Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
çamaşırları astım
rüzgar var hafif güneşli
umarım yağmur yağmaz
ben toplayan kadar yağmasın en zından
2 kez daha çalıştırırım makinayı 1 er saatten
1 gibi biter
dışarı çıksam mı çıkmasam mı krarsızım
yürüyüş için çıksam mı
yoksa evde mi geçirsem günümü
bilemedimmmmm

türkiyede bile artık instagram satışları kayıt altına alınıyor. ki amerikada nasıldır. yok o riski alamam ben.
benim çevremde o kadar çok kişi pasta börek yapıp instada satıyor ki sorma..vergi yok bir şey yok...mutfak masraflarını çıkarıyorlar

çalışırken zaten yürüyüş yapıyorsun bugün evde olmanın tadını çıkar bence
bize diyorsun ya benim için de uyu diye, aç bi film ya da güzel bir program uyu tv karşısında, gündüz uykusu pek bi faydalı

haklısın kuzum
bu iş için ciddi oturup plan yapmak lazım
yoksa iki üç kök fide için başlayamam buna
yer ve zaman gerekli
emekli olayım önce
sonra bir ayağım denizde bir elim toprakta

ya aslında 8 gibi bir uykum geldi
kahvaltıda idik henüz
ağrılı bir uyku ama
dün 6.5 km yürümüşssün dedi samsungdaki program
15 dk falan karın çalışmıştım.
bugün bir şekilde yürürüm veya jillian yaparım en kötü
evet çok haklısın yaaaaaaaaaa
evde geçireyim günümü
yağmur yağsın istedim bi an haaaaaaaaaa
ama hemmen değil

hafta içi yiyeceklerini hazırlayabilirsin, yemek yapamamaktan şikayet ediyorsun ya, yulaflı kurabiyeler vs..ne bileyim..pazar varsa pazara çıkıp bezelye bakla vs alıp buzluğa atabilirsin, hava almış olursun vb vb

haklısın kuzum
bu iş için ciddi oturup plan yapmak lazım
yoksa iki üç kök fide için başlayamam buna
yer ve zaman gerekli
emekli olayım önce
sonra bir ayağım denizde bir elim toprakta
deniz dedin de deli gibi denize gitmek istiyorum denizin kokusunu duymak istiyorum çiçek böcek ağaç göreyim yaa. eşim gelsin de gidelim kalalım 3-4 gün diye başının etini yiyorum şimdiden

İşte o pasta börek işi tam benlik. dediğin gibi ayda 500 kazansan bile neyden kötü oturduğun yerde.
aynen öyle, çevrene bile satsan yeter, çalışan hanımlar uğraşamıyor alıp geçiyorlar .. bazen ben bile alıyorum özellikle misafirliğe giderken, pastaneden tatlı alacağıma, ev yapımı almak hoşuma gidiyor ya da acil hasta , cenaze vs olursa ev yapımı alıp gitmeyi tercih ediyorum

ayrıca el yatkınlığı varsa evden nikah şekeri, doğum kurabiyesi vs tam düğün sezonu iyi para kazandırabilir...
eveet. şu nikah şekeri davetiye gibi şeyler için heves etmiştim. ama iş alacak yer bulamadım. bakalım burda kalacak olursam kolları sıvayacam. ilk siftahı sizinle yaparım artık:))

mkinyl uğraştım
çalışmadı bi ara
yünlüler kısmın ttım montları
dereceyi değiştirdim
öööle duruyor
ne bakıyon laaaa didim yıkasana
iptal tekrar vs yok
programı değiştirdim
laaa içine yünlü mü attında yıkaaa diyon dedi herhall..

bir küçük tv lik vardı
gıcık oluyodum kendilerine
bir de eski tip küçük tüplü tv
teeee ünv den kalma
kpıcıyı çğırdım gel al bunları ister kullan ster sat canım benim didimm

ayrıca el yatkınlığı varsa evden nikah şekeri, doğum kurabiyesi vs tam düğün sezonu iyi para kazandırabilir...
bana mı diyonnn
sbır işi bunlar kuzumm
asla bana göre değil
kardeşimin düğününde bile hazırlarken elli kere küfür ettim kendilerineee
ne lynn buu yok mumu yok çam kozalağı vs diyeee

Sayfaya can gelmiş siz evde olunca :)

Bende bi ara tütü etek yapıp satmıştım ufak bebeği olanlar alıyordu sonra herkes öğrendi sanırım almamaya başladılar :)
süpersinnn...kesinlikle yapılıp satılmalı, el yatkınsa, elden geliyorsa ve seviliyorsa insan hobisinden para kazanmalı

süpersinnn...kesinlikle yapılıp satılmalı, el yatkınsa, elden geliyorsa ve seviliyorsa insan hobisinden para kazanmalı
Ben çok heves edip yarıda bırakan bi insanımdır
Bi ara da nikah şekeri yapıp satalım dedik yengemle 3-5 malzeme aldık yaptık satıldı bıraktık
ama tütü çok kolaydı en fazla 1-2 saati alıyor üstüne de düz bi badiye 2-3 süs yapıştır50-60 tl kazanıldı bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…