ama menopoz derken zor oluyor sanki ağızdan menapoz çıkıyor. neyse hayırlısı.:)sev beni bebeğim, ben de çok dikkat ederim, telefondan falan girince canım çok sıkılıyor, hoşuma gitmiyor yazım yanlışları...ben de menapoz diye biliyordum ama araştırınca gördüm ve kızdım kendime
yavrimu kaşığa döküp mü içiyorsun direkt? bişeye karıştırıp yutsan? salataya falan?yahu Allah affetsin de şu çörekotu yağı nasıl beter bir şey yaaaa, sabah olup içeceğim diye uykularım kaçıyor resmennnn
direkt yutuyorum ya laaaa, pek acı keyifsiz bir şeyyavrimu kaşığa döküp mü içiyorsun direkt? bişeye karıştırıp yutsan? salataya falan?
salataya koy anlamazsın bence bu kadardirekt yutuyorum ya laaaa, pek acı keyifsiz bir şeybir şeye karıştırsam hiç içemem, gitmez o boğazımdan
oyy süpersin, maşallahhhEki Görüntüle 1991189
bakınız bu çiçeği dışardan eve getirdiğimde güççük bir daldı. suya koyup kök salmasını sağlayıp toprağa ekmiştim. eve bir gittim baktım böööle olmuşay nasıl güzeeeel
boş mideye, aç içilmesi gerek canımsalataya koy anlamazsın bence bu kadar
hee tamam o zamanboş mideye, aç içilmesi gerek canım
yarasın kuzuma, ye bebeğim ye, sıkıntı yapma kendinesabah 07.30da kahvaltı yapmıştım. yine acıktım tıpkum bir öküzcesine. atıştırayım bari ufaktan.
ayy ne kadar güzel olmuş kuzum maşallahEki Görüntüle 1991189
bakınız bu çiçeği dışardan eve getirdiğimde güççük bir daldı. suya koyup kök salmasını sağlayıp toprağa ekmiştim. eve bir gittim baktım böööle olmuşay nasıl güzeeeel
Neşeli olmak iyidir baharda özellikle haftasonu bende öyle uyanıyorum :)Günaydın kızlar,
Nedenini bilmemekle birlikte bu sabah pek bir neşeliyim. Maşallah Allah tadımızı kaçırmasın. Dayım ve bir misafir daha 11de kahve içmeye geleceklermiş. Acilen evi süpürüp toz almam lazım
@zinnia patron sana "İkimizde burdayız, yola birlikte devam edeceğiz." gibi birşeyler söylememişmiydi. Kapanıyor sanırım şirket. Allah hakkında hayırlısını versin.
oinone27 sen dün görüşmeye gitmiştin sanırım canım. Fırsat bulup yazamadım. İnşallah olumlu sonuçlar olur
@latiyya seninde taşınma mevzusu olmuş sanırım. Sende istiyordun zaten diye hatırlıyorum. Bakalım yeni yerler yeni güzellikler getirir belki :)
@Diyet Canavari inşallah düşündüğün gibi bir şey yoktur ve doktordan güzel haberlerle geliirsin cnm. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Seninle birlikte bizimde tabi :)
ben çamaşır ve ütü ile boğuşmaktayım kaç gündür, araya da fırsat buldukça film sıkıştırıyorum..kalk hadi kalk şekerim , ev işi beklemezcanım sıkılıyor benim yaaa :/
Oysa bir dünya işim var yarın annem ve babam geliyor 2-3 günlüğüne ve ben daha temizlik yapıcam yemek yapıcam yarına ben napıyorum sabahtan beri yatıyorum
ayy aynı ben:) hadi başla bi ucundan devamı geliyor illa ki ozaman.canım sıkılıyor benim yaaa :/
Oysa bir dünya işim var yarın annem ve babam geliyor 2-3 günlüğüne ve ben daha temizlik yapıcam yemek yapıcam yarına ben napıyorum sabahtan beri yatıyorum
ben çamaşır ve ütü ile boğuşmaktayım kaç gündür, araya da fırsat buldukça film sıkıştırıyorum..kalk hadi kalk şekerim , ev işi beklemez
kalkıyorum şu an hemen silip süpürcem :)ayy aynı ben:) hadi başla bi ucundan devamı geliyor illa ki ozaman.
canım uçak biletini uçak firmasının kendi sayfasından al. indikten sonra servis var zaten kafan niye karşıyor kaybolmazsınız yavbu arada yazın atile gidicez ya uçak bileti almamıştık bugün ona bakıyorum beynim yandı her sitede aynı firmanın farklı fiyatları mevcut bide geliş gidiş saatleri o kadar ters geliyor ki kafam karıştı nerden binicem nereye inicem hiç benlik değilmiş bu iş ama otobüste 15 saat sürüyormuş çekilmez ki yol