- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
Koydum canım,gel beraber yiyelimbayılırım...
sarımsak da koy güzel oluyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koydum canım,gel beraber yiyelimbayılırım...
sarımsak da koy güzel oluyor..
Düştü bu ara biraz canım, 1040 i görmüştü o dönem...hayırlı bereketli olsun canım. ben 1006 liraya almıştım hay allah ya
Bana da öyle geliyor latiyya canım, sıkma canını, bekleyin bakalım ne çıkacakkabul ederler canım istediği maaşı
Koydum canım,gel beraber yiyelim
aslında adamların eli mecbur eşime. canımı sıkan şey adamın sözünde durmaması. şimdi güzelce yazdım şartlarımızı, eşime mesaj olarak gönderdim. o da adama gönderecek. bakalım merak ediyorum. yarına da pasaport randevusu almıştım hee.Bana da öyle geliyor latiyya canım, sıkma canını, bekleyin bakalım ne çıkacak
Pasaportu al zaten,bulunsun canım..10 yıllık olacak Amerika için di mi ? Ne kadar olmuş şuan fiyatlar?aslında adamların eli mecbur eşime. canımı sıkan şey adamın sözünde durmaması. şimdi güzelce yazdım şartlarımızı, eşime mesaj olarak gönderdim. o da adama gönderecek. bakalım merak ediyorum. yarına da pasaport randevusu almıştım hee.
Karatay candır, hayırlı olsun canımben dün spora başladım.
karatayın kitabını aldım yarısını okudum.
mantıklı geldi hep canan karatay.
onu uygulamaya çalışıyorum.
ilginç gelen şu:ben diyetteyken çok acıkıyordum hatta yazdım.ama dün öğlen 12 de yedim akşam 7 oldu hala acıkmadım.
Ben diyet modunda değilim artık maalesef..gitmiyor diyebilirimSelam hanımlar, ban yemiştim giremedim iki gün. Nasıl gidiyor diyet
Neden kiBen diyet modunda değilim artık maalesef..gitmiyor diyebilirim
Neden kiBen diyet modunda değilim artık maalesef..gitmiyor diyebilirim
yaklaşık 700 lira 10 yıllık olanlarPasaportu al zaten,bulunsun canım..10 yıllık olacak Amerika için di mi ? Ne kadar olmuş şuan fiyatlar?
çok güzelmiş menü eline sağlık afiyet olsun şimdiden :)Şimdi bitti isim, çıktım nihayet mutfaktan..
Zeytinyagli kuru patlıcan,bulgur pilavı, mantarlı kremalı tavuk ve sarımsaklı yoğurt bugün menü...yoruldum haa, hiç halim yok .acayip uykum var..film açıp biraz uyuklayayim barı
Motive olamadım bu sene bıraktım diyetiNeden ki
Gel beraber yiyelim tatlimmmmçok güzelmiş menü eline sağlık afiyet olsun şimdiden :)
Vardır tabi..neyse 10 yıl kafan rahat olacakyaklaşık 700 lira 10 yıllık olanlar
Motivasyon şart tabi. Olursun umarım :)Motive olamadım bu sene bıraktım diyeti
İnşallahMotivasyon şart tabi. Olursun umarım :)