ysemin değilyok kız bahçeye ekecem. yapma yav adam beni mi kekledi acaba:/ zaten ağacı da incecik narin bişeydi, böğürtlen çalı şeklinde olur dimi. keşke bi uygulama olsaydı çiçeği gösterince türünü söyleseydi.
Sağol canım demek ki herkesin başına geliyor böyle şeylerGeçmiş olsun canım,benim de tüm evimi basmıştı,sabah bi uyandık evdeki tüm halılar yüzüyordu,tüm eşyalar islanmisti,coook uğraştırmisti..
yaban mersinine de beniyorEki Görüntüle 1985054
bu muhteşem çiçeğe yolda rastlayıp kopardım. bide öyle güzel kokuyor ki! aşık oldum resmen. böğürtlen çiçeğiymiş. fidanını bulursam dikecem. hem çiçeği güzel hem meyvesi.
Aslında buna benziyor gibi geldi bana niye değil dediniz kiEki Görüntüle 1985054
bu muhteşem çiçeğe yolda rastlayıp kopardım. bide öyle güzel kokuyor ki! aşık oldum resmen. böğürtlen çiçeğiymiş. fidanını bulursam dikecem. hem çiçeği güzel hem meyvesi.
günaydın. aa evet buna çok benziyor. Yalnız benim çiçeğin gövdesi daha inceAslında buna benziyor gibi geldi bana niye değil dediniz ki
günaydın canım. ağaç benim evin orda kaldı ya. ağacı takip edeyim bakim meyve verecek mi. ağacın boyu 2 metreye yakındı.ysemin değil
meyva çiçeği bu
ağacın fotosunu at bi
evet 20sini unutmadım:) hadi hayırlısılatiyya kuzum sayfaları hızlı hızlı geçtim ama bi yerde gördüm işi sormuşsun.
Kız ayın 20sini mi hatırladın sen unutmadın mı denk mı geldi
Valla sabahtan aklımdaydı öğleden sonra arıyım die düşündüm ama mutfakla uğraşırken aklımdn çıktı kuzum sabah arıycam bakalım ne diyecekler :)
benim halt etmem oldu, google a böğürtlen çiçeği yazınca bu çıkmayınca ben de değil galiba dedim :) ama yasemin çiçeği yazınca da bu çiçek çıkıyor...Aslında buna benziyor gibi geldi bana niye değil dediniz ki
günaydın canımmm, günaydın kızlarrrrrgünaydınnnn
günaydın:) saç spreyi de alternatifti okuduğum yazıda doğru. oh kurtulmuşsun lekeden. ütüleri bu saatte bitirmiş olman takdire şayan. erken kalkan yol alıyor işte:) adaçayıyla ağrın geçti he, doğal yollarla tedavi muhteşem bişey ya. sevindim canımgünaydın canımmm, günaydın kızlarrrrr
bu arada gömlekle uğraştım sabah, evde hiç alkollü bir şey yoktu, tonik vs baktım ama hepsini alkolsuz, parabensiz almışımaklıma son anda saç spreyim geldi, üzerine bolca saç spreyi sıkıp bekleyip silince lekeden eser kalmadı, aklınızda olsun kızlar
günaydınn. burda da hava kapalı ve biraz soğuk. ben de bu havaya bayılırım tam uyumalık, hele ki yağmur yağıyorsa. pc'nin ışığını kısma şansın var mı?Günaydın kızlar
yağmur var deli gibi
puslu kapalı bir hava
enn sevdiğiklerimden
ama evde iken
işyerinde ve ışık açmak zorunda olmak gelene gidene laf yetirştirmek
çok başım ağrıyor
odamın ışığı kapalaı fakat odalar kumlu cam ile bölündüğü için ışık beynime giriyr gibi.
pc nin ışığı bile rahatsız ediyor,
ney veya keman ile uyumak istiyorum şu an yağmura eşlik ederek
burada da kapalı ve sanırım yağmurlu, benim de en sevdiğim hava...günaydınn. burda da hava kapalı ve biraz soğuk. ben de bu havaya bayılırım tam uyumalık, hele ki yağmur yağıyorsa. pc'nin ışığını kısma şansın var mı?
odana lavanta tütsüsü alsana çok rahatlatıyormuş.
eee madem biliyordun viski diyene kadar saç spreyi desene gülümgünaydın:) saç spreyi de alternatifti okuduğum yazıda doğru. oh kurtulmuşsun lekeden. ütüleri bu saatte bitirmiş olman takdire şayan. erken kalkan yol alıyor işte:) adaçayıyla ağrın geçti he, doğal yollarla tedavi muhteşem bişey ya. sevindim canım
günaydın canım burada da kapalı, sis ve puslu serin bir hava var...Günaydın kızlar
yağmur var deli gibi
puslu kapalı bir hava
enn sevdiğiklerimden
ama evde iken
işyerinde ve ışık açmak zorunda olmak gelene gidene laf yetirştirmek
çok başım ağrıyor
odamın ışığı kapalaı fakat odalar kumlu cam ile bölündüğü için ışık beynime giriyr gibi.
pc nin ışığı bile rahatsız ediyor,
ney veya keman ile uyumak istiyorum şu an yağmura eşlik ederek
kız aklıma gelmedi, gelse niye söylemeyim:) ondandır büyük ihtimalle, yoksa bir gecede nasıl geçsin. araştırmakta fayda var iyi yapıyorsuneee madem biliyordun viski diyene kadar saç spreyi desene gülümçok şükür çıktı, geçen hafta aldığım gömleklerdendi, çıkmasa üzülürdüm..ben adaçayı ile geçti diye düşünüyorum canım, geçirir yazıyordu çünkü...artık ağzıma ne koyacak olsam internetten fayda ve zararlarını araştırıp öyle yiyip içiyorum
ben de dışarı çıkacam şimdi. annem de temizlik yapıyor zaten evden kovdu beniburada da kapalı ve sanırım yağmurlu, benim de en sevdiğim hava...müziğimi açtım iş yapıyorummm