Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Pazartesi günü eşimle çekindiğim fotoğrafı sosyal medyada paylaşmıştım. 2-3 arkadaşım ve akrabam mesaj attı ne kadar çok zayıflamışsın naptın diye :)
Ben hiç farkedemiyorum verdiğimi nedense onlar uzun zamandır görmediğinden midir nedir diyet yaptıgımıda bilmeden hemen farkettiler çok mutlu oldum :)

Arada bana da oluyor göndermeye çalışırken sayfa yenileniyot deli oluyorum bende o duruma
Bende sistem sayfayı kapattı sürekli ...biri şifreni çalmaya çalışıyor diye güvenlik uyarısı verdi.anlamadim ki..film izliyorum onu da kapattı sürekli.guvenlik uyarısı verdi.galiba internetime saldırı oldu??? Delirdim hakkaten.simdi iyi gibi

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.
ne zaman geleceği belli değil:/ iş bitmiyor bi türlü. o da bunaldı yazık
İnşallah canimmm, sen de sıkma canını, güzel günler gelecek gönlünü ferah tut..her şey çok güzel olacak..dün rüyamda Kızılderilileri gördüm bütün gece

Anladim cnm iyi vermissin maşallah. Peki şimdi zayıflama adına ne yapılıyor grupta bende de fazla kilolar var da 17 kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…