İzledim Gone girl u hatta sana da yazacaktım hatırlayamadım iyi mıydı yazmadım o yüzdenburaya yazınca hatırladım filmigone girl
zaten tam anlattığım gibide değilmiş filmler kafamda karışıyor bazen :)
Ama izlemediysen izle gerçi ben anlatmış gibi oldum ama :)
yani ben sevmiştim izlenebilir bi film ama ben ismini hatırlayamama takmıştım :)İzledim Gone girl u hatta sana da yazacaktım hatırlayamadım iyi mıydı yazmadım o yüzden
Ya bende aktardan hazirin aldim corek otu yagini .aktar çekiyor kuzum
birde yağını sıktı verdi geçen hafta
Sağol canım benim :)Ooooo oooo ohhhhh baya yazilmis ya ben nerdeydim bu kadar yazildi katilamadim araniza durun hemen nerde oldugumu soyleyelim.
Kiresde idim toplanti vardi anneler yigilmis mudir konusuyor toplanti uzuyor.
3 de gittdim 5 de anca gele bildim cocuklarin elerin yika uzerin deyis yemek ver aksama yemek pisir anca simdi gele bidim
Kizlar bayayazmisiniz okudum filimden tutmus her konudan konusulub..
latiyya ehliyetin hayirli olsun kaza belasiz kullanasin .@oinone27 seninde is basvurun ugurlu olsun hakkinda hayirlisi olsun insallah no_name_ kuzum ssn nasil oldun
Regil tam ola bildinmi vezyetin nasildi simdi kendini nasil hiss ediyorsun.
zinnia tatlim cok sagol canim iyiyim bende .
Kizlar sabah aciliyor cocukdu eşdi derken kendime hec vaxt ayramiyorum.
Bugun kizlar spor yapmadim cunki 2 kec kirese yuruyerek gittdim.
Toplam 7665 addim atmisim .
Hardasa toplam yurusum 6 km yurus yapmisim .
Evde kosu bandina cikmadim yarin insallah kosarim bugunluk bu kadar yeter bence
Cox sagol canim ben tez motive olanlardanim kimse bana oyle aeyler dyende dahada zayiflamaga inamim artirSağol canım benim :)
Kendinle gurur duymalısın tabi az değil ki verdiğin kilo daha da vericeksin inşallah canım
@Guney huseynli tatlımmmm, reglden eser yokOoooo oooo ohhhhh baya yazilmis ya ben nerdeydim bu kadar yazildi katilamadim araniza durun hemen nerde oldugumu soyleyelim.
Kiresde idim toplanti vardi anneler yigilmis mudir konusuyor toplanti uzuyor.
3 de gittdim 5 de anca gele bildim cocuklarin elerin yika uzerin deyis yemek ver aksama yemek pisir anca simdi gele bidim
Kizlar bayayazmisiniz okudum filimden tutmus her konudan konusulub..
latiyya ehliyetin hayirli olsun kaza belasiz kullanasin .@oinone27 seninde is basvurun ugurlu olsun hakkinda hayirlisi olsun insallah no_name_ kuzum ssn nasil oldun
Regil tam ola bildinmi vezyetin nasildi simdi kendini nasil hiss ediyorsun.
zinnia tatlim cok sagol canim iyiyim bende .
Kizlar sabah aciliyor cocukdu eşdi derken kendime hec vaxt ayramiyorum.
Bugun kizlar spor yapmadim cunki 2 kec kirese yuruyerek gittdim.
Toplam 7665 addim atmisim .
Hardasa toplam yurusum 6 km yurus yapmisim .
Evde kosu bandina cikmadim yarin insallah kosarim bugunluk bu kadar yeter bence
afiyet olsun canım benim, gayet güzel çok olmamış benceKizlar cokmu olmusya kendimi o kadar ac hiss edim ki dedim bari gozum doysun yumurtama azacik sucukda ekledim.
10 tane falanda biber yedim
çok olmamış canım afiyet olsun böyle devam :))Kizlar cokmu olmusya kendimi o kadar ac hiss edim ki dedim bari gozum doysun yumurtama azacik sucukda ekledim.
10 tane falanda biber yedim