Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
sabah yulaf aldım dedim ya yanıma hani 5 kaşık koydum sanırım yoğurdun içine sonra 1 ad yulaflı kurabieyi aldım.
sonra acaba çok mu yiyorum 2 3 gündür yulafı dedim.
çok mu sence?
Günaydın canım yok çok değil bence, ben sabah aç hissetmedigim ve sadece vitamin içmek zorunda olduğum için göstermelik 1 kaşık yiyorum.yulaf metoyu çok hızlandırıyor.ben de gün içinde yulaflı krep vs de tüketiyorum.

Günaydın kızlaarrr:KK200:
Sabah uyandım camı açtım soğuk hala tabii
çam ağacına konan kuşları dinledim
sonra leylak ağacına baktım tomurcuk üzeri hep
de haydi açta miss gibi kokunu çekeyim içime dedim
bahçede kuru yaprakları koyduğumuz yığının üzerine sarı bir sarman yatmış horull horull uyuyor
kiraz ağacı çiçekte
inci çiçei azalttı çiçekleri yeşillendi artık
kahvaltıyı eşim hazırlamıştı kuzumun saçlarını topladım kahvaştısını yaptı gönderdim okula
çamaşır koydum makinaya
içi kürklü montumu artık giyilmez yıkayıp kaldırayım dedim
dün gece renklileri ykamıştım asmıştım.
bulaşıkları toparladım
tavuk kavurmuştum kuzuma akşama hazır olsun diye hazırladım
çiçeklerime baktım biraz
kuzuuulaaar nasılsınız diye sevdim.
begonvil çok ince uzuyor bir yere tutturmam gerekiyor kırılacak yoksa
haa bir de bahçedeki gül ağacının biri tam yatak odamın penceresinin altında
geçen yıl annem bir ucunu bağlamıştı yukarı uzasın diye
6 7 filiz uzamıi onları da bağlamak gerekiyor yukarıya.
aslında güzel bir gül değil ama olsun açar belki sevilince kim bilir.

işteyim, yoğun, zor kahvaltı yaptım,
yanıma yoğurt süt yulaf aldım
yulaflu kurabiyeden aldım
dünkü ayranım var
kahvaltıyı da yanımda getirmiştim biraz yedim.

akşam yürüyeceğim mutlaka 3 gündür hareketsiz kaldım
bugün regl çok azaldı damla şeklinde biter yarına

haaa karnıma baktım wc de az önce nasıl küçülmüş:KK16:
regl şişliği de varmış demek ki dedim
2 gün önce kocamandı o karnımın altındaki kısım
şimdi mamişimi göreceğim nerede ise:oops:
Ne güzel anlatmışsin içim açıldı...O iklimde begonvil yetiştirebilirsen helal sana...

Günaydın canım yok çok değil bence, ben sabah aç hissetmedigim ve sadece vitamin içmek zorunda olduğum için göstermelik 1 kaşık yiyorum.yulaf metoyu çok hızlandırıyor.ben de gün içinde yulaflı krep vs de tüketiyorum.
şöyle söyleyeyim o zaman öğle arası 5 kaşık yoğrulu sğtlü akşamda 3 4 kaşık 1 hafta yesem mesela çok olmaz değil mi
yani yoğurt süt yulaf yapsam nasıl olur acaba sıkılmazsam.
dün marketten lahana alayım dedim
sonra doğrayacak gücüm yok boşver dedim
biraz da kokusu yoracaktı beni
küçük tüp almalıyım balkona koyup pişirmeliyim aslında

şöyle söyleyeyim o zaman öğle arası 5 kaşık yoğrulu sğtlü akşamda 3 4 kaşık 1 hafta yesem mesela çok olmaz değil mi
yani yoğurt süt yulaf yapsam nasıl olur acaba sıkılmazsam.
dün marketten lahana alayım dedim
sonra doğrayacak gücüm yok boşver dedim
biraz da kokusu yoracaktı beni
küçük tüp almalıyım balkona koyup pişirmeliyim aslında
Hem öğlen hem akşam sıkılırsın..Arada tavuk ya da tavuk suyu çorba neden yapmıyorsun? Çok tek tip besleniyorsun,, farklı vitaminlere de ihtiyacın var...

Bugün ben tel şehriyeli bol maydanoz nane ve acılı, içine nohut ve bulgur katılmış tavuk sulu çorba yaptım mesela...Her şeyden azar azar..Yoğurt ve salata ile yiyeceğim..

Bence yoğurt ve süte çok yukleniyorsun,biraz beslenmeni değiştirsen mı ki?

Hem öğlen hem akşam sıkılırsın..Arada tavuk ya da tavuk suyu çorba neden yapmıyorsun? Çok tek tip besleniyorsun,, farklı vitaminlere de ihtiyacın var...

Bugün ben tel şehriyeli bol maydanoz nane ve acılı, içine nohut ve bulgur katılmış tavuk sulu çorba yaptım mesela...Her şeyden azar azar..Yoğurt ve salata ile yiyeceğim..

