Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Günaydın canlar,

Giyindim süslendim , çarşıya gidiyorum ..uzun zamandır beklettigim ve beklerken kuşa dönen bir miktar param ile altın alayim dedim...yoksa para pul oldu gitti..yahu hayat ne kadar pahalı..her şey çok pahalı geliyor bana.hic bir şey almıyorum ama para nasıl yok oluyor anlamıyorum :KK43: evde günlerdir yiyecek bir şey yok, ben de üşendim ne varsa yaptım geçtim ama şimdi dolaplar bomboş,dönüşte mutfak alış verişi yapıp geleceğim.optum herkesi.

Günaydın canlar,

Giyindim süslendim , çarşıya gidiyorum ..uzun zamandır beklettigim ve beklerken kuşa dönen bir miktar param ile altın alayim dedim...yoksa para pul oldu gitti..yahu hayat ne kadar pahalı..her şey çok pahalı geliyor bana.hic bir şey almıyorum ama para nasıl yok oluyor anlamıyorum :KK43: evde günlerdir yiyecek bir şey yok, ben de üşendim ne varsa yaptım geçtim ama şimdi dolaplar bomboş,dönüşte mutfak alış verişi yapıp geleceğim.optum herkesi.
kolay gelsin canım benimm

oinone27 oinone27 Allah kavuştursun tatlım anneciğini...

zinnia zinnia çık vallahi tatile, ohhh sefan olsun.biz bu ay ramazan önü gidiyoruz meşhur otelimize Allahın izni ile..sezonu açalım bakalım

sempatik_kiz sempatik_kiz canım ben de bıktım misafirden, çok yoruluyorum artık, yaşlanıyorum sanırım :KK66:

latiyya latiyya bebişim ne oldu dün toplantı ?
İyi geçmiştir inşallah..

@Guney huseynli sen nasılsın bebişim bu sabah, prenseslerin nasıl? Her şey yolundadir insallah

zinnia zinnia çık vallahi tatile, ohhh sefan olsun.biz bu ay ramazan önü gidiyoruz meşhur otelimize Allahın izni ile..sezonu açalım bakalım

sempatik_kiz sempatik_kiz canım ben de bıktım misafirden, çok yoruluyorum artık, yaşlanıyorum sanırım :KK66:

İyi geçmiştir inşallah..

@Guney huseynli sen nasılsın bebişim bu sabah, prenseslerin nasıl? Her şey yolundadir insallah
bir kaç gün izin alacağım kuzum
aslında ramazanda kullansam yaa aklıma şimdi geldi
tabii başka bir iş olurda oraya başlarsam
yaz tatili bile şüphlei olur.
temmuz ayına kadar şurada sessizce devam etsem sonra güzel bir iş olsa....

İyi geçmiştir inşallah..

Sağol kuzum amin bakalım 1-2 aya ben giderim görmeye :)
Kolay gelsin sana da canım

İyi geçmiştir inşallah..

günaydın canım. dün toplantı olmadı. eşime kendiliğinden maaşı arttırmayı teklif eden adam dün yine eski maaşa dönmüş :sopa: eşim de ben şu kadar maaş istiyorum dicek son olarak. kabul ederlerse ne ala. etmezlerse bırakıp gelecek. aptallara bak ya, sözlerinde durmuyorlar. konu atla deve oldu iyice.

Günaydın canlar,

kolay gelsin canım. altın al tabi harcanmaz böylece dediğin gibi

hakikaten iflas olursa belki ne iznini kullanabilirsin ne de parasını alabilirsin.
görüşmeye gittiğin işlerden haber var mı hiç?

kolay gelsin canım. altın al tabi harcanmaz böylece dediğin gibi
Aldim canım , çok şükür..ya ne garip fiyatlar , tam altın 980 deyip 5 TL düşen de var, 960 diyen de...neyseki sıkı pazarlıkla 950 den alabildim , o da 5 tane alacağım deyince düştü..bi de çeyrek aldım yanına..Rabbim hepimize nasip etsin,bereketli olsun inşallah..demem o ki pazarlık şart.

günaydın canım. dün toplantı olmadı. eşime kendiliğinden maaşı arttırmayı teklif eden adam dün yine eski maaşa dönmüş :sopa: eşim de ben şu kadar maaş istiyorum dicek son olarak. kabul ederlerse ne ala. etmezlerse bırakıp gelecek. aptallara bak ya, sözlerinde durmuyorlar. konu atla deve oldu iyice.
Can sıktı hakkaten bunlar da... hayırlısı olsun bebegim

Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım

kabul ederler canım istediği maaşı

hakikaten iflas olursa belki ne iznini kullanabilirsin ne de parasını alabilirsin.
görüşmeye gittiğin işlerden haber var mı hiç?
evet canım
karar veremedim henüz
bir kaç yere başvurmuştum
biri ile göürştüm
kararımı bildiririm size dedim
en geç bu perşembe karar vermem lazım.
maaş aynı uzak biraz eve
yürüme mesafesinde değil :)
iki yer daha var
ikisi de referans ile aradılar
bakalım karar vereceğim.
Asıl isteğim büyük kurumsal firma olsun sakin olsun
iş çok olabilir ama oturmuş bir yoğunluk olsun istiyorum.
her seferinde her işi tekrar tekrar kurmak yoruyor ve sonu hüsran olması üzüyor beni.

Aldim canım , çok şükür..ya ne garip fiyatlar , tam altın 980 deyip 5 TL düşen de var, 960 diyen de...neyseki sıkı pazarlıkla 950 den alabildim , o da 5 tane alacağım deyince düştü..bi de çeyrek aldım yanına..Rabbim hepimize nasip etsin,bereketli olsun inşallah..demem o ki pazarlık şart.
Ne güzel almışsın kuzmm
Allahım çok artırsın bereketini

hayırlı bereketli olsun canım. ben 1006 liraya almıştım hay allah ya

evet canım
karar veremedim henüz
bir kaç yere başvurmuştum
biri ile göürştüm
kararımı bildiririm size dedim
en geç bu perşembe karar vermem lazım.
maaş aynı uzak biraz eve
yürüme mesafesinde değil :)
iki yer daha var
ikisi de referans ile aradılar
bakalım karar vereceğim.
Asıl isteğim büyük kurumsal firma olsun sakin olsun
iş çok olabilir ama oturmuş bir yoğunluk olsun istiyorum.
her seferinde her işi tekrar tekrar kurmak yoruyor ve sonu hüsran olması üzüyor beni.
kurumsal olması çok önemli haklısın. hayırlısı olsun inşallah

X