Arada bana da oluyor göndermeye çalışırken sayfa yenileniyot deli oluyorum bende o durumaHem internette hem telde sorunum var bugün, yazdıklarım silinip gidiyor, kaçıncı kez yazıyorum aynı şeyleri bilemiyorum
Bende sistem sayfayı kapattı sürekli ...biri şifreni çalmaya çalışıyor diye güvenlik uyarısı verdi.anlamadim ki..film izliyorum onu da kapattı sürekli.guvenlik uyarısı verdi.galiba internetime saldırı oldu??? Delirdim hakkaten.simdi iyi gibiArada bana da oluyor göndermeye çalışırken sayfa yenileniyot deli oluyorum bende o duruma
Neden ki bebişim?hiç keyfim yok manyak gibiyim
bende sorun yok?internette tr genelinde sorun var
Bilmiyorum canım sıkılıyorNeden ki bebişim?
Havalardandir tatlım ben de keyifsizim,benim de cnm hiç bir şey yapmak istemiyorBilmiyorum canım sıkılıyor
olabilir. bugün cuma haftasonu bişeyler yaparsınız eşinle belki keyfin yerine gelir inşallah canımHavalardandir tatlım ben de keyifsizim,benim de cnm hiç bir şey yapmak istemiyor
Belki kacariz..yarın sabah Dr A gideceğim, bakalım ne çıkacak...o iş de kafama takılıyor..senin esin n zmn gelecek kısmetse?olabilir. bugün cuma haftasonu bişeyler yaparsınız eşinle belki keyfin yerine gelir inşallah canım
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.Belki kacariz..yarın sabah Dr A gideceğim, bakalım ne çıkacak...o iş de kafama takılıyor..senin esin n zmn gelecek kısmetse?
İnşallah canimmm, sen de sıkma canını, güzel günler gelecek gönlünü ferah tut..her şey çok güzel olacak..dün rüyamda Kızılderilileri gördüm bütün geceİnşallah hayırlı haberler alırsın canım.
ne zaman geleceği belli değil:/ iş bitmiyor bi türlü. o da bunaldı yazık
canım benimm inşallah kuzum. allah can sağlığı versin. hadi ya yoksam seni mi yiceklerdiİnşallah canimmm, sen de sıkma canını, güzel günler gelecek gönlünü ferah tut..her şey çok güzel olacak..dün rüyamda Kızılderilileri gördüm bütün gece
Yedirir miyim hiç kendimi, bu ara hava serin popom açıkta kalmışcanım benimm inşallah kuzum. allah can sağlığı versin. hadi ya yoksam seni mi yiceklerdi
yedirmezsin tabi hepsine parfüm sıkar dağıtırsın:))Yedirir miyim hiç kendimi, bu ara hava serin popom açıkta kalmış
Ehiiiiyedirmezsin tabi hepsine parfüm sıkar dağıtırsın:))
15 mayısa randevu alcam. 1 hafta var yani. ayy çok heyecanlı yaaEhiiiidelikizzzz, bebeğin pipisi n zmn görünecek bakiim?