Bence yoğurt ve süte çok yukleniyorsun,biraz beslenmeni değiştirsen mı ki?
o çorba güzel olmuş yapayım.
kaç gündür yoğurt süt yemiyordum canım ayran istedi nasıll anlatamam
yemek tarzı yiyemiyorum canımm akşamları özellikle rahatsız ediyor beni
ama öğle aralarını güçlendireyim
akşam bende düşündüm bunu
artık zayıflama kısmını yavaşlatmam lazım
beden küçüldü kilomu net bilmiyorum 78 idim en son
sonrasında regl oldum vs 77 isem o kalan 7 kilo yavaş gitmeli artık.
2 ayda gitmeli mesela
öğle aralarını güçlenireyim akşam ayran süt yaparım

Az önce kasabı arayıp kırmızı ilikli kemik siparişi verdim.yani genç hayvan kemiği olmaliymis,kırmızı ılık sarı ilige göre çok daha vitamin ve protein deposuymus,aklınızda olsun...

o çorba güzel olmuş yapayım.
kaç gündür yoğurt süt yemiyordum canım ayran istedi nasıll anlatamam
yemek tarzı yiyemiyorum canımm akşamları özellikle rahatsız ediyor beni
ama öğle aralarını güçlendireyim
akşam bende düşündüm bunu
artık zayıflama kısmını yavaşlatmam lazım
beden küçüldü kilomu net bilmiyorum 78 idim en son
sonrasında regl oldum vs 77 isem o kalan 7 kilo yavaş gitmeli artık.
2 ayda gitmeli mesela
öğle aralarını güçlenireyim akşam ayran süt yaparım
Aynen canım farklı gıdalar al ve bağışıklık sistemini güçlendir...Sağlığım ve bebek söz konusu olunca inanılmaz besliyorum kendimi..Eşim bile hayret ediyor...

Sabah gerekirse yarım saat erken kalkıp menemen yap, omlet yap..Öğle yemeklerinde karnabahar vs z.yagli yemek yanında salata yap,cacık yap..Tavuk neden yemiyorsun hiç?

merhaba böcükler :KK54:
sabah 9da kalktım. Peynir zeytin domates ve az bişey ekmek yedim. öğle yemeği olarak da semiz otu salatası, 2 tane köfte ve çörekotlu yoğurt yedim. şimdiye kadar güzel beslendim afarım bana :KK48:

no_name_ no_name_ ben de kemik alıp kaynatayım ya. çok faydalı çok.
zinnia zinnia güne çiçeklerle kuşlarla başlamak ne güzel, çok imrendim:) göbeğinin gitmesine sevindim süper:)
oinone27 oinone27 napıyon kız. iş noldu netleşti mi?
al canım kırmızı ilikli olandan al, pek faydalı gerçekten, kaynatırken içine az bir şey sirke ilave etmek gerekirmiş o zaman kemiklerdeki kalsiyum daha güzel suya geçiyormuş, aklında bulunsun

Merrhaba kizlar naslsiniz bacilar ben iyiyim sabah 6 da kalkdim esimi ise ugurladim biceklerimi hazirladim sacidi elbisesidi baya vaxtimi aliyor onlari apardim kirese donusde otobusle degil yuruyerek geldim daha sonrada apartmanin onunde yurus yapdim komsumuda kaza getirdim .
Ikimiz beraber yuruduk daha sonra kizlar dedi buzde haftada 1 defa koyluler ekib bicdiklerini pazara cikarar dediler bugun yarmarka gunudu gidik pazara biraz alis veris yapdim bol yesillik aldim baya ispanak aldim ceviz aldim et ciger .
Anlayacaginiz posetlerde her sey diyete ayitdir.
Kizlar anlayacaginiz simdiye kadar 7080 addim atdim 5 km dende fazla yurus sayilir simdi ogle yemegimi gec tedim birazcik islerim var onlari halla edib kirese gederim donusde kuzularima bakarik hevesleri olsa yuruyub geleriz simdilik bu ka

20170420_143232.jpg

Oglen 1 deste ispanak yikadim hasladim uzerine yarim limon sikdim istot sumak ekledim.
Bir porsiyon cigerkucuk dilim kepek ekmek.
Maden suyu limonla ve boll yesillik bence de menum diyete uydu sizce uydumu
ekmek yemeseydin keşke. kahvaltıda küçük bir dilim ye tamam ama günün geri kalanında yeme bence.

Aynen canım farklı gıdalar al ve bağışıklık sistemini güçlendir...Sağlığım ve bebek söz konusu olunca inanılmaz besliyorum kendimi..Eşim bile hayret ediyor...

Sabah gerekirse yarım saat erken kalkıp menemen yap, omlet yap..Öğle yemeklerinde karnabahar vs z.yagli yemek yanında salata yap,cacık yap..Tavuk neden yemiyorsun hiç?
tavuk hormonlu diye sevmiyorum arada yapıyorum salatayla vs yiyordum snin olmadığın dönem yedim kuzumm
zamanla ilgili sorunum yok erken kalkıyrum zaten
çeşit bulmak düşünmek zor geliyor.
evde yemek oluyor 2 3çeşit ama ben yemek istemiyorum
kilo alacağım diye korku ile bir kestim şimdi miden küçüldü yiyemiyorum

Az önce kasabı arayıp kırmızı ilikli kemik siparişi verdim.yani genç hayvan kemiği olmaliymis,kırmızı ılık sarı ilige göre çok daha vitamin ve protein deposuymus,aklınızda olsun...
eti ve kemiği babacığım gnderiyor bize canımm
kemik dediğin gibi genç hayvanınki olmalı
geleni ya kaynatırım ya da buzluğa atarım o gün yapamıyorsam sonra kaynatırım.
çorbalarım kemik suludur mutlaka,
kaynatıp minik kaplarla buzluğa atarım

X