Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Gunaydin kizlar hepinize guzel gun olsun.
Ben sabah uyandim ilik detoxs suyumu icdim sonrakizimi kirese burakdim donusde yurus yapdim simdiye kadar 2267 addin atdim super sabah havasi vardi.
Simdi kahvalti yapiyorum resim atiyorum amma hep birlikde yapdigimiz kahvaltidandir yani onumde duran her seyi ben yemedim

günaydın kızlarrr, biliyorsunuz 10 gündür kardeşim ve maaile bendelerdi...acayip yoruldum, dün akşam yolcu ettik onları, evde bebek, kardeşim,eşi, annem vs derken hiç vakit bulamadım, hiç bir şey için...evde de durulmadı zaten sürekli bi yerlere gidildi, sürekli bebek peşinde koşmak, 10 kg bebeği sürekli kucakta taşımak inanılmaz yordu hepimizi...tabi benim ve annemin evi bebek için uygun olmadığından sürekli peşinde koşmak zorunda kaldık...biyerleri açıp kurcalayıp başına bir iş gelmesin diye...diyet falan kalmadı zaten..yenildi içildi...işin daha kötü bir kısmı var bu ara benim için...reglimin 28 nisan gibi gelmesi gerekiyordu ve gelmedi maalesef...daha doğrusu bir türlü sökülemiyor damla damla..çok sinirim bozuk, biliyorsunuz reglim gelince doktora gidecektim fakat hem telaşlardan hem de reglin gelmemesinden doktora falan gidemedim..sanırım menapoza giriyorum ben kızlar ve bu süreci nasıl yöneteceğimi bilemiyorum..inanılmaz mutsuzum...kimseye bir şey söylemedim henüz ama canım çok sıkkın..bir kaç gün kafamı toplayayım ne yapacağıma karar vereceğim...çok şişim, regl şişliği var üzerimde ve çok sinirliyim..kendimi çok zor tuttm 1 haftadır..nedensiz gergin ve aşırı kaygılıyım...patlamak üzereyim resmen...ne yapacağımı bilemiyorum :KK43:

IMG_20170502_092420074.jpg

günaydın kızlarrr, biliyorsunuz 10 gündür kardeşim ve maaile bendelerdi...acayip yoruldum, dün akşam yolcu ettik onları, evde bebek, kardeşim,eşi, annem vs derken hiç vakit bulamadım, hiç bir şey için...evde de durulmadı zaten sürekli bi yerlere gidildi, sürekli bebek peşinde koşmak, 10 kg bebeği sürekli kucakta taşımak inanılmaz yordu hepimizi...tabi benim ve annemin evi bebek için uygun olmadığından sürekli peşinde koşmak zorunda kaldık...biyerleri açıp kurcalayıp başına bir iş gelmesin diye...diyet falan kalmadı zaten..yenildi içildi...işin daha kötü bir kısmı var bu ara benim için...reglimin 28 nisan gibi gelmesi gerekiyordu ve gelmedi maalesef...daha doğrusu bir türlü sökülemiyor damla damla..çok sinirim bozuk, biliyorsunuz reglim gelince doktora gidecektim fakat hem telaşlardan hem de reglin gelmemesinden doktora falan gidemedim..sanırım menapoza giriyorum ben kızlar ve bu süreci nasıl yöneteceğimi bilemiyorum..inanılmaz mutsuzum...kimseye bir şey söylemedim henüz ama canım çok sıkkın..bir kaç gün kafamı toplayayım ne yapacağıma karar vereceğim...çok şişim, regl şişliği var üzerimde ve çok sinirliyim..kendimi çok zor tuttm 1 haftadır..nedensiz gergin ve aşırı kaygılıyım...patlamak üzereyim resmen...ne yapacağımı bilemiyorum :KK43:
Selam canim naslsin okudum yazdigini.
Canim akil vermek kimi olmasin sen bugunden basla 3 gun gunde 2 kez ac karna sogan demele ilik halda ic.bak canim inamla hazirla ic faydasin mutlak goreceksin sen ben deyene bir kulak ver ve bissmillah de basla

Selam canim naslsin okudum yazdigini.
Canim akil vermek kimi olmasin sen bugunden basla 3 gun gunde 2 kez ac karna sogan demele ilik halda ic.bak canim inamla hazirla ic faydasin mutlak goreceksin sen ben deyene bir kulak ver ve bissmillah de basla
canım içtim, 3 gündür sabah akşam gizli gizli soğan kaynatıp içtim, ama nafile :KK43: gelmiyor maalesef..hayatımda ilk defa reglim gelmiyor...hep 28 günde olurdum, hiç şaşmazdı.... :KK43:

adaçayı içtim, testere dişli aslan pençesi, her şeyi denedim, yok :KK43:

