Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Dün yoğun bir gündü
kızımın müzik gecesi için okula gittim.
muhteşemdi.
öncesinde bir iş görüşmesine gittim.
şirket sahibi bir kadın 50 üzerinde yaşları
artık ciddi manada iş görüşmelerim değişti.
rahat sakin karşıdakini analiz edebilen ir haldeyim.
yaptığım iş için duyduğum cümle şu oluyor
size işinizi nasıl yaptığınızı soramam
veya nasıl takip edersiniz bu işi diyemem
buna benzer cümleler
onore oluyorsun tabii
ama yıllarca gir bir işe emek ver büyüt sonra sonu hüsran olsun.
ekonomik zorluklar yüzünden kapanan şirketler kocaa firmalar

yordu beni görüşme
kafam çok karışık
günlerdir bu haldeyim aslında...
kuzum hani bu küçülme seni etkilemiycekti ben bi yerlerde bişeyler mi kaçırdım
işyeri tamamen mi kapanıyor
sıkma canını tatlım herşeyde vardır bi hayır

Dün yoğun bir gündü
muhteşemdi.
buna benzer cümleler
onore oluyorsun tabii

yordu beni görüşme
kafam çok karışık
hayırlısı olsun canım, illaki bir iş bulursun da, içine sinmesi önemli...dediğin gibi yıllarını verdiğin işin sonunun hüsran olması can sıkıcı, Allah yardımcın olsun..kesin verdi mi şirket iflasını? nedir şu an son durum?

Dün yoğun bir gündü
muhteşemdi.
buna benzer cümleler
onore oluyorsun tabii

yordu beni görüşme
kafam çok karışık
kızın piyano çaldı galiba. nasıl gururlanmışsındır.
istifa mı etmek zorundasın peki ordan? tazminat alacaksan iyi. üzülme canım, emekliliğine az kaldı ona odaklan. tecrübeli olduğun için yeni işinde maaşın da az olmaz zaten. bak sana saygı da duyuyorlar ne güzel işverenler.
hakkında hayırlısı olsun inşallah.

günaydın canlaaar :KK28:
dün gece yağmur yağmış. sabah 05.30da uyandım. o kadar güzeldi ki hava.. yağmur kokusu, öten kuşlar, sessizlik..
şimdi yine araba sesi tabi büyü bozuldu:)

Günaydın kızlar,
Nedenini bilmemekle birlikte bu sabah pek bir neşeliyim. Maşallah Allah tadımızı kaçırmasın. Dayım ve bir misafir daha 11de kahve içmeye geleceklermiş. Acilen evi süpürüp toz almam lazım

zinnia zinnia patron sana "İkimizde burdayız, yola birlikte devam edeceğiz." gibi birşeyler söylememişmiydi. Kapanıyor sanırım şirket. Allah hakkında hayırlısını versin.

oinone27 oinone27 sen dün görüşmeye gitmiştin sanırım canım. Fırsat bulup yazamadım. İnşallah olumlu sonuçlar olur

@latiyya seninde taşınma mevzusu olmuş sanırım. Sende istiyordun zaten diye hatırlıyorum. Bakalım yeni yerler yeni güzellikler getirir belki :)

@Diyet Canavari inşallah düşündüğün gibi bir şey yoktur ve doktordan güzel haberlerle geliirsin cnm. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Seninle birlikte bizimde tabi :)

Günaydın kızlar,
Nedenini bilmemekle birlikte bu sabah pek bir neşeliyim. Maşallah Allah tadımızı kaçırmasın. Dayım ve bir misafir daha 11de kahve içmeye geleceklermiş. Acilen evi süpürüp toz almam lazım

zinnia zinnia patron sana "İkimizde burdayız, yola birlikte devam edeceğiz." gibi birşeyler söylememişmiydi. Kapanıyor sanırım şirket. Allah hakkında hayırlısını versin.

oinone27 oinone27 sen dün görüşmeye gitmiştin sanırım canım. Fırsat bulup yazamadım. İnşallah olumlu sonuçlar olur

@latiyya seninde taşınma mevzusu olmuş sanırım. Sende istiyordun zaten diye hatırlıyorum. Bakalım yeni yerler yeni güzellikler getirir belki :)

@Diyet Canavari inşallah düşündüğün gibi bir şey yoktur ve doktordan güzel haberlerle geliirsin cnm. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Seninle birlikte bizimde tabi :)
saol tatlımmm, inşallah yoktur...doktorun asistanı ile görüştüm, bi defa regl gelmedi diye menapoz olmaz sakin ol dedi, cumartesi sabahı gideceğim inşallah..tıpta imkansız diye bir şey olmadığını en azından kadın doğumda olmadığını çok net gördüm...45 yaşında 6 ay regl olmayıp zorla doktora giden bir tanıdığımın 3 aylık hamile çıkmasından tut, hayatında hiç adet görmeden hamile kalanları bile gördüm...bakalım bizim bahtımızda ne var, hayırlısı be tatlım....

