Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
bak ben aylarca sürmedim ağzıma
kumuza bile yapmadım
24 ocaktan bu yana ilk kez gönül rahatlığı ile 1 2 tane yiyorum
Sen idolümsün zaten :KK36:

Tadına bilmediğimiz şeyler degil ama dedigim gibi benim iradem kuvvetli değilmiş. Pazartesi başlayip salı biraktim. Pis boğazmışım ya ben bu diyet sürecinde bunu anladim.:KK70:

Buraya takıldıgım ilk hafta çok iyiydi. Vücuttaki ödem gitmişti muhtemelen. Ama 5 günde 3 kilo civari vermistim.

Ama ondan sonra boğazımı tutamadim. Gündüz dikkat ettiysem aksam 2 katı yedim. İradem hiç kuvvetli değil bunuda anlamış oldum :KK43:

Ve bu durum çok canımı sıktı
Canım bende öyleydim ama 2-3 hafta kendini zorlayınca sonda canın istemiyor ben başlarda hep açım açım diye geziyordum akşamları şimdi bi çorba içsem yetiyor birazcık zorlaman lazım kendini

Günaydıııınnn :KK36:
Sabah uyandım karnımda karıncalanan bi ağrı var belim de ağrı var yataktan kalktm lavobaya gittin aaa regl olmuşum ama anlamsız bi enerji var üzerimde bide fazlasıyla şişlik

Yarın diyete başlayalı taaamm 2 ay olacak
Ben yarın tartılıcaktm ama şimdi şişlikten ne kadar verdiğimide göremiycem

Günaydıııınnn :KK36:
Sabah uyandım karnımda karıncalanan bi ağrı var belim de ağrı var yataktan kalktm lavobaya gittin aaa regl olmuşum ama anlamsız bi enerji var üzerimde bide fazlasıyla şişlik

Yarın diyete başlayalı taaamm 2 ay olacak
Ben yarın tartılıcaktm ama şimdi şişlikten ne kadar verdiğimide göremiycem
beklee biraz düşünme onu sonra tartulırsın

kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahımm sana enn azzzzz benim kuzum kadar naif kibar akıllı güzel sağlıklı bir yavru versinnn inşallahh
amin aminn inşallah anne babasını hiç üzmesin. saçma salak duygular içindeyim ağlayasım var. genç kızlara bakıp kızımın gençliğini hayal ediyorum daha doğmamış bebenin:))

X