Emeyin yarsi kaldi .
Birdeki kizlar boyle dolu sofrada kahvalti yapanda nedense gozum sanki cok doyuyor istahim kendiliginden kapaniyor sanki tika basa yemis kimi oluyorum o yuzdende boyle cocuklarla kahvalti yapdigim zaman onumde bunlar bu kadar durdugu zaman nefsim kapaniyor.
Tabagima koyduklarimi zar zor bitirdim yumurtanin yarsin da kiza verdim .
Yediklerimi yaziyorum.
1 tum ve yarisi yumurta.
1 ceviz ici
8
10 tane olardiAci biber turşusu.
2 zeytin.
Marul yapragi ve maydonux tere terhun.
1 dilim peynir ustune corek otu serpdim.
Ciya yogurt 2 k da yulaf....yika basa doydum oglen ve aksam cok hafif yiyorum ekmek falan yemiyorum yagli tuxlu yemiyorum.

dün gece rüyamda jinekologum eve gelmiş beni ziyarete :p sıkma canını er geç yaşayacaksın bu süreci, sakin ol ve atlatmaya çalış diyordu, sabah ağlayarak uyanmışım :KK43: mutsuzum gerçekten...

B
canım içtim, 3 gündür sabah akşam gizli gizli soğan kaynatıp içtim, ama nafile :KK43: gelmiyor maalesef..hayatımda ilk defa reglim gelmiyor...hep 28 günde olurdum, hiç şaşmazdı.... :KK43:

adaçayı içtim, testere dişli aslan pençesi, her şeyi denedim, yok :KK43:
Birde canim biberiye cayini dene
Bir bitgi varya siz ona isrkan diyorsunuz onu demle ic aktarlara sor kurusun satiyorlar.
Koylerde cok yerde bitiyor ondan yemekde pişiriliyor.
Isrgan ve biberiye hansin tapsan dene

no_name_ no_name_ canim benimde aklim kesenden regilimi hep aylarca goremezdim.
Annem derdi kiz cocukun genkoluga nasil aparayim goren bilin ne der.
Daha sonrala mecbur kaldi apardi aylarca regil olmazdim olandada ustumu anbulans gelerdi .
Sonra evlendim yenede duzensizlik devam etmeye baslamisdi ve cocuklar oldu biraz duzeldi daha sonra lap pislesdim .
Kiz inanmazsin 6
7 ay regil olmadim ya deli kimi olmusdum bana durduk yerde curbe cur haller oluyordu sinirlerim acayib bozulmusdu ilk basda onemsemedim doktora gitmedim 4 ayi kecince gitdim bana ilaclar yazdi .
Maliceni aldim hec fayda etmedi tam 6 ay oldu regil olmadim basladi gozlerim zayiflamaga.
Durduk yere terliyordum beni sicak basiyordu.
Daha sonra tv de Ahmet marangi hoca konusuyordu tesaduf qulak verdim seyircilerden biri dedi adet goremiyorum dedi size sogan kurun oneririm her ay duznle 10 gun 15 gun icin .
Yatdim sabah durdum boyuk inamla hazirladim icdim .
Bu arada gozumda yakini bulanik goruyordu get gedede pislesiyordu

evde her yer her yerde, çarşaflar nevresimler, havlularrrrr, kirli sepeti dolmuş taşmış durumda, hiç bir şeyi elleyesim yok... az sonra koşu bandına çıkıp biraz ter atacağım....

no_name_ no_name_ canim benimde aklim kesenden regilimi hep aylarca goremezdim.
Annem derdi kiz cocukun genkoluga nasil aparayim goren bilin ne der.
Daha sonrala mecbur kaldi apardi aylarca regil olmazdim olandada ustumu anbulans gelerdi .
Sonra evlendim yenede duzensizlik devam etmeye baslamisdi ve cocuklar oldu biraz duzeldi daha sonra lap pislesdim .
Kiz inanmazsin 6
7 ay regil olmadim ya deli kimi olmusdum bana durduk yerde curbe cur haller oluyordu sinirlerim acayib bozulmusdu ilk basda onemsemedim doktora gitmedim 4 ayi kecince gitdim bana ilaclar yazdi .
Maliceni aldim hec fayda etmedi tam 6 ay oldu regil olmadim basladi gozlerim zayiflamaga.
Durduk yere terliyordum beni sicak basiyordu.
Daha sonra tv de Ahmet marangi hoca konusuyordu tesaduf qulak verdim seyircilerden biri dedi adet goremiyorum dedi size sogan kurun oneririm her ay duznle 10 gun 15 gun icin .
Yatdim sabah durdum boyuk inamla hazirladim icdim .
Bu arada gozumda yakini bulanik goruyordu get gedede pislesiyordu
canım benim yaşım 39 artık menapoz yakın bana, hormon değerleri de 1 yıldır menapozun yaklaştığını gösteriyord...ilk adetimi 10 yaşımda gördüm ve o günden beri 29 yıldır hep 28 günde gelirdi, pedimi koyar yatar sabah regl ile uyanırdım saat gibi dakikti... fakat artık menapozun gelme ihtimaline hazırlıklı olmalıyım, bir anda olması biraz şaşırttı ve üzdü..elbet bunu da atlatırım ama ne kadar zaman alır bilemem....

