Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Bahar hastalığıda fena oluyor dikkat et kendine
Ben ne zaman baharda grip olsam kıştan daha uzun sürüyor nedense
Gerçekten öyleymiş. Dün biiraz iyiydim.Bugün yine kötüyüm. Bugünde oruç tutamadım. İnşallah yarına toparlanırım.

biliyorum canım öyle demek istemediğini
ama düşünsene şaka bir tarafa annenden büyüğüm :)
18 yaşlarında falandım lise sonda idim.
annem babam ayrılmış yurt dışına gitmişti.
alt kiracımızın teyzesi ben görmüş beğenmiş oğluna istemişti.
Hemde önce bana sormuştu.
yok ben üniversite okuyacağım demiştim.
o zamanlar evlense idim25 yaşlarında çocuğum olacaktı.
hep düşünürüm bunu.
Soona beni istedikleri çocuğu görmüştüm
abartmıyorum kıvanç modelinde idi.
hacettepe işletme mezunu market zincirleri olan deniz kenarında eski rum köşklerinden birinde oturan vs vs vs.
işte size kısa bir hikaye sabah sabah :ukala::ukala:
Annem o zamanlar evlenmiş işte 25 yaşında çocuğu var şimdi :KK48:
İyi olmuş o kadar erken yaşta evlenmemen, demek ki hakkında hayırlısı böyleymiş.

Sağol canımm
benden 21 yaş büyük annem örnektir hep
35 inden sonra gidip hemde ellerin memleketinde güzel sanatlar okuyan proflardan aksan dersi alan
sonra sıkıldım yeaaaa deyip memlekete dönen
şu an sevgilisi olan bir anneye sahip olunca
heeee genç hissediyon kendini:KK76:
Ben hep içimde bi yerde böyle ailelere özenirim
Öğrenciyken yan komşumuz vardı handan teyze, 2 çocuğu vardı ikiside bizden büyüktü handan teyzede 60dan fazlaydı ama öyle genç öyle gençti ki aklın almaz hep bize kızardı içiniz çökmüş sizin diye, bizi barada götürürdü denizede evde bi partiler verirdi olay olurdu :)

Dün hoca ile 5. çalışmamız idi
lütfen bana fazla hareket yaptırın demiştim.
nabız öçlen ve tansiyonu anlık ölçen bir alet aldırmıştı bana.
anasının dini para verdim.
göğsüme takıyorum spor anında kan basıncını vs ölçüyor.
takip ederek hareketler yaptırıyor.
ben yürümek istiyorum diğer günler dedim.
haftada 2 gün en fazla dedi.
yani 2 gün yürüyeeceğim.
4 gün o hareket yaptıracak
1 gün dinlenme.
aslında o 1 gn spor 1 gün dinlenme dese de ben ısrar edince program bu oldu.

ve bugün ilk kez yürüyüşlerden jillianlardan sonra hocanın hareketlerinden ön baldırlarım hafiften sızlıyor.
mutlu oldum.
karın kaslarını çalıştırırken daha önce hiç yapmadığım şekilde çalıştırdı, bacaklarıma da lastik bağlayıp çalıştırdı.
zor muydu
ehh biraz.
çok dinç ve sağlamsın gücün ne yaşınla ne de cinsiyetinle alakalı dedi durdu.
tazminatımı alırsam 2 3 ay en az gitmeyi planlıyorum.
iyice güçlenene kadar diyeyim.

yediklerimi günlük yazıp haftada 1 paylaşıyorum.
Bende şu düğünden sonra bi spor salonuna yazılıcam evde tek zor oluyor ama önce taşınma ve düğünü atlatmam lazım
Maşallah de dilini ısır poponu kaşı kuzu nazar değcek yoksa

Ben birazdan sonuçlarımı alıcam ordan bi terziye uğruycam biraz gezip ev bakıcam denk gelirse 2-3 elbise deniycem ama o kadar halsizim ki hepsinden vazgeçesim geliyor
Dün akşam yürürken bacağımı burkmuştum bileğim değilde bacaktaki kasım ağrıyor dün eşim baktı kas semsert olmuş ovdu falan ama işe yaramadı geçer sabaha dedi geçmedi. Neden böyle bişey oldu hiç anlamadım

Ben birazdan sonuçlarımı alıcam ordan bi terziye uğruycam biraz gezip ev bakıcam denk gelirse 2-3 elbise deniycem ama o kadar halsizim ki hepsinden vazgeçesim geliyor
Dün akşam yürürken bacağımı burkmuştum bileğim değilde bacaktaki kasım ağrıyor dün eşim baktı kas semsert olmuş ovdu falan ama işe yaramadı geçer sabaha dedi geçmedi. Neden böyle bişey oldu hiç anlamadım
Güzel sonuçlarla gelirsin insallah tatlım, kolay gelsin :KK66:

çok işin var kuzum senin
ev elbise oyyy oyy
ne güzel keyifli işler
kas gevşetici sür ve hap al 1 2 gün
geçmez ise dr a git
eklemlerine hasar vermiş olabilrsin
benim sağ dizmde yaşadığım gibi
ihmal etme canım

Gerçekten öyleymiş. Dün biiraz iyiydim.Bugün yine kötüyüm. Bugünde oruç tutamadım. İnşallah yarına toparlanırım.

