Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
no_name_ no_name_ artık nerde ne yapıyorum ne yiyip içiyorum hepsini çözdün canım arkadaşımmm:)
yeni kalktım camış gibi uyuyom ben nolcak ya böyle :işsiz:
dün gece eşime nar sıktım, şu an mutfak savaş alanı gibi...
çamaşır yıkayacam daha. senin allah bilir kaçıncı parti kuruyan, ütü bile yapmışsındır:)
artanları birleştirip yeni bir yemek yapman çok güzel olmuş afiyet olsunnn.
su da var artık, bugün seni tutana aşkolsun :KK15:
günaydın beybimmm, biliyorum tabi , çözdüm seni :p canımsın...
ev işlerini hallettim sayılır, mercimek çorbamı yaptım, süzdüm, kapuskamı yaptım, 15 dakika sonra da yürüyüş yapacağım..öğleden sonra bana dans sözün var, unutma haaaa

Canim cox sagol tatlim sanada kolay gelsin ya spor cox iyi geldi sabah sabah usenirdim yapmaya amma dedim Gunel seni kim tutar:KK49::KK49::KK49:yuru sali gunu tartilcan ya eskiyi gormesen kafani duvara vurmakdansa sporunu yap ya ben bazen kendimle boyle konusurum .sakin ha delidir demeyin:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::-):-):-):-)
vallahi maşallah sana, şimdi ben de yapacağım sporumu,

rahat ol tatlım, hepimiz deliyiz zaten :KK66:

günaydın beybimmm, biliyorum tabi , çözdüm seni :p canımsın...
ev işlerini hallettim sayılır, mercimek çorbamı yaptım, süzdüm, kapuskamı yaptım, 15 dakika sonra da yürüyüş yapacağım..öğleden sonra bana dans sözün var, unutma haaaa
ellerine sağlık. ben de kahvaltımı yapayım. o zaman dansss :))

tavuk salatası yapsan hem kokmaz, hem doyurucu, hem lezzetli hem de az kalorili ?
haşlanmış tavuk, kırmızı ve yeşil biber, limon, yeşilliklerden ne varsa bolca karıştır
Evet canımm tavuk salatası en çok yediğim şey oluyor çalışırken dışarıdan istiyorum bazen veya menüde tavuk varsa salata ile karıştıryorum vs.
Hiç evde yapıp getirmedim, ama onu da yaparım

sabahtan beri ev içinde deli gibi çalışıyorum kızlarrr, sabah uyanınca elma sirkeli suyumu içtim, üstüne 2 fincan sade ve şekersiz nescafe içtim, geçtim evi toplamaya...

çarşaf nevresim vs makinaya atıldı, az sonra asılacak, gün içinde çamaşıra devam...mutfağımı ve yatak odamı toparladım, ocağa mercimek çorba koydum, bu akşam çorba ve yoğurt yemeyi planlıyorum...öğleye doğru sporumu yapacağım, öğleden sonra da dansss :KK66: hadi neredesiniz millet?

zinnia zinnia Cilekli Turtam Cilekli Turtam @sempatik_kiz @venezia26 @Mevsimlerden roma ????
@Mucizeem tatlım seni de göremedim sanki dün?

latiyya latiyya uyuyordur kesin :p Gunel huseyinli Gunel huseyinli spor yapıyor maşallah....
Ben daha yeni uyandım :KK70:

X