- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
Canimsin..hadi hayırlısı ...öptüm kocaman seni ve bebisini..geldi benim kocik.kactim ben..15 mayısa randevu alcam. 1 hafta var yani. ayy çok heyecanlı yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimsin..hadi hayırlısı ...öptüm kocaman seni ve bebisini..geldi benim kocik.kactim ben..15 mayısa randevu alcam. 1 hafta var yani. ayy çok heyecanlı yaa
saol canım öptük biz de görüşürüzCanimsin..hadi hayırlısı ...öptüm kocaman seni ve bebisini..geldi benim kocik.kactim ben..
Sağol canım bende çok sevindim inan ki motivasyonum düşmek üzereydi bugün tavan yaptı :)oinone27 canım tebrikler harika bi haber bu süper çok sevindimm:)
Afiyet olsun canımmenüm
08.00 1yumurta+1/2 susamsız simit+20 zyetn+2 kk peynir
12,00 1/2 kase sebze çorbası+tavuk sebze sote
20,00 tavuk şiş
su 5 lt
spor
sabah 30 dk jillian level 2+ 20 dk karın+10 dk bidiklet
akşam 5 km yürüyüş
canımm çok sevindim oh çok şükür. ya senin adına konuşmak istemiyorum ama nolur bi dene hamileliği nolur.Günaydın kızlar,doktordan geldim şimdi... Çok şükür Korktuğum başıma gelmedi, Doktor menopoz olmadığımı ve adet görmüş olduğumu söyledi. Bazen Kadınlarda bu tarz azalma ya da çoğalma görülebilirmiş ...Bir sıkıntı görmedi. Hatta bir tane de olgunlaşmış yumurta gördü... bu hafta ilişki olursa hamile kalma olasılığın var dedi... Tabii ki yaşı itibariyle yine riskli grupta olduğumu ve tüp bebek yapılmasınin en uygun olduğunu söyledi her zamanki gibi... Ben de mutlu bir şekilde Döndüm geldim... Menopoz olmamak beni mutlu etti. Çok şükür...
Bu arada kullandığım vitaminler için, vitaminler muhteşem , Mutlaka devam et bu vitaminlere dedi...
Canımsın benim..zaten tüp bebek düşünmediğim için belki bir kaç ay korunmadan kendimiz denerizcanımm çok sevindim oh çok şükür. ya senin adına konuşmak istemiyorum ama nolur bi dene hamileliği nolur
doğal yollarla hamile kalmayı başarırken neden tüp bebek öneriyor ki doktor?Canımsın benim..zaten tüp bebek düşünmediğim için belki bir kaç ay korunmadan kendimiz deneriz
Yumurta olmazsa tüp bebek olmaz ki..tüp bebek yapan herkesin yumurtası var zatencanımm çok sevindim oh çok şükür. ya senin adına konuşmak istemiyorum ama nolur bi dene hamileliği nolur.
yumurtan varsa niye tüp bebek onu anlamadım
Vakit kaybetmemek için, sağlıklı yumi ve sperm elde etmeye çalışmak için tatlim..dedim biz çocuk diye deliren bir aile değiliz,olursa olur olmazsa olmaz dedim..doğal yollarla hamile kalmayı başarırken neden tüp bebek öneriyor ki doktor?
o olgun yumurta düşmeden hemen bi dene bence
hım anladım. mesela embriyonun sağlıklısı seçiliyor falan. anladım.Vakit kaybetmemek için, sağlıklı yumi ve sperm elde etmeye çalışmak için tatlim..dedim biz çocuk diye deliren bir aile değiliz,olursa olur olmazsa olmaz dedim..
Bilmem ki tatlım o nereden çıktı simdiNormal doğum yaparsam tüpleri bağlatabiliyor muyum acaba biliyo musun? yoksa cerrahi müdahale mi gerektiriyor?
aklıma geldi. ne zamandır aklımda da, sorayım dedim. yersiz oldu biraz sanırsamBilmem ki tatlım o nereden çıktı simdi
Yok canım da tüp mu bağlatmak istiyorsun onu merak ettimaklıma geldi. ne zamandır aklımda da, sorayım dedim. yersiz oldu biraz sanırsam
evet korunma yöntemi olarak bu daha etkili bir yöntem gibi. büyük konuşmayım da, 2. çocuk da istemiyorumYok canım da tüp mu bağlatmak istiyorsun onu merak ettim