yaza fit girmek isteyenlerin topigi

İyi akşamlar .
Bel ölçüsü şart mı?
Nerden ölçmeliyim tam emin olamıyorum bi türlü. Ölçtüğüm yerden bi daha ölçemiyorum bile haftaya nasıl aynı yerden ölçcem :KK70:
Ölçü alma konusunda özürlyüm sanırım :KK61:

İyi akşamlar .
Bel ölçüsü şart mı?
Nerden ölçmeliyim tam emin olamıyorum bi türlü. Ölçtüğüm yerden bi daha ölçemiyorum bile haftaya nasıl aynı yerden ölçcem :KK70:
Ölçü alma konusunda özürlyüm sanırım :KK61:
Aylık cnm karnının üstü

Kızlar bu hibisküs nar çiçeği yaprağı imiş, forumda okuduö faydasını görenler var, ama emzirenler içebiliyor mu emin değilim ha birde goji çayı böyle şeylerle desteklemek istiyorum

Kızlar bu hibisküs nar çiçeği yaprağı imiş, forumda okuduö faydasını görenler var, ama emzirenler içebiliyor mu emin değilim ha birde goji çayı böyle şeylerle desteklemek istiyorum
İçiyor diyetisyen yazmıştı ordan gördüm

5 Ocak Spor Yapanlar Listesi
1-Metebatur=Leslie 4 mile power Walk 60'+ Jessıca smıth 10'+bölgesel 15'=85'
2. Selvos88= 150 dakika( pilates+yuruyus+tibet+bolgesel egzersiz)
3.kriztanem=30 dk
4.derman= 60 dk kardiyo
5.erigim=3mile leslie=45dk

6-adelia=callan+mari+bacak egzersizleri 25 dk

bugun kendimi cezalandırdım tek bir ögün oda haslanmıs 1 patates le duruyorum spor fazla yapmak istiyordum + eklemek ama basım agrıyor aclıktan :KK70:

Hemşerim benim bende ankaradayim kendim alayım eşime desem inanmaz zatifladigima
Ankarali degilim canim kibristayim ben :) gorumcem ankarada yasiyor onlari ziyarete gittigimde almistim kizilay tarafinda bi aktardan

Ben anlayamiyorum goji berry'nin nasil zayiflattigini. Lif bakimindan cok mu zengin yiyince cok mu tok tutuyo? Muhtemelen yulaf ezmesi yiyip ustune su icsek daha cok tok tutar.

X