- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
öptüm seni bebeğim, Allah'a emanet ol güzel arkadaşım benimYap canim insallah bir gun sende oz muceni kesv edersin bana faydasin oldugun yazarsin insallah hadi get isini gor opdum canim kendine iyi bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öptüm seni bebeğim, Allah'a emanet ol güzel arkadaşım benimYap canim insallah bir gun sende oz muceni kesv edersin bana faydasin oldugun yazarsin insallah hadi get isini gor opdum canim kendine iyi bak
Insallah canim kecer bugunlerde sende kendini uzmeAllah razı olsun kuzum benim, ben de seni çoook seviyorum, sen üzme kendini, toparlarım ben...henüz kimseyle konuşamadığım için içimi size açmak ,dertleşmek istedim sadece, sakın üzülme sen..bugünler de geçer
Yahu ne menapozugünaydın kızlarrr, biliyorsunuz 10 gündür kardeşim ve maaile bendelerdi...acayip yoruldum, dün akşam yolcu ettik onları, evde bebek, kardeşim,eşi, annem vs derken hiç vakit bulamadım, hiç bir şey için...evde de durulmadı zaten sürekli bi yerlere gidildi, sürekli bebek peşinde koşmak, 10 kg bebeği sürekli kucakta taşımak inanılmaz yordu hepimizi...tabi benim ve annemin evi bebek için uygun olmadığından sürekli peşinde koşmak zorunda kaldık...biyerleri açıp kurcalayıp başına bir iş gelmesin diye...diyet falan kalmadı zaten..yenildi içildi...işin daha kötü bir kısmı var bu ara benim için...reglimin 28 nisan gibi gelmesi gerekiyordu ve gelmedi maalesef...daha doğrusu bir türlü sökülemiyor damla damla..çok sinirim bozuk, biliyorsunuz reglim gelince doktora gidecektim fakat hem telaşlardan hem de reglin gelmemesinden doktora falan gidemedim..sanırım menapoza giriyorum ben kızlar ve bu süreci nasıl yöneteceğimi bilemiyorum..inanılmaz mutsuzum...kimseye bir şey söylemedim henüz ama canım çok sıkkın..bir kaç gün kafamı toplayayım ne yapacağıma karar vereceğim...çok şişim, regl şişliği var üzerimde ve çok sinirliyim..kendimi çok zor tuttm 1 haftadır..nedensiz gergin ve aşırı kaygılıyım...patlamak üzereyim resmen...ne yapacağımı bilemiyorum
Günel çok yiyorsun
bekliyom bencanım içtim, 3 gündür sabah akşam gizli gizli soğan kaynatıp içtim, ama nafile gelmiyor maalesef..hayatımda ilk defa reglim gelmiyor...hep 28 günde olurdum, hiç şaşmazdı....
adaçayı içtim, testere dişli aslan pençesi, her şeyi denedim, yok
canımmmdün gece rüyamda jinekologum eve gelmiş beni ziyarete sıkma canını er geç yaşayacaksın bu süreci, sakin ol ve atlatmaya çalış diyordu, sabah ağlayarak uyanmışım mutsuzum gerçekten...
Canim yo alinmam tatlim.Günel çok yiyorsun
ciddiyim
alınıp küsme sakın ama bunlar fazla inan kuzumm
sanırım kadeseki yulaflı yoğrt süt karışımı.
onu yemen yeterli yanına peyniri mesela
ya da 2 yumurta peynir beraberinde
o reçel marmelat tarzı şeyleri kaldır masan
ekmek hele neden o masada 2 yumurta var zaten
Olur canim .Günaydın kuzular :)
zinnia kuruyemişlerim çiğ kuzum özellikle kavrulmamış alıyorum tuzsuz olsun diye
@Guney huseynli afiyet olsun kuzum kahvaltının yanında yulaf yeme yada yumurta yeme seç birini canım :)
no_name_ hoşgeldin canım
Kız ne menepozu olur öyle şeyler hemen bi doktora git. benim bi arkadaşımın ailesinde erken menepoz var 30 yaşında adeti gelmemeye başladı doktor menepoz başlangıcı dedi bir süre ilaç kullandı şimdi 35 yaşında bi problemi yok sende daha menepoz için geçsin kuzum doktora görün bide son kez çocuk deniyelim dedin ee tatildi gelen gidendi havalardı derken stresten de gelmemiş olabilir beyin psikoloji çok enteresan herşeyi etkileyebiliyor sıkma canını
sempatik_kiz günaydın canım
Yahu ne menapozu
nereden çıkartıyordsun bunu
offf allahım
vücudun feleğini şaşırdı günlerdir
çok normal bu durum kuzummmm.
daha çok germe kendini lütfen.
çok yorudlun haftalardır.
inan iyi dayanıyor vücudun bu tempoya
menapoz falan yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yüksek ihtimal menapoz başlangıcı tatlım...1,5 sene önce zaten koymuşlardı bu teşhisi, o zaman reglimde de hiç sapma yoktu, hormon değerlerime bakarak, hamile kalman imkansız demişti doktor, o zamandan beri çok mücadele verdim ama artık vakti geldi sanırım...sağlık olsun ne yapalımbekliyom ben
başka bir cümle yazacaskın
bekliyom
gideceğim canım doktora ama şimdi hemen söktürücü hormon hapı verecek, o sebeple bir süre daha bekleyeyim kürlerle gelsin diye uğraşayım hormon almamak için çok uğraştım vücudumu arındırmak için...ama sonuçta o doktora gidilecek....Günaydın kuzular :)
zinnia kuruyemişlerim çiğ kuzum özellikle kavrulmamış alıyorum tuzsuz olsun diye
@Guney huseynli afiyet olsun kuzum kahvaltının yanında yulaf yeme yada yumurta yeme seç birini canım :)
no_name_ hoşgeldin canım
Kız ne menepozu olur öyle şeyler hemen bi doktora git. benim bi arkadaşımın ailesinde erken menepoz var 30 yaşında adeti gelmemeye başladı doktor menepoz başlangıcı dedi bir süre ilaç kullandı şimdi 35 yaşında bi problemi yok sende daha menepoz için geçsin kuzum doktora görün bide son kez çocuk deniyelim dedin ee tatildi gelen gidendi havalardı derken stresten de gelmemiş olabilir beyin psikoloji çok enteresan herşeyi etkileyebiliyor sıkma canını
sempatik_kiz günaydın canım
ben de yeni indim koşu bandından canım, iyi geldi hakkaten..kolay fgelsinnnnSimdi size kosu bandinin ustunden yaziyorum.
30 dakkadir yuruyorum.
Hala devam ediyorum .