Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emeğine sağlıık canımcımm:)huhuuu kızlarrr, söz verdiğim gibi 1 saat sonra hemen koştum geldim yanınıza :)
uyuyan prensesler günaydınlar bakalım size de Cilekli Turtam @sempatik_kiz
40 dakikada 4 km yol yürüyüp geldim koşubandında, duştan çıktım, saçlarım ıslak hala, bi okuyup kurutayım dedimmm, henüz hiçbir şey yemedim, 1 litre kadar su içmişimdir sabahtan beri, biraz suya da yükleneceğim bundan sonra
saol bebişimmm, darısı saat 2 de başımızaemeğine sağlıık canımcımm:)
Olur canım bişey sorcam ben yaa kahvaltı yapasim yok acaba nestle nesfit yesem nasıl olur ki ?
Afiyet olsunn. saat 2de hazır ve nazır olacam kaçmaz:)veee nihayet günün ilk yemeğini yiyeceğim, şimdi hazırlıyorum, 2 yumrta ve lor peynirinden yağsız tuzsuz omlet ve çeyrek bardak süt ( o kadar kalmış süt )
onlarda gizli şeker var. hiç tüketme. onun yerine yulaf tüket bence.Olur canım bişey sorcam ben yaa kahvaltı yapasim yok acaba nestle nesfit yesem nasıl olur ki ?
onlarda gizli şeker ve karbonhidrat var aslında yemesen daha iyi ama yiyecem dersen sen bilirsin canım, acuıktırır o seni 2 saateOlur canım bişey sorcam ben yaa kahvaltı yapasim yok acaba nestle nesfit yesem nasıl olur ki ?
Afiyet olsun :)veee nihayet günün ilk yemeğini yiyeceğim, şimdi hazırlıyorum, 2 yumrta ve lor peynirinden yağsız tuzsuz omlet ve çeyrek bardak süt ( o kadar kalmış süt )
ohaaaa, kızım aynı anda aynı şeyi yazmışız, biz aynı düşünmeye başladık artık, ben şokkkkkonlarda gizli şeker var. hiç tüketme. onun yerine yulaf tüket bence.
Yulafin yarıda iğrenç geliyor bana neyse en iyisi kahvaltı yapmakonlarda gizli şeker var. hiç tüketme. onun yerine yulaf tüket bence.
saol tatlımmm sana da..ben de bıkıyorum bazen yumurtadan ama ne yapalım diyette en güzel kurtarıcı yumurta..menemen falan yapabilirsin çok az yağ ileAfiyet olsun :)
kankilikte zirve yaptık kızııımmmohaaaa, kızım aynı anda aynı şeyi yazmışız, biz aynı düşünmeye başladık artık, ben şokkkkk
Neyse en iyisi kahvaltı yapmakonlarda gizli şeker ve karbonhidrat var aslında yemesen daha iyi ama yiyecem dersen sen bilirsin canım, acuıktırır o seni 2 saate
yumurtayı çok seven bir insandim ama sanırım bu ara bög geldi yumurtaszda doyulmuyor acikiyorumsaol tatlımmm sana da..ben de bıkıyorum bazen yumurtadan ama ne yapalım diyette en güzel kurtarıcı yumurta..menemen falan yapabilirsin çok az yağ ile
vallahi ben 4 yıl önce falan karatay yapıp kilo vermiştim o zamandan beri her gün mutlaka 2 yumurta yiyorum...akşamları ya da başka öğünde yememeye çalış, o zaman bıkkınlık olur, yumurta sadece sabah öğününde olsun..sen dün akşam da yumurta yiyince sıkıldın belki...farklı şekillerde yap bi gün salçalı yap tavada, bi gün menemen yap, bigün haşla, bigün az sucuklu dene, bir gün maydanozlu peynirli omler yap gibi...yumurtayı çok seven bir insandim ama sanırım bu ara bög geldi yumurtaszda doyulmuyor acikiyorum
Kontrol bende canım o yüzden,canım tavuksote de alabilirdin
güzel çıkıyor sizin işyerinin yemekleri maşallah
ohhh misss harikasın tatlımmm, yalnız çok az beslendin bugün yemekhaneden kapuskanın içine azıcık tavuk sote koydursana biraz da salata al, ben de sen gibi çok sıkınca sonra deli kaçamak yapıyorum, gözün döner bak vallahi, dinle ne olur sözümüOhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeee
ne iyi geldi yürüyüşş
soğuk ama güneş vardı giderken en hzılı adımlarımla yürüdüm
dönerken yokuş yukarı olduğu ve terlememeye dikkat ettiğim için daha yavaş adımlarla yürüdüm.
Çok iyi geldi bu yürüyüş, diğer günlere göre rahat yürümeye başladım.
Uzun ara verince ilk haftalar sporda zorlanabiliyorum.
Müziğimi de açtım son sessultans of swing iyi gaza getiri beni
Mantikliymis ben hep aynı yediğim için sıkıldım herhalde :)vallahi ben 4 yıl önce falan karatay yapıp kilo vermiştim o zamandan beri her gün mutlaka 2 yumurta yiyorum...akşamları ya da başka öğünde yememeye çalış, o zaman bıkkınlık olur, yumurta sadece sabah öğününde olsun..sen dün akşam da yumurta yiyince sıkıldın belki...farklı şekillerde yap bi gün salçalı yap tavada, bi gün menemen yap, bigün haşla, bigün az sucuklu dene, bir gün maydanozlu peynirli omler yap gibi...
Müthişsin canımmmmhuhuuu kızlarrr, söz verdiğim gibi 1 saat sonra hemen koştum geldim yanınıza :)
uyuyan prensesler günaydınlar bakalım size de Cilekli Turtam @sempatik_kiz
40 dakikada 4 km yol yürüyüp geldim koşubandında, duştan çıktım, saçlarım ıslak hala, bi okuyup kurutayım dedimmm, henüz hiçbir şey yemedim, 1 litre kadar su içmişimdir sabahtan beri, biraz suya da yükleneceğim bundan sonra