Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Bugünkü menum

Öğle: 2 adet incecik hamburger köfte yağsız ızgarada+1 havuctan yapılma yarım tatlı tabağı havuç salata

Akşam; dışarı çıkma planımız var ne yeriz henüz bilmiyorum

Su 3 litre,spor yok

afiyet olsun beybisi. ayran içerdin sen hani yok yoğurt falan

Kolay mı koca gelecek, çorabını pantolonunu fiykittirip atacak,TV karşına serilecek, çay getir biskui yok mu, olsaydı kahve içerdik diye bi o yana bir buyana savrulacak....onun arkasını toplamak bi dert zaten
benimkinin arkasını toplamak dert değil de o varken bişey elleyemiyorum iş namına. bulaşığı yıkamaya kalksam bile nerdesin, napıyon, niye yanıma gelmiyon der. kendine bir uğraş bulur ona dalarsa o arada hallediyordum işleri. ahhh ah gelse de dağıtsa ortalığı..

Ben de yanında asla iş yapmam isterse evi yiksin,o evdeyken kileopatra misali serilirim.ne zaman evden çıktı, ben köle isaura

Ben de yanında asla iş yapmam isterse evi yiksin,o evdeyken kileopatra misali serilirim.ne zaman evden çıktı, ben köle isaura
ben de ev işlerini hafta içi yaparım. işten kastettiğim bulaşık, odayı toplamak falan.
bunu yapmaktaki amaç seni paspal görmesin diye dimi markete gitmek için ayrı ojesi olan kadından başka bişey beklemezdim zaten:))

Tabisi şekerimmmmm, başka ne amacı olabiluuu, bazen halıya falan kahve damlatir, bez almam bile elime bırak hallolur sonra derim,hic istifimi bozmadan,, ama bütün gece içim içimi yer sabah olsa da halıyı kırklasam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…