buda dogal zaten kurt uzumu deniliyor bildigjn meyve kilo vermek icin kuruyemis gun kurusuda yemiyormuyuzSana güveniyorum alcam esimden habersiz yok kızar bana doğal kilo ver diyor
nettende alabiliosun arkadasim oyle almisti ama ilac olanini alma meyvr olani alBen de alıcam ama habersiz aynı şekilde internetten alabiliyor muyuz acaba? Bulunduğum ilçede aktar yok Nasıl yapıcam şimdi
lif orani yuksek seker orani dusuk c vitamini deposu. Yulaf ezmeside tok tutar ama c vitamini saglarmi yada tatli ihtiyacinj karsilarmiBen anlayamiyorum goji berry'nin nasil zayiflattigini. Lif bakimindan cok mu zengin yiyince cok mu tok tutuyo? Muhtemelen yulaf ezmesi yiyip ustune su icsek daha cok tok tutar.
İkisinide kullaniyorumhibisküs mi goji bery mi hangisini kullanıcaksınız?
yok canim en kotusu dumduz fat olmakDogru tabi, daha zayif ama daha yagli olabilirim ben=) skinny fat deniyo benim gibilere, en kotusu
buda dogal zaten kurt uzumu deniliyor bildigjn meyve kilo vermek icin kuruyemis gun kurusuda yemiyormuyuz
nettende alabiliosun arkadasim oyle almisti ama ilac olanini alma meyvr olani al
Arkadaşında faydası oldu mu peki
lif orani yuksek seker orani dusuk c vitamini deposu. Yulaf ezmeside tok tutar ama c vitamini saglarmi yada tatli ihtiyacinj karsilarmi
İkisinide kullaniyorum
yok canim en kotusu dumduz fat olmak
Benim hiç bir bilgim yok bu konuda. Şimdi emziriyorum ikisini de kullanabilirim öylemi? Hangi siteden aldı özelden Msj atabilir misin, birde önce hangisiyle başlasam acaba?
Yulafta lif+protein var o nedenle ben cok tercih ediyorum. Ama soyle bi durum var, ben tatliya hic duskun degilim=) O yuzden goji berry tatli ihtiyacinizi bastiriyosa cok guzel, neticede sizin de dediginiz gibi meyve. Zarari olmaz faydasi olur. Bu arada sanirim berry'lerde genel olarak az seker ve bol vitamin oluyor, aklinizda bulunsun.lif orani yuksek seker orani dusuk c vitamini deposu. Yulaf ezmeside tok tutar ama c vitamini saglarmi yada tatli ihtiyacinj karsilarmi
Orasi oyle de benimkinin de asagi kalir yani yok valla=)) neyse, acelem yok gidicek o yaglar.yok canim en kotusu dumduz fat olmak
bel:69
İnternetten aktar bul birde tadınım paketini gördüm marketteBen de alıcam ama habersiz aynı şekilde internetten alabiliyor muyuz acaba? Bulunduğum ilçede aktar yok Nasıl yapıcam şimdi
Kilo ve boybel:69
göbek:76
kalca:96
İkisinide canımhibisküs mi goji bery mi hangisini kullanıcaksınız?
158Kilo ve boy
56 yazdım canımsabah ac karna tartılırım yazarım
tamam canm belki dogru rakam bile olabilir56 yazdım canım
Canım alıntı ile cevap ver en son kalan kişidenBildirimimi yapayım t25- Cardio videosu yaptım.