Calisinca zor oluyorişteyim eve gider gitmez spor yapmayı dusunuyorum
1.73 boyum 88 kiloyum bel ölcümü bilmiyorumKonuya abone olacaksin beğen bizi bulursun birde boy kilo bel ölçümü gönder canim
evet ama yarım saatte olsa biseyler yapmak yarıyo :)Calisinca zor oluyor
Gelmediler canım oraya yazdık ama görmediler belkiKızlar su321 falan gelmediler mi diğer başkaları da vardı
Hımm anladımGelmediler canım oraya yazdık ama görmediler belki
Evet canim demir eksiligini götürüyor yağ yakıyor ben kullanıyorum bir haftadır sadece bir bardak iciyorumBu arada hıbıskus mu ne o bitki emzirenler içebiliyor mu
Topikte aktif olmak kaytarmayi onluyor canim iyi yapmissinHb.
Bu akşam focus t25 programına başlıyorum.
Yanı sıra ek egzersizlerde yapacağım yani umarım
Biraz gaza gelip kaytarmamak için hemen başlığa daldım.
Boy kilo bel ölçüni yaz canim birde haftanın en az 3 günü spor yapıyorsun yapmazsan silinirsin canımKatilmak için naapmaliyiz?
Hamileler icemiyordu canim ama emzirenleri bilmiyor.acik olarak icersen bence bi zarari olmaz cunku sinameki gibi ishal falan yapmuyor zararli bi cay degilBu arada hıbıskus mu ne o bitki emzirenler içebiliyor mu
gaju mu? Gojiberymi diosun canm? Gaju hic duymadiBirde gaju üzümünu yiyen var mı aramizda
Evet senin dediğinde canım internette dolaşıyor ya bu uzumdenHamileler icemiyordu canim ama emzirenleri bilmiyor.acik olarak icersen bence bi zarari olmaz cunku sinameki gibi ishal falan yapmuyor zararli bi cay degil
gaju mu? Gojiberymi diosun canm? Gaju hic duymadi
Boy kilo bel ölçüni yaz canim birde haftanın en az 3 günü spor yapıyorsun yapmazsan silinirsin canım
İnternetten almadim ben aktardan aldim.. Kanserden zayiflamaya bi cok seye faydasi var istelik yuksek oranda c vitamini iceriyor ve seker hastalari bile yiyebiluyor cunku seker orani en dusuk meyve. Ben caylarima atiyorum 3-4 tane hem tat verio hemde kabizligi onluyor. Bi kavonozda marmelat yaptim sekersiz. Ara ogunde bi kasik yogurduma katiyorum meyveli yogurt yerine hemde tatli ihtiyacimi karsiluyor bi yandanda yg yakiyor. Adi zaten uzun omur meyvesi anlamina geliyormus cok faydali. Ama o netteki sacma urunlere para kaptirma aktardan al canimEvet senin dediğinde canım internette dolaşıyor ya bu uzumden
Bende aktaran dan alacağım kilosu 70 tl 90 tl arası degisiyormus sen kaca aldın canimİnternetten almadim ben aktardan aldim.. Kanserden zayiflamaya bi cok seye faydasi var istelik yuksek oranda c vitamini iceriyor ve seker hastalari bile yiyebiluyor cunku seker orani en dusuk meyve. Ben caylarima atiyorum 3-4 tane hem tat verio hemde kabizligi onluyor. Bi kavonozda marmelat yaptim sekersiz. Ara ogunde bi kasik yogurduma katiyorum meyveli yogurt yerine hemde tatli ihtiyacimi karsiluyor bi yandanda yg yakiyor. Adi zaten uzun omur meyvesi anlamina geliyormus cok faydali. Ama o netteki sacma urunlere para kaptirma aktardan al canim
80 tlye aldim ankaradann canimBende aktaran dan alacağım kilosu 70 tl 90 tl arası degisiyormus sen kaca aldın canim