Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
günaydın kızlarrr, biliyorsunuz 10 gündür kardeşim ve maaile bendelerdi...acayip yoruldum, dün akşam yolcu ettik onları, evde bebek, kardeşim,eşi, annem vs derken hiç vakit bulamadım, hiç bir şey için...evde de durulmadı zaten sürekli bi yerlere gidildi, sürekli bebek peşinde koşmak, 10 kg bebeği sürekli kucakta taşımak inanılmaz yordu hepimizi...tabi benim ve annemin evi bebek için uygun olmadığından sürekli peşinde koşmak zorunda kaldık...biyerleri açıp kurcalayıp başına bir iş gelmesin diye...diyet falan kalmadı zaten..yenildi içildi...işin daha kötü bir kısmı var bu ara benim için...reglimin 28 nisan gibi gelmesi gerekiyordu ve gelmedi maalesef...daha doğrusu bir türlü sökülemiyor damla damla..çok sinirim bozuk, biliyorsunuz reglim gelince doktora gidecektim fakat hem telaşlardan hem de reglin gelmemesinden doktora falan gidemedim..sanırım menapoza giriyorum ben kızlar ve bu süreci nasıl yöneteceğimi bilemiyorum..inanılmaz mutsuzum...kimseye bir şey söylemedim henüz ama canım çok sıkkın..bir kaç gün kafamı toplayayım ne yapacağıma karar vereceğim...çok şişim, regl şişliği var üzerimde ve çok sinirliyim..kendimi çok zor tuttm 1 haftadır..nedensiz gergin ve aşırı kaygılıyım...patlamak üzereyim resmen...ne yapacağımı bilemiyorum :KK43:
Yahu ne menapozu
nereden çıkartıyordsun bunu
offf allahım
vücudun feleğini şaşırdı günlerdir
çok normal bu durum kuzummmm.
daha çok germe kendini lütfen.
çok yorudlun haftalardır.
inan iyi dayanıyor vücudun bu tempoya
menapoz falan yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK200:

Günel çok yiyorsun
ciddiyim
alınıp küsme sakın ama bunlar fazla inan kuzumm
sanırım kadeseki yulaflı yoğrt süt karışımı.
onu yemen yeterli yanına peyniri mesela
ya da 2 yumurta peynir beraberinde
o reçel marmelat tarzı şeyleri kaldır masan
ekmek hele neden o masada 2 yumurta var zaten:işsiz:

canım içtim, 3 gündür sabah akşam gizli gizli soğan kaynatıp içtim, ama nafile :KK43: gelmiyor maalesef..hayatımda ilk defa reglim gelmiyor...hep 28 günde olurdum, hiç şaşmazdı.... :KK43:

adaçayı içtim, testere dişli aslan pençesi, her şeyi denedim, yok :KK43:
bekliyom ben
başka bir cümle yazacaskın
bekliyom

dün gece rüyamda jinekologum eve gelmiş beni ziyarete :p sıkma canını er geç yaşayacaksın bu süreci, sakin ol ve atlatmaya çalış diyordu, sabah ağlayarak uyanmışım :KK43: mutsuzum gerçekten...
canımmm
evet yaşayacağız tabiii
en güzel ve zorlu dönemlerden biri olacak hayatımızda
ama şimdi değil yahu

Günaydın kuzular :)

zinnia zinnia kuruyemişlerim çiğ kuzum özellikle kavrulmamış alıyorum tuzsuz olsun diye