Günaydın kızlar,

günaydın. inşallah güzellikler getirir bu değişiklik bize sağol:) allah pişman etmesin kimseyi aldığı kararlardan.
kolay gelsin sana. misafir ağırlama şampiyonu olacan az kaldı:)

saol tatlımmm, inşallah yoktur...doktorun asistanı ile görüştüm, bi defa regl gelmedi diye menapoz olmaz sakin ol dedi, cumartesi sabahı gideceğim inşallah..tıpta imkansız diye bir şey olmadığını en azından kadın doğumda olmadığını çok net gördüm...45 yaşında 6 ay regl olmayıp zorla doktora giden bir tanıdığımın 3 aylık hamile çıkmasından tut, hayatında hiç adet görmeden hamile kalanları bile gördüm...bakalım bizim bahtımızda ne var, hayırlısı be tatlım....
hadi canım... 45inde hamile he? ay yoksa sen de mi hamilesinn? ayyyy

45 yaşı geç, burada olay menapoza girip 6 ay adet gormemesinden sonra hamile kalmasında...adet gördükten sonra 50 yaşında da hamile kalan var bebeğim.bunlar genç yaşlar artık :KK66:
anaa çok ilginç. aslında bu zamanda menapoz yaşı aşağılara indi. benim kaynanam menapoza girene kadar doğurmuş. 9 kardeşler eşim. ama kadın 14 kez mi ne hamile kalmış. kimisi ölmüş kimisini aldırmış. şimdi nenem yaşında ama benle aynı yaşta oğlu var. eşimle yeğeninin arasında 5 yaş var mesela. öyle şeyler.

anaa çok ilginç. aslında bu zamanda menapoz yaşı aşağılara indi. benim kaynanam menapoza girene kadar doğurmuş. 9 kardeşler eşim. ama kadın 14 kez mi ne hamile kalmış. kimisi ölmüş kimisini aldırmış. şimdi nenem yaşında ama benle aynı yaşta oğlu var. eşimle yeğeninin arasında 5 yaş var mesela. öyle şeyler.
evet çok erkene indi maalesef...ama eskisi gibi menapoza girdin kesin doğuramazsın diye bir algı yok artık....maalesef 20-30 yaş aralığında o kadar çok kişi var ki menapoza girmiş, ya da girmek üzere olan...hep bu sağlıksız beslenme, stres vs sebep :KK43: Allahım hayırlısını versin inşallah

buyrun benimmmmm :21::21::21::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Delilik şüphesiz aptallıktan iyidir. Delilik var olmuş bir zekânın yok oluşudur; aptallık, var olmamış bir zekânın var olmamaya devam edişidir. Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı. Aptallığın şerefli bir tarihi bile yok."

bu sözü çok seviyorum.

bu arada nasıl yanlış kullanmışım ve yanlışa sürüklemişim hepimizi kelimenin doğru yazılışı "menopoz" muş, menapoz değil, sorry :) :p o_Oo_Oo_O:skandal::skandal::skandal:
sana bakıp yazmadım bu kelimeyi. doğrusu bu biliyordum. düzelttiğin için sağol. çok dikkat ederim ben de yazım yanlışına, imlaya. seni bir kez daha sevdim şimdii :))

sana bakıp yazmadım bu kelimeyi. doğrusu bu biliyordum. düzelttiğin için sağol. çok dikkat ederim ben de yazım yanlışına, imlaya. seni bir kez daha sevdim şimdii :))
sev beni bebeğim, ben de çok dikkat ederim, telefondan falan girince canım çok sıkılıyor, hoşuma gitmiyor yazım yanlışları...ben de menapoz diye biliyordum ama araştırınca gördüm ve kızdım kendime :KK66:

X