Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
ysemin değil
meyva çiçeği bu
ağacın fotosunu at bi

Aslında buna benziyor gibi geldi bana niye değil dediniz ki

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-20-23-55-40.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 23
evet 20sini unutmadım:) hadi hayırlısı

günaydın canımmm, günaydın kızlarrrrr

bu arada gömlekle uğraştım sabah, evde hiç alkollü bir şey yoktu, tonik vs baktım ama hepsini alkolsuz, parabensiz almışımaklıma son anda saç spreyim geldi, üzerine bolca saç spreyi sıkıp bekleyip silince lekeden eser kalmadı, aklınızda olsun kızlar

sabah sabah kalktım bir yandan kürler ve vitaminlerle boğuşuyorum bir yandan da evde temizlik düzeni aldım yavaş yavaş temizlik yapıyorum çamaşır yıkayıp astım, yine attım makineye yeni çamaşırlar, yine bir sürü ütü vardı onları hallettim çok şükür, şimdi aslan pençem kaynıyor onu içerken size günaydın diyeyim dedim

bu arada kızlar boğaz ve kulak ağrısı için adaçayı ile gargara yapın yazıyordu, dün hem adaçayı içtim hem gargara yaptım inanılmaz bu sabah hiç bir ağrı kalmamış maşallahhhh

Günaydın kızlar
yağmur var deli gibi
puslu kapalı bir hava
enn sevdiğiklerimden
ama evde iken
işyerinde ve ışık açmak zorunda olmak gelene gidene laf yetirştirmek
çok başım ağrıyor
odamın ışığı kapalaı fakat odalar kumlu cam ile bölündüğü için ışık beynime giriyr gibi.

pc nin ışığı bile rahatsız ediyor,
ney veya keman ile uyumak istiyorum şu an yağmura eşlik ederek

günaydın:) saç spreyi de alternatifti okuduğum yazıda doğru. oh kurtulmuşsun lekeden. ütüleri bu saatte bitirmiş olman takdire şayan. erken kalkan yol alıyor işte:) adaçayıyla ağrın geçti he, doğal yollarla tedavi muhteşem bişey ya. sevindim canım

günaydınn. burda da hava kapalı ve biraz soğuk. ben de bu havaya bayılırım tam uyumalık, hele ki yağmur yağıyorsa. pc'nin ışığını kısma şansın var mı?
odana lavanta tütsüsü alsana çok rahatlatıyormuş.

burada da kapalı ve sanırım yağmurlu, benim de en sevdiğim hava... müziğimi açtım iş yapıyorummm

eee madem biliyordun viski diyene kadar saç spreyi desene gülüm çok şükür çıktı, geçen hafta aldığım gömleklerdendi, çıkmasa üzülürdüm..ben adaçayı ile geçti diye düşünüyorum canım, geçirir yazıyordu çünkü...artık ağzıma ne koyacak olsam internetten fayda ve zararlarını araştırıp öyle yiyip içiyorum

günaydın canım burada da kapalı, sis ve puslu serin bir hava var...

kız aklıma gelmedi, gelse niye söylemeyim:) ondandır büyük ihtimalle, yoksa bir gecede nasıl geçsin. araştırmakta fayda var iyi yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…