin. İşin zor :)

20 kilo çabuk girder. emzirmek bile sana kilo verdirir bence takılma o kadar . :) en az beş kilo süttür :) yaza kadar eski kilon a dönersin :)
Beş Kilo süt müdür ben de emziriyorum beş Kilo daha vermem gerekiyor :mad: o zaman ben aynı kiloma dusmusum :KK66:

X