Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
huhuuu kızlarrr, söz verdiğim gibi 1 saat sonra hemen koştum geldim yanınıza :)

uyuyan prensesler günaydınlar bakalım size de :p Cilekli Turtam Cilekli Turtam @sempatik_kiz

40 dakikada 4 km yol yürüyüp geldim koşubandında, duştan çıktım, saçlarım ıslak hala, bi okuyup kurutayım dedimmm, henüz hiçbir şey yemedim, 1 litre kadar su içmişimdir sabahtan beri, biraz suya da yükleneceğim bundan sonra
emeğine sağlıık canımcımm:)

saol tatlımmm sana da..ben de bıkıyorum bazen yumurtadan ama ne yapalım diyette en güzel kurtarıcı yumurta..menemen falan yapabilirsin çok az yağ ile
yumurtayı çok seven bir insandim ama sanırım bu ara bög geldi yumurtaszda doyulmuyor acikiyorum :KK43:

yumurtayı çok seven bir insandim ama sanırım bu ara bög geldi yumurtaszda doyulmuyor acikiyorum :KK43:
vallahi ben 4 yıl önce falan karatay yapıp kilo vermiştim o zamandan beri her gün mutlaka 2 yumurta yiyorum...akşamları ya da başka öğünde yememeye çalış, o zaman bıkkınlık olur, yumurta sadece sabah öğününde olsun..sen dün akşam da yumurta yiyince sıkıldın belki...farklı şekillerde yap bi gün salçalı yap tavada, bi gün menemen yap, bigün haşla, bigün az sucuklu dene, bir gün maydanozlu peynirli omler yap gibi...

Ohhhhhhhhhhhh beeeeeeeeee
ne iyi geldi yürüyüşş
soğuk ama güneş vardı giderken en hzılı adımlarımla yürüdüm
dönerken yokuş yukarı olduğu ve terlememeye dikkat ettiğim için daha yavaş adımlarla yürüdüm.
Çok iyi geldi bu yürüyüş, diğer günlere göre rahat yürümeye başladım.
Uzun ara verince ilk haftalar sporda zorlanabiliyorum.
Müziğimi de açtım son ses:KK76:sultans of swing iyi gaza getiri beni:KK49:

canım tavuksote de alabilirdin
güzel çıkıyor sizin işyerinin yemekleri maşallah
Kontrol bende canım o yüzden,:KK54:
Fakat bir türlü toplu yemek firmalarının handikabını halledemiyorum, küçük catering firmaları ile anlaşılabilse çok daha güzel olacak.
Mesela 4 kap yemek haricinde mutlaka her gün salata gelecek diye anlaşmıştım:super:

Ohhhhhhhhhhhh beeeeeeeeee
ne iyi geldi yürüyüşş
soğuk ama güneş vardı giderken en hzılı adımlarımla yürüdüm
dönerken yokuş yukarı olduğu ve terlememeye dikkat ettiğim için daha yavaş adımlarla yürüdüm.
Çok iyi geldi bu yürüyüş, diğer günlere göre rahat yürümeye başladım.
Uzun ara verince ilk haftalar sporda zorlanabiliyorum.
Müziğimi de açtım son ses:KK76:sultans of swing iyi gaza getiri beni:KK49:
ohhh misss harikasın tatlımmm, yalnız çok az beslendin bugün yemekhaneden kapuskanın içine azıcık tavuk sote koydursana biraz da salata al, ben de sen gibi çok sıkınca sonra deli kaçamak yapıyorum, gözün döner bak vallahi, dinle ne olur sözümü

vallahi ben 4 yıl önce falan karatay yapıp kilo vermiştim o zamandan beri her gün mutlaka 2 yumurta yiyorum...akşamları ya da başka öğünde yememeye çalış, o zaman bıkkınlık olur, yumurta sadece sabah öğününde olsun..sen dün akşam da yumurta yiyince sıkıldın belki...farklı şekillerde yap bi gün salçalı yap tavada, bi gün menemen yap, bigün haşla, bigün az sucuklu dene, bir gün maydanozlu peynirli omler yap gibi...
Mantikliymis ben hep aynı yediğim için sıkıldım herhalde :)

huhuuu kızlarrr, söz verdiğim gibi 1 saat sonra hemen koştum geldim yanınıza :)

uyuyan prensesler günaydınlar bakalım size de :p Cilekli Turtam Cilekli Turtam @sempatik_kiz

40 dakikada 4 km yol yürüyüp geldim koşubandında, duştan çıktım, saçlarım ıslak hala, bi okuyup kurutayım dedimmm, henüz hiçbir şey yemedim, 1 litre kadar su içmişimdir sabahtan beri, biraz suya da yükleneceğim bundan sonra
Müthişsin canımmmm
tek eksik su kalmış onu gık demeden halledersin.

X