Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet isim önerin bana lütseeennİsim bulalım
beyin fırtınaları estirelim doğana kadar
RANA : güzel ve akıllı kadın
canım bende hep erkek annesi olacağım diye düşünürdüm.hep kızım olsun isterdim kızım olsun diye dua etmiştim hatta. doktor kız deyince önce bi sevinemedim ama biliyomusunuz. eşim erkek istiyor diye, hep onun yüzünden. sonra bir bebek mağazasına girip cicili bicili minicik kıyafetleri görünce bi kendime geldim. şimdi çookk mutluyum:) eşim de sevinir he yine de onu da ekleyim.
neler neler gelecek aklınaaklımdaki şu şimdilik : Çiçek
allah bağışlasın yavrunu güzel günlerini göresin inşallah.canım bende hep erkek annesi olacağım diye düşünürdüm.
kendim erkek gibiyim ya
ve 3 erkek kardeşten sonra sanki erkek olacak gibi gelirdi
dr kız deyince ne alaka falan demiştim bir an.
Ama inan Allahıma nasıl şükrediyorum her an her aniye
bana bir kız verdiği için
eşim ise 2. yi düşündüğümüzde
erkek olur boşver istemem deyip vazgeçer
Çiçek nasıl? kızının adını sorabilir miyim sakıncası yoksa?neler neler gelecek aklına
dur bakalım.
kızım doğmadan bir çok arkadaş eş dosta krabadan fikir aldık
kuzum doğdu 2 hafta sonra koydukya laaa adınıııı
Canım ne koyarsan koyÇiçek nasıl? kızının adını sorabilir miyim sakıncası yoksa?
hee söylemiştin doğru. İsmiyle yaşasın inşallah çok güzel isim:)Canım ne koyarsan koy
sen ve eşin seslenirken
o isim dünyanın enn güzel enn anlamlı en tınılı ismi olacak bunu unutma.
Nil kızımın adı
Aminnn canımm hepimizinkinihee söylemiştin doğru. İsmiyle yaşasın inşallah çok güzel isim:)
bizim soyismimiz çok uzun. o yüzden bir veya iki heceli olması lazım. kısa olsun.soyadına uygun bir isim bul mutlaka canımm
bunu atlama
isim ve soyisim söylendiğinde dankk etsin kafalarda.
ve evlenince değişecek vs diye düşünme
kızımı ben dahil isim ve soyisimi ile çağırırız zaman zaman
son 3 harfe 2 harfe duyarlı olsunbizim soyismimiz çok uzun. o yüzden bir veya iki heceli olması lazım. kısa olsun.
dikkat et sıcaksa az yürücafede oturuyorum hala kalkasım yok ya la. bide uyku çöktü ki sorma. eve kadar yürüyeyim diyorum ama çok sıcak. otura otura yürürüm belki yine de. aşağı yukarı bi 30 dakika sürer.
önümde simit varken masama kuş kondu salakk:)) aşmış bunlar.:)
evet aklınıza geldikçe yazın lütfen:) niye ki babası koymalı. tabi o da fikir verecek. onun da hoşuna gitsin, o da onay versin.ayy düşünelim çeşit çeşit
bir çok isim buluruz
Yalnızzzz
kız çocuğuna isimi babası koymalı kuzummmm
Ben hala 68kiloyumCilekli Turtam kiz nassin gelmişsin sende diyet nasil.gidiyor nerelerdeydin