Annem o zamanlar evlenmiş işte 25 yaşında çocuğu var şimdi :KK48:
İyi olmuş o kadar erken yaşta evlenmemen, demek ki hakkında hayırlısı böyleymiş.
haklısın kuzum
allahım böyle istemiş
kimbilir kimlerin hayatları farklı farklı yol alıyor almıştır

çok işin var kuzum senin
ev elbise oyyy oyy
ne güzel keyifli işler
kas gevşetici sür ve hap al 1 2 gün
geçmez ise dr a git
eklemlerine hasar vermiş olabilrsin
benim sağ dizmde yaşadığım gibi
ihmal etme canım
Ayy bana hiç tatlı gelmiyor bu işler neyi tatlı :)
Kas gevşeltici kullandım canım 1-2 saat geçiyor tekrar başlıyor geçmezse 1-2 güne gidicem doktora

Doktor herşeyimin normal olduğunu söyledi, demir oranım sınırdaymış ıspanak falan sevmem zaten ondan sanırım, kan oranım yüksek bile çıktı ama yüksek olması kötü değilmiş birde karaciğerin 1 tanesinde 1 oranlı bi yükselme var sınırın 1 üstü 3-4 kilo verirsen sorun kalmaz dedi

Ayrıca burda hiç elbise yok bulamadım büyük beden çok zor zaten küçük yerde daha da zor
Bi terziyle görüştüm diktirebilirim işciliği güzeldi inceledim baya
Rica etsem bana sevdiğiniz beğendiğiniz şöyle 90 kiloyada gidebilecek model gönderir misiniz :)

Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen
Dünden kalan makarnadan 4 kaşık bol domates

Akşam
Mercimek çorbası ve mantar sote

1 tanede dondurma yedim bu yıl hiç yememiştim dayanamadım resmen

6 gibi kalktım kahvaltıyı hazırladım
beyaz çamaşırları attım makşnaya çalıştırmadım gürültü olmasın diye
620 de çıktım evden yürüyerek yokuş yukarı salona gittim.
gayet güzel terlemiş oluyorum yokuş olduğu için
doğrudan hareketlere başladık.
1 saat kol sırt göğüs çalıştık
çok iyiydi bugünkü çalışma.
hava güzel bugün
çıkıp dolaşacağım
sabah perdeci ve koltuk döşemecisi de gelmişti onlarla fikir alışverişi yaptık biraz.

makale okuyup tezime bir kaç sayfa yazabilirsem sevineceğim bugün.

mutlaka 1 saat olsun yürüyeceğim.
sabahki spora ek olarak.

Doktor herşeyimin normal olduğunu söyledi, demir oranım sınırdaymış ıspanak falan sevmem zaten ondan sanırım, kan oranım yüksek bile çıktı ama yüksek olması kötü değilmiş birde karaciğerin 1 tanesinde 1 oranlı bi yükselme var sınırın 1 üstü 3-4 kilo verirsen sorun kalmaz dedi

Ayrıca burda hiç elbise yok bulamadım büyük beden çok zor zaten küçük yerde daha da zor
Rica etsem bana sevdiğiniz beğendiğiniz şöyle 90 kiloyada gidebilecek model gönderir misiniz :)
bakayım canım modellere
diktirmen en güzeli olacaktır

Canim nasıl bir model istediğine bağlı..
Hangi bölgeni seviyorsun, ortaya çıkarmak istersin? Hangi bölgeni sevmiyorsun? Vücut tipin nasıl..misal benim bacaklarım güzeldir, abiyede daha çok mini tercih ederim..kollarımı ve üst bedenimi kalın bulurum v yaka ya da açık yaka giymem, kolsuz hiç giymem..tarzını söyle ona göre modellere bakalım bence :KK66:

İyi çok şükür sevindim canım..neden kilo veremediğini sorsaydin? Yavaş gidiyor diyorsun ya...görüşmen bugündu sanırım..

bakayım canım modellere
diktirmen en güzeli olacaktır

Canim nasıl bir model istediğine bağlı..
Hangi bölgeni seviyorsun, ortaya çıkarmak istersin? Hangi bölgeni sevmiyorsun? Vücut tipin nasıl..misal benim bacaklarım güzeldir, abiyede daha çok mini tercih ederim..kollarımı ve üst bedenimi kalın bulurum v yaka ya da açık yaka giymem, kolsuz hiç giymem..tarzını söyle ona göre modellere bakalım bence :KK66:
Belimi seviyorum en ince orası bi bel oyuntum var en azından :)
Kısa değilde uzun şık bişey istiyorum straplez olmadığı sürece kolsuz olabilir yakasıda açık olabilir 1-2 model beğendim ama kararsız kaldım :)

İyi çok şükür sevindim canım..neden kilo veremediğini sorsaydin? Yavaş gidiyor diyorsun ya...görüşmen bugündu sanırım..
Az yediğim için metebolizman yavaşlamış dedi canım, günde 7 dilim ekmek verdi sabah 3 öğlen ve akşam 2 dilim 3 ara öğün ekledi 15 gün bu şekilde beslen sonra çok hafif azaltırız dedi ben bunları yersem kilo alırım falan dedim ama çok emin konuştu az yediğin için metebolizman kıtlık olarak algılayıp kendini koruyor dedi, 1 hafta kadar deniycem ama 7 dilim değil 3-4 dilimle 2 ara öğünle bakalım nolucak :)

X