@Guney huseynli afiyet olsun kuzum kahvaltının yanında yulaf yeme yada yumurta yeme seç birini canım :)

no_name_ no_name_ hoşgeldin canım
Kız ne menepozu olur öyle şeyler hemen bi doktora git. benim bi arkadaşımın ailesinde erken menepoz var 30 yaşında adeti gelmemeye başladı doktor menepoz başlangıcı dedi bir süre ilaç kullandı şimdi 35 yaşında bi problemi yok sende daha menepoz için geçsin kuzum doktora görün bide son kez çocuk deniyelim dedin ee tatildi gelen gidendi havalardı derken stresten de gelmemiş olabilir beyin psikoloji çok enteresan herşeyi etkileyebiliyor sıkma canını

sempatik_kiz sempatik_kiz günaydın canım

Günel çok yiyorsun
ciddiyim
alınıp küsme sakın ama bunlar fazla inan kuzumm
sanırım kadeseki yulaflı yoğrt süt karışımı.
onu yemen yeterli yanına peyniri mesela
ya da 2 yumurta peynir beraberinde
o reçel marmelat tarzı şeyleri kaldır masan
ekmek hele neden o masada 2 yumurta var zaten:işsiz:
Canim yo alinmam tatlim.
Amma yulaf karisimimi yedim marmelati zadi agzimada surmedim cocuklara verdim.
Kuzum diqqat ediyorum canim.
Yazdigin icinde sagol canim

zinnia zinnia kuruyemişlerim çiğ kuzum özellikle kavrulmamış alıyorum tuzsuz olsun diye

@Guney huseynli afiyet olsun kuzum kahvaltının yanında yulaf yeme yada yumurta yeme seç birini canım :)

Kız ne menepozu olur öyle şeyler hemen bi doktora git. benim bi arkadaşımın ailesinde erken menepoz var 30 yaşında adeti gelmemeye başladı doktor menepoz başlangıcı dedi bir süre ilaç kullandı şimdi 35 yaşında bi problemi yok sende daha menepoz için geçsin kuzum doktora görün bide son kez çocuk deniyelim dedin ee tatildi gelen gidendi havalardı derken stresten de gelmemiş olabilir beyin psikoloji çok enteresan herşeyi etkileyebiliyor sıkma canını

Olur canim .
Yemem.
Oglen ve aksam lap dikkat ediyorum.

Yahu ne menapozu
nereden çıkartıyordsun bunu
offf allahım
vücudun feleğini şaşırdı günlerdir
çok normal bu durum kuzummmm.
daha çok germe kendini lütfen.
çok yorudlun haftalardır.
inan iyi dayanıyor vücudun bu tempoya
menapoz falan yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK200:

bekliyom ben
başka bir cümle yazacaskın
bekliyom
yüksek ihtimal menapoz başlangıcı tatlım...1,5 sene önce zaten koymuşlardı bu teşhisi, o zaman reglimde de hiç sapma yoktu, hormon değerlerime bakarak, hamile kalman imkansız demişti doktor, o zamandan beri çok mücadele verdim ama artık vakti geldi sanırım...sağlık olsun ne yapalım

gideceğim canım doktora ama şimdi hemen söktürücü hormon hapı verecek, o sebeple bir süre daha bekleyeyim kürlerle gelsin diye uğraşayım hormon almamak için çok uğraştım vücudumu arındırmak için...ama sonuçta o doktora gidilecek....

Bende 4 le basladim aralarda 7
8 kalkdim indim birde egim dugmesin basdim yukari kalkarmis kimi yapdim 60 dakka yurudum bende baya terledim bacaklarima karnimda kendi yapdigim biber yahi surmusdum bacak karin yaniyor cayir cayir .

Çamaşıra devammmm, kemik kaynattım ve kemikli ilikli çorba yaptım koca bir tencere..sevdim ben bu kemik,ilik işini :KK66: haftada 1 kez en az yapıyorum...1 kase corbami içtim..eşim sabah çok erken gitmişti, aradı eve geliyormuş,pek mutlu oldum.yazik o da 10 gündür hiç dinlenemedi,eee ev dandini olunca dağıldı gitti o da...gelsin çorbasını içip yatsın..

MEnüm 08.00 1 yk lor peyniri+15 zeytin+1 kızarmış ekmek+domates salatalık
12,00 1 kase tavuklu sebze çorbası+sotelenmiş brokoli+havuç+kabak+lahana
14,30 5 fındık
19,00 3 kaşık tavuk sote+1 kase sütlü yulaflı yoğurt
su 5 lt
spor yok

X