Köy tavuğu al barı, ben bugün konuştum haftada 1 gün bırakacaklar,temizlenmiş ayıklanmış ...tavuk hormonlu diye sevmiyorum arada yapıyorum salatayla vs yiyordum snin olmadığın dönem yedim kuzumm
zamanla ilgili sorunum yok erken kalkıyrum zaten
çeşit bulmak düşünmek zor geliyor.
evde yemek oluyor 2 3çeşit ama ben yemek istemiyorum
kilo alacağım diye korku ile bir kestim şimdi miden küçüldü yiyemiyorum
Oyy işte yap o suyla çorbaları iç bol bol...Ilık çorbası falan yap, ben bundan sonra dayanacagim ilige ...eti ve kemiği babacığım gnderiyor bize canımm
kemik dediğin gibi genç hayvanınki olmalı
geleni ya kaynatırım ya da buzluğa atarım o gün yapamıyorsam sonra kaynatırım.
çorbalarım kemik suludur mutlaka,
kaynatıp minik kaplarla buzluğa atarım
Bence gayet uygundur,afiyet olsun tatlimOglen 1 deste ispanak yikadim hasladim uzerine yarim limon sikdim istot sumak ekledim.
Bir porsiyon cigerkucuk dilim kepek ekmek.
Maden suyu limonla ve boll yesillik bence de menum diyete uydu sizce uydumu
iyi yapmışsın. az kaldı akşama şurda az daha dayan. ben de çıkacam yürüyüşe. yine gömdüm bişeyler eritmem lazım patlayacam yoksaöğle arası çıkıp yürüdüm biraz ne soğuk ne sıcak hava
içi pamuklu kürklü montum vardı üzerimde terlemedim
akşam olsa da gitsem
canım lekenin arkasına bolca pamuk koy. bol bol kolonya dök lekeye. lekenin hepsi pamuğa çıkıyor.Kizlarrr yardımmmmm, eşim bembeyaz gömleğine tükenmez kalem lekesi yapmış, nasıl çıkar var mı bi fikir ?
Saol canım benim gelsin de deneyeyim..Gerçi evde kolonya yokcanım lekenin arkasına bolca pamuk koy. bol bol kolonya dök lekeye. lekenin hepsi pamuğa çıkıyor.
alkol ne varsa dök fiski falan :))Saol canım benim gelsin de deneyeyim..Gerçi evde kolonya yok
400 dolarlık viski var evde zebil edememalkol ne varsa dök fiski falan :))
bereketli olsun inşallah canımmm...ama haftasonu yüksek oluyordu altın fiyatları sanırımyarın tam altın alacam inşallah birikmiş parayla. bana ay sonuna kadar 40 lira kalıyor ama yettirecem. alacam inat ettim.
yok tam tersi hafta sonuna doğru düşüyor. sağol bitanembereketli olsun inşallah canımmm...ama haftasonu yüksek oluyordu altın fiyatları sanırım
anam o viski bende olsa içmem koklarım arada :)400 dolarlık viski var evde zebil edemem
yok tam tersi hafta sonuna doğru düşüyor. sağol bitanem
Heheeeheeeanam o viski bende olsa içmem koklarım arada :)
Çiçeği görünce kokusu geldi burnuma,Evde yetişir mı kiEki Görüntüle 1985054
bu muhteşem çiçeğe yolda rastlayıp kopardım. bide öyle güzel kokuyor ki! aşık oldum resmen. böğürtlen çiçeğiymiş. fidanını bulursam dikecem. hem çiçeği güzel hem meyvesi.