- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
Çok üzüldüm geçmiş olsun tabiki önce sağlık canım kendine çok dikkat et olur mukizlar uzulerek aranizdan ayriliyorum belki bahara dogru yeniden gelirim burda olursaniz..sebebime gelince yaptigim sporlar neticesibde usutup hasta oldum atamadim bu hafta daha da kotuledikisin evde spor yaramadi gorusuruz saglikli ve sporlu kalin
Süpersin canım tebriklerSelamlar herkese. Su anki spor programima baslamamin 4. haftasindayim ve karsilastirma icin tekrar olcu aldim. Belden 2cm kalcadan da 3 cm incelmisim. Gerci oncekinde aksam almistim olculeri, dolayisiyla karnimda sislik olabilir=) Yine de sonuc cok tatmin edici, motivasyonum artti=)
Tebrik ederim canımSelamlar herkese. Su anki spor programima baslamamin 4. haftasindayim ve karsilastirma icin tekrar olcu aldim. Belden 2cm kalcadan da 3 cm incelmisim. Gerci oncekinde aksam almistim olculeri, dolayisiyla karnimda sislik olabilir=) Yine de sonuc cok tatmin edici, motivasyonum artti=)
Tamam canım kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman baslakızlar ben dün bi callan yaptım sonra uyuyakaldim bugunde yapmıyorum cuma tekrar baslicam galiba yada yarın başlarsam yazarım hastalık engel oluyo :/
Kötü canım akşamdan beri uyumadimderman canım nasılsın ?
Sende mi hayırdır?Kötü canım akşamdan beri uyumadim
Evet evet bendim:)Bi oğlum daha oldu 4 ayı tamamladık bile.. 3 aydır aktif spor yapıyorum 20 kg fazlam var, hamile kaldığımda kilom faZlaydı aslında, bebekle Bi alakası yokbugün yine zumba yaptım, favori egzersizim bilirsin
kizlar uzulerek aranizdan ayriliyorum belki bahara dogru yeniden gelirim burda olursaniz..sebebime gelince yaptigim sporlar neticesibde usutup hasta oldum atamadim bu hafta daha da kotuledikisin evde spor yaramadi gorusuruz saglikli ve sporlu kalin
Zumba yapip faydasını görenler ????
Cnm ben bi spor salonu ile görüştüm fakat haftada iki gün ve saatleri günleri. Sabit bana uymadı çünkü çalışıyorum ve nöbetler e gidiyorum. Nöbet günümë denk geldoginde boşuna gidiyor telafi olmuyor mus. Bende bekarken bi sorun yoktu fakat suan bi aşırı aşırı seluluit varr onlardan kurtulmak istiyorum bi bileni bulmuşken soru soru oldu cok ama kuŞura bakmayın. 3vde mu yapıyorsunuz siz??? Selülit için çözüm olur mu pekimerhaba
olmaz mı zumba candır. İlk başladığımda çok hızlı kilo verdim. Sadece 15 dk başladım. Her gün yaptım. SOnra zamanla artırdım. Yaklaşık 5 sene felan oldu zumbaya başlayalı arada sporu bıraksamda başladığım an bir haftada hissedilir sonuç aldım.
Metabolik bir rahatsızlığın yoksa. Çok hızlı sonuç alırsın. iki saat yürümüş kadar yağ yakarsın 40 dk da.
Beş Kilo süt müdür ben de emziriyorum beş Kilo daha vermem gerekiyor:) Allah bağışlasın. Zumba bağımlılık yapıyor :)
Uykusuzluk seni etkilemiyor mu ev iş , çocuklar, iş hayatı
Allah bol enerji versin. İşin zor :)
20 kilo çabuk girder. emzirmek bile sana kilo verdirir bence takılma o kadar . :) en az beş kilo süttür :) yaza kadar eski kilon a dönersin :)