Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kizlar merhaba naslisiniz ben sabah uyandim.sabaha sizlerden uzak olsun bas agrisiyla uyandim.
Ilik sike limonlu su icdim
Yarim saat sonra yesil kahvemi icdim.
Cocuklari yedirib icdirib giysilerin giydirdim benim buyuk kizin saclarida uzunda her sabah 15 dakkami aliyor tariyorum öruk yapyorum ki karma karisik olmasin .
Disarda da yagmur yagiyor.
Kirese gittdim cocuklari koydum amma otobusle dondum .
Cunki asiri yagmur vardi hrmde bas agrisi brni dahada kotu yapdim yurus yapamadim.
Kizlar dun o kadar kendimi sucladim ki neden o gozlemeleri yedim deye stresle uyudum.bilmkyorum o stresin etgisindenmi bu bag asgrisi
Sıkma canını olmuş bitmiş tatlım..Bi dahakine dikkat edersin :KK66:

Akşam yine çok aç uyudum,neyseki tok kalktım bu sabah...Boğazım ve ondan dolayı kulağım ağrıyor yine.canim sıkkın bu duruma...cok dikkat ediyorum ama artık yer etti bu bende..Belki yeni vitaminlerle biraz toparlarim...
Kuzum 3 yıl önce de bende durum bu idi
geçiyor tekrar başlıyordu
sonra vitaminle 1 yıl hiç rahatsız olmadan atlattım.
vitaminleri bıraktığımda yine 10 ar gün ara ile 3 kez acillik oldum.
vitamin şart bize
bakma 1 haftadır ben de düzgün almıyorum.

vitamin şart bize
Hastalığım yok aslında sadece boğaz ve kulağa vurması.simdi tam bebek tedavi öncesi yine antibiyotiklik olmasam barı.corekotu yağı iyi gelebilir özellikle...

günaydın. cumartesi yarım gün müydü iznin tam mı?
işyerinde iflas durumu noldu?
cmt çalışma olmaz
ama benim tel susmaz şantiye yolunu bulamayan kamyoncular, şantiyeden malzeme isteyen, lastiği patlayan, trafiğe yakalanan, dozerinin parçası arızalanan, acil çimento isteyen. ( genel cmt pazar özellikle yaz dönemi çalışma şeklim budur).
Fakat iflas aşamasından dolayı bekliyoruz.
Alacaklı ve işçiler yoğunşlukta bu dönem.
2 iş devlet tarafından fesih edildi, bir işi yapacağız diyor patron
Nasıl olacak bilmiyorum
bkliyoruz

vitamin şart bize
Benim vitaminler hücre yenileyici gerçi,antioksidan yani ...vitaminlerden ziyade çörekotu yagindan umitliyim.

Akşam yine çok aç uyudum,neyseki tok kalktım bu sabah...Boğazım ve ondan dolayı kulağım ağrıyor yine.canim sıkkın bu duruma...cok dikkat ediyorum ama artık yer etti bu bende..Belki yeni vitaminlerle biraz toparlarim...
Geçmiş olsun canım sadece sabahları mı oluyor tüm gün sürüyor mu sabahları kuruluktan bende de ağrı ve acı oluyoe çünkü

Kizlar merhaba naslisiniz ben sabah uyandim.sabaha sizlerden uzak olsun bas agrisiyla uyandim.
Ilik sike limonlu su icdim
Yarim saat sonra yesil kahvemi icdim.
Cocuklari yedirib icdirib giysilerin giydirdim benim buyuk kizin saclarida uzunda her sabah 15 dakkami aliyor tariyorum öruk yapyorum ki karma karisik olmasin .
Disarda da yagmur yagiyor.
Kirese gittdim cocuklari koydum amma otobusle dondum .
Cunki asiri yagmur vardi hrmde bas agrisi brni dahada kotu yapdim yurus yapamadim.
Kizlar dun o kadar kendimi sucladim ki neden o gozlemeleri yedim deye stresle uyudum.bilmkyorum o stresin etgisindenmi bu bag asgrisi
Günaydın canım geçmiş olsun kıyamam
Evet ama gözlemedendir vicdan azabı baş ağrısı yapmıştır sen en iyisi bi daha yeme bak sonra baş ağrısı yapıyor :KK15:

X