Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
çok haklsıın canımm
kadın bir süre sonra dinlenmeli
ibr arkadaş vardı
doktora tezi hazrılıyordu amerika da
çocuk gelişimi aile psikolojisi vs üzerine
çalışmalarının sonunda
mutlu aile kadının çlışmadığı düzen içerisinde ortaya çıkıyordu yaaaa

bence de mutlu aile mutlu kadın ile mümkün..çalışan kadın genelde mutsuz,stresli,dalgın, canı sıkkın...1 yıldır evdeyim havam değişti...eşim bile daha mutlu..çünkü her gün eve gelip o oldu bu oldu, ona gıcık aldım vs diye dırdır ediyordum..ve çok gariptir ki bunca yıl çalışırken borç içinde yüzen biz, 1 yıldır çalışmayınca tek maaşla para biriktirmeye başladık..benim evde olmam işe yaradı, şaka gibi...

bence hobilerini paraya çevirebilirsin evden çalışarak...sosyal medyadan pazarlayarak..ne bileyim el işi, örgü, pasta börek çörek , çiçek yetiştirip satma, vs vs vs instagramda inanılmaz satışlar var, çok takdir ediyorum..hem evinde huzurlu,hem para kazanıyor, hem de çalışıyor....

eşininkileri haberi olmadan atmana bayıldım

haberi olsa attırmaz ki

Çiçek olabilir sanırım içerisinden yapabileceğim.
Diğerlerini yıllaar oldu elime almayalı.
ama hep klasik kitaplı bir kafe
veya sukulentlerimi yaptığım sattığım iki kahve çay börek kurabiye ile kitplı müzikli bir kafe hayalimdi.
Kızımın gittiği kreşin sahibi arkadaşım aynı zamanda
gel diyor beraber bir şeyler yapalım.
asla dedim
yni sen de sahip olduğun potansiyeli yitirirsin
elinde sopa ile gezen bir deli

bir ar annemle seramiğe mi bşlsam dedim
yok anammmmm
seramik=sabır
bende sıfırrr sabır
aslında ona bir atöyle açayım dedim
evi terkettim işte
yavaş yavaş atölyeye çeviriyor.
satış işine geçersem sanırım bir şeyler olabilir.

Son düzenleme:
sosyal medya acayip iyi bu konuda, tavsiye ederim canım...ramazan sonu herkes yazlığına vs gidecek, yetişmiş çiçek vs için en güzel zamanlar, alıp gidip diksinler yazlıklarına ve bu senin hobin, iyi para kazandırabilir..seramikler de iyi fikir...evden çalışmak çok keyifli

günaydıın:)
zinnia evde olmanın mutluluğunu taa burdan hissettim oy oyy:)
no_name_ kuzucuumm napıyosun bugün bakem

ben bugünkü pasaport randevuma gitmedim. adamın cevabını bekliyoruz..

hava o kadann güzel ki bugün.. gezmesem çok ayıp olur. örgü için malzeme de alırım belki.

günaydın beybimmmm, gez vallahi ... ben ne yapayım evişi malum, standart şu an biraz birikim topiklerini okuyorum, kalkabilirsem yerimden ev işlerimi tamamlayıp film izleyeceğim bugün evde olmayı planlamaktayım

amerikaya gidersem orda bulunup burda bulunmayan şeyleri insta'dan satabilirim diye düşünüyorum. hani insanlar yurtdılına giden yakınlarına bana şunu al bunu getir derler ya, ben bunu ticarete dökebilirim. why not hemi

sen de el işi örgü yapıp internet üzerinden satabilirsin aslında kuzum, seviyorsun çünkü örgü yapmayı değil mi? instagramda acayip satıyorlar, hamileliğimde bebek için almak üzere oldukça sayfayı takibe almıştım

günaydın beybimmmm, gez vallahi ... ben ne yapayım evişi malum, standart şu an biraz birikim topiklerini okuyorum, kalkabilirsem yerimden ev işlerimi tamamlayıp film izleyeceğim bugün evde olmayı planlamaktayım
ay bide kendine güzel bi kahve yaparsın ohh

fakat şöyle bir sıkıntı var, gümrüğe takılmadan yurt dışından yılda 5 sipariş verebiliyoruz her Türk vatandaşı olarak..onu da belli miktarlarda..yurt dışından bir şeyler almak Türklr için sıkıntı... prosedürleri iyi bilmek lazım yoksa deli vergiler çıkıyor bir de mali polis peşine düşüyor ki, evlerden ırak....

çok severim evet. yalnız hayatımda hiç patik veya yelek örmedim. internetten baka baka yapacam. anca kendime kadar örebilirim sanırsam. benim ufaklık kış bebeği olacak malum

aboo yok kalsın vazgeçtim :/

türkiyede bile artık instagram satışları kayıt altına alınıyor. ki amerikada nasıldır. yok o riski alamam ben.

türkiyede bile artık instagram satışları kayıt altına alınıyor. ki amerikada nasıldır. yok o riski alamam ben.
yurt içi satışta sorun olmuyor kuzum, kimi takip edecekler...

resmi satış yapmak isteyen için de belli ve basit yöntemler de var...aslında ev kadınları türkiyeden satış yapabiliyor yurt içinde, resmiyete dökmek çok kolay vergi dairesinden bi kağıt alıyorsun vergiden muaf tutuluyorsun sadece cüzi bi miktar sigorta yatırıyorsun, bu işin önü açık türkiye de, sadece yurt dışından getirip satmak sıkıntı, ithalat ihracat şirketi kurarsan yüklü miktarlarda alım satım yapmak karlı...ama yurt içi satışta sorun yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…