no_name_ no_name_ kiz sogan kurunu cok boyuk inamla icmeye basladim.
Denize duşen yilana sarilirmiş misali bende sogana umut bagladim icdim tam 4 gun kecdi bir adet oldum anlatamam.
Kiz neler ilaclar almisdim ben faydasi olmamisdi.
O gun bugundur ayada cok zaman hec 1 hafta dogru duzgun icmiyorumda her ay ayni gun adet oluyorum.
Benim sihirli mucizem sogan kuru oldu.
Bu arada bende rahim icinde cocukluk borusunda kist vardi onuda sogan suyu mahv edi simdi biseyim yokdu.
Kendimi 15 yasindaki kiz kimi hiss ediyorum .
Inanmazsin benim cevremde bir kac adama onerdim hepside bana o kadar dua ediyorlar .
Sen ablani dinle.
Bir ayda 15 gun sabah aksam telfon saatin kur bir sogani yika kabugun soyma yumrukla ez 1 bardak suda kaynat iliyincaya kadar burak sonra sogani icinden cikar at ilik ic.
Ve bunu devamli yap inamla ic ve kenine surekli anlat ki sogan kuru benim mucuzem olcak .
Sen ic allah sifa verck.
Birde canim sana bir denede sey diyeyim bunu bir rus avratdan esitmisdim
Her sabah ve aksam 1 dis sarimsagi suyla yurt ilac yurtar casina .
Bak canim.sarimsak tum hormanlari temizliyor cabuk hamile kalirsin

no_name_ no_name_ kiz sogan kurunu cok boyuk inamla icmeye basladim.
Denize duşen yilana sarilirmiş misali bende sogana umut bagladim icdim tam 4 gun kecdi bir adet oldum anlatamam.
Kiz neler ilaclar almisdim ben faydasi olmamisdi.
O gun bugundur ayada cok zaman hec 1 hafta dogru duzgun icmiyorumda her ay ayni gun adet oluyorum.
Benim sihirli mucizem sogan kuru oldu.
Bu arada bende rahim icinde cocukluk borusunda kist vardi onuda sogan suyu mahv edi simdi biseyim yokdu.
Kendimi 15 yasindaki kiz kimi hiss ediyorum .
Inanmazsin benim cevremde bir kac adama onerdim hepside bana o kadar dua ediyorlar .
Sen ablani dinle.
Bir ayda 15 gun sabah aksam telfon saatin kur bir sogani yika kabugun soyma yumrukla ez 1 bardak suda kaynat iliyincaya kadar burak sonra sogani icinden cikar at ilik ic.
Ve bunu devamli yap inamla ic ve kenine surekli anlat ki sogan kuru benim mucuzem olcak .
Sen ic allah sifa verck.
Birde canim sana bir denede sey diyeyim bunu bir rus avratdan esitmisdim
Her sabah ve aksam 1 dis sarimsagi suyla yurt ilac yurtar casina .
Bak canim.sarimsak tum hormanlari temizliyor cabuk hamile kalirsin
canım benim içiyorum 3 gündür sabah akşam soğan suyunu
devam da edeceğim...hamile kalmayı düşünmüyorum artık, şu an tek isteğim menapoza girmemek :KK66:

sarımsağı da deneyeceğim saol canım benim....

Rabbim sana en hayirlisindan bir evlat versin .
Tum dualarim sana biran evvel hamile kalasin anne olasin canim benim .
Hecvaxt umudunu kesme rabbim goren bilen duyandir hep dua et insallah bu yil sana duserli olsun biran evvel latiyya latiyya kimi sende hamile kalasin .
Bitanem dum dualarim seninledir seni cok istiyorum sen uzgun olanda kendim de bituaf oluyorum .

Rabbim sana en hayirlisindan bir evlat versin .
Tum dualarim sana biran evvel hamile kalasin anne olasin canim benim .
Hecvaxt umudunu kesme rabbim goren bilen duyandir hep dua et insallah bu yil sana duserli olsun biran evvel latiyya latiyya kimi sende hamile kalasin .
Bitanem dum dualarim seninledir seni cok istiyorum sen uzgun olanda kendim de bituaf oluyorum .
Allah razı olsun kuzum benim, ben de seni çoook seviyorum, sen üzme kendini, toparlarım ben...henüz kimseyle konuşamadığım için içimi size açmak ,dertleşmek istedim sadece, sakın üzülme sen..bugünler de geçer :KK66:

X