Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
menüm
08.00 1yumurta+1/2 susamsız simit+20 zyetn+2 kk peynir
12,00 1/2 kase sebze çorbası+tavuk sebze sote
20,00 tavuk şiş
su 5 lt
spor
sabah 30 dk jillian level 2+ 20 dk karın+10 dk bidiklet
akşam 5 km yürüyüş

menüm
08.00 1yumurta+1/2 susamsız simit+20 zyetn+2 kk peynir
12,00 1/2 kase sebze çorbası+tavuk sebze sote
20,00 tavuk şiş
su 5 lt
spor
sabah 30 dk jillian level 2+ 20 dk karın+10 dk bidiklet
akşam 5 km yürüyüş
Afiyet olsun canım

Hep sorucam sorucam unutuyorum susamsız simit nasıl bişey açma gibi falan mı kuzu çünkü benim bildiğim tüm simitler susamlıydı :)

Sabah
1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık maydanoz 1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen
Bezelye ve yoğurt

Akşam
1 kase domates çorbası çok az bezelye salata yoğurt

Günaydın kızlar,doktordan geldim şimdi... Çok şükür Korktuğum başıma gelmedi, Doktor menopoz olmadığımı ve adet görmüş olduğumu söyledi. Bazen Kadınlarda bu tarz azalma ya da çoğalma görülebilirmiş ...Bir sıkıntı görmedi. Hatta bir tane de olgunlaşmış yumurta gördü... bu hafta ilişki olursa hamile kalma olasılığın var dedi... Tabii ki yaşı itibariyle yine riskli grupta olduğumu ve tüp bebek yapılmasınin en uygun olduğunu söyledi her zamanki gibi... Ben de mutlu bir şekilde Döndüm geldim... Menopoz olmamak beni mutlu etti. Çok şükür...

Bu arada kullandığım vitaminler için, vitaminler muhteşem , Mutlaka devam et bu vitaminlere dedi...

Günaydın kızlar,doktordan geldim şimdi... Çok şükür Korktuğum başıma gelmedi, Doktor menopoz olmadığımı ve adet görmüş olduğumu söyledi. Bazen Kadınlarda bu tarz azalma ya da çoğalma görülebilirmiş ...Bir sıkıntı görmedi. Hatta bir tane de olgunlaşmış yumurta gördü... bu hafta ilişki olursa hamile kalma olasılığın var dedi... Tabii ki yaşı itibariyle yine riskli grupta olduğumu ve tüp bebek yapılmasınin en uygun olduğunu söyledi her zamanki gibi... Ben de mutlu bir şekilde Döndüm geldim... Menopoz olmamak beni mutlu etti. Çok şükür...

Bu arada kullandığım vitaminler için, vitaminler muhteşem , Mutlaka devam et bu vitaminlere dedi...
canımm çok sevindim oh çok şükür. ya senin adına konuşmak istemiyorum ama nolur bi dene hamileliği nolur.
yumurtan varsa niye tüp bebek onu anlamadım

canımm çok sevindim oh çok şükür. ya senin adına konuşmak istemiyorum ama nolur bi dene hamileliği nolur.
yumurtan varsa niye tüp bebek onu anlamadım
Yumurta olmazsa tüp bebek olmaz ki..tüp bebek yapan herkesin yumurtası var zaten :KK66:
Daha önce down hikayemiz olduğu için , tüp bebekte pgd yöntemi önerdi...

doğal yollarla hamile kalmayı başarırken neden tüp bebek öneriyor ki doktor?
o olgun yumurta düşmeden hemen bi dene bence Hoppa
Vakit kaybetmemek için, sağlıklı yumi ve sperm elde etmeye çalışmak için tatlim..dedim biz çocuk diye deliren bir aile değiliz,olursa olur olmazsa olmaz dedim..

Normal doğum yaparsam tüpleri bağlatabiliyor muyum acaba biliyo musun? yoksa cerrahi müdahale mi gerektiriyor?

Merhaba kizlar naslsiniz .
Ben dun gelemedim.kusruma bakmayin o kadar gunum.yogun kecdi ki .
2 ci kizimin kiresde toplantisi vardi dun o kadar evdr is yapdim spor yapdim yemek yapdim kocam evde idi dun butun gunu onunla ilgilendim.
Bugunde sabah acilandan cocuklarla ilginedim banyolarin yapdirdim paltardi utudu derkene vaxt bulub buraya giremedim.
Nevresimleri de deyisdim o kadar islerim var anlatamam ona gorede bu iki gunumu bana aff edin giremiyorum.deye

X