- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemşerim benim bende ankaradayim kendim alayım eşime desem inanmaz zatifladigima80 tlye aldim ankaradann canim
Aylık cnm karnının üstüİyi akşamlar .
Bel ölçüsü şart mı?
Nerden ölçmeliyim tam emin olamıyorum bi türlü. Ölçtüğüm yerden bi daha ölçemiyorum bile haftaya nasıl aynı yerden ölçcem
Ölçü alma konusunda özürlyüm sanırım
Derman sen emziriyorsun Nasıl içeceksin?Hemşerim benim bende ankaradayim kendim alayım eşime desem inanmaz zatifladigima
o zaman 85 canımAylık cnm karnının üstü
Beli de gönder canim listeyi yapiyorumBenim kilo 80.9 boy 1.65
Yenen üzüm zararli mi ben bakmadım bir araştırayimDerman sen emziriyorsun Nasıl içeceksin?
İçiyor diyetisyen yazmıştı ordan gördümKızlar bu hibisküs nar çiçeği yaprağı imiş, forumda okuduö faydasını görenler var, ama emzirenler içebiliyor mu emin değilim ha birde goji çayı böyle şeylerle desteklemek istiyorum
Ankarali degilim canim kibristayim ben :) gorumcem ankarada yasiyor onlari ziyarete gittigimde almistim kizilay tarafinda bi aktardanHemşerim benim bende ankaradayim kendim alayım eşime desem inanmaz zatifladigima
Ertesi güne kadar canım zaten en son kalan yerden alıntı ile cevap vereceksinBildirimi kaça kadar yapmamız gerekiyor sporu biraz geç saatte yapacağım da ben
Meyve o canim kuru uzum zararlimiki gojibery zararli olsun ustelik c vitamini deposu hastada olmazsinYenen üzüm zararli mi ben bakmadım bir araştırayim
Sana güveniyorum alcam esimden habersiz yok kızar bana doğal kilo ver diyorMeyve o canim kuru uzum zararlimiki gojibery zararli olsun ustelik c vitamini deposu hastada olmazsin
Ben de alıcam ama habersiz aynı şekilde internetten alabiliyor muyuz acaba? Bulunduğum ilçede aktar yok Nasıl yapıcam şimdiSana güveniyorum alcam esimden habersiz yok kızar bana doğal kilo ver diyor
Dogru tabi, daha zayif ama daha yagli olabilirim ben=) skinny fat deniyo benim gibilere, en kotusuvucut yapisiylada alakali demekki mesela senjn belin 70 mis benimde 68 oysa ben 64,6 kilo boy 174