Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Hava çok kötü burda ev kapkaranlık
Işığı açsam açılır gündüz vakti yağmur yağsa rahatlar biraz
Bide annem gittiğinden beri üstümde bi durgunluk var anlatamam size
Alışamadım sanırım özlüyorum hala
Dün eşim sordu durdu neyin var diye
Bide işten haber gelmedi bende annem gelcek hemen başla derler diye arayıp sormadım ya istemediler ya unuttular
Yarından itibaren kendim iş bakmaya başlıycam hem belki iyi gelir heyecan olur biraz

Bide işten haber gelmedi bende annem gelcek hemen başla derler diye arayıp sormadım ya istemediler ya unuttular
Yarından itibaren kendim iş bakmaya başlıycam hem belki iyi gelir heyecan olur biraz
sıkm cnaını kuzumm
oradan haber gelmezse bşka yere bak tabii
hatta boşver hberi rştır sen yine

iş bulma sitelerinde cv'in var mı canım

mkinyl uğraştım
çalışmadı bi ara
yünlüler kısmın ttım montları
dereceyi değiştirdim
öööle duruyor
ne bakıyon laaaa didim yıkasana
iptal tekrar vs yok
programı değiştirdim
laaa içine yünlü mü attında yıkaaa diyon dedi herhall..

bir küçük tv lik vardı
gıcık oluyodum kendilerine
bir de eski tip küçük tüplü tv
teeee ünv den kalma
kpıcıyı çğırdım gel al bunları ister kullan ster sat canım benim didimm
çalıştı mı makina. iyi yapmışsın vermekle canım faydalansın

Ayyy ne severim yaaa haluj yada haluza deriz biz
Çok kolay kuzum yaparsın :)
canım hamura yumurta koyuyor musun bazı yerde koymuşlar, bazı yerde koymamışlar, kafam karıştı..

bi de kızlar bu evde oklavam yok,hamuru büyük açmasam beze beze açıp açıp yapsam olmaz mı ki? ya da önerisi olan? su şişesi falan mı kullansam oklava yerine?

canım hamura yumurta koyuyor musun bazı yerde koymuşlar, bazı yerde koymamışlar, kafam karıştı..

bi de kızlar bu evde oklavam yok,hamuru büyük açmasam beze beze açıp açıp yapsam olmaz mı ki? ya da önerisi olan? su şişesi falan mı kullansam oklava yerine?
Biz yumurta koymayız canım un tuz suyla yaparız hamuru annem oklavayla açar bardakla keser ama annanem tek tek açar kapatır iki türlüde oluyor yani

patatesin içine soğan kavurup koy mutlaka canım bide kırmızı toz biber ekle çok lezzetli oluyor
Ayy canım nasıl istedi bende mi yapsam ki azıcık annem geldiğinde yapayım istersen demişti istememiştim :)
oy kıyamammmm,gel beraber yiyelim... evet tarifte de kavurup koymak var..acaba ununa biraz yulaf kepeği koysam mı ki, lezzet verir mi ki..bizim burada gözlemelere koyuyorlar çok lezzet veriyor

X