- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
Iyiyim canım bizde seni özlüyoruzno_name_ canim bitanem nerelerdesin tatlim seni ozledim ben insallah iyisindir iyi eylenceler sana .
@latiyya canim benim balik yedinmi canim afiyyet bal seker olsun .@sempatik_kizzinnia
@fantastik kiz
Canim srn nasilsin hepnizi cok ozluyorum burda gec gec yazsamda aklim sizde kaliyo
Afiyet olsun canım sevdin mi ton balıklı salatayı :)Menüm 08,00 1,5 yumurt+5 zeytin+1 kk peynir+1 tk bal+1 tk labne
13,00 ton balıklı salata
19,30 1 kase işkembe çorbası+1 kse salata+1 ad etli yaprak sarma
su 5 lt
spor 5 km yürüyüş
Oyyy maşallah kuzuna :) inşallah hayatı boyunca gurur kaynağın olur varlığı bile ödül gerçi çocukların :)Kızımın veli toplantısı vardı 5 gibi
3,30 da çıktım işten
yürüyerek eşimin ofisine gittim 5 km
sonr aberbaer okul ageçtik
Allahım nsaıl güzel bir duygu
her öğretmenden övünç cümleleri duymak.
Tüm çocuklara versin Rabbim..
Unutma canım dene bakalm nasıl olacak :)ahaaa şimdi okuyunca gördümmm
unutmayayım yarınaa
yoksa yine unutmultum
mercimek yoğurt
Gerçekten güzel olmuş canım yoğurt az olabilir sanki yada ben biraz beklettim sulandı o yüzden fırında baya bi suyumu çekmesini bekledim ama lezzetliydi fırında makarna gibi :)anaaammm çok güzeldirrrr
Ne kadar çok iş yapmışsın kuzum bugün hiç durmamışsın nerdeyse :)Bugün hamaratlığım üstümdeydi
Alışveriş, yemek falan derken tüm gün pertim çıktı. Ondan giremedim pek kızlar.
Baktımki evdeki yapraklar bozuluyor. 1 kg pirinçten yaprak sardım Epeyidirde yapmamıştım boynum koptu beee. Pişirdim yarısını buzluğa attım. Annem arada çıkarsın yesin. Hiç de sevmem yaprak sarmasını.
1,5 kg ya yakın tavuk göğsü aldım. Julyen doğrayıp baharatladım. Yarına kadar dinlensin dolapta. Yarın pişirip buzluğa atacağım, hazır yemek olur benim için.
Market alışverişi yaptım. 150 TL harcadım. İçim cız etti beee paranın adı var diye boşuna dememişler. Tavuk, balık, yumurta, süt, yoğurt, kaşar ve yaklaşık 20-25 tanede bitter çikolata aldım
Bu sıralar abur cuburu çok kaçırdım. Alerjim olduğu içinde her tarafım kabardıO kadar çikolatayı neye güvenip aldım bende bilmiyorum.
Teyzeme köyden taze fasulye gelmiş. 1 kg falanda bana verdi. Yarın akşam okuldan dönünce pişirip buzluğa atarım.
Ben diyet falan yapamıyom yaaaaa. Bu yüzden kilo da veremedim.Ha bi gayret yiyorum kızlar. Yalnız benim yediğimi başkası yese haftalık 5-6 kg kesin alır. Annem nerene yiyorsun bu kadar şeyi diyor. Haklı yani kadın. Ne olacak benim bu halim.
Evet ya çok yoruldum bugün. Bu haftam genel olarak dolu olacak gibi. Birde şu boğazımı tutabilsem bu kadar tempoya kilo veririm heralde.Ne kadar çok iş yapmışsın kuzum bugün hiç durmamışsın nerdeyse :)
Çikolataların birinide benim için ye :)
Sabah sabah bu ne enerji kuzum sporlar kahvaltılar çaylar :)saat 05,48 de uyandım
hooorrrrrrrrr hkorrrrrrrr sesi ile
heeee
eşimin horultusuna
aklımda erken kalkmak vardı
vesile oldu sağolsun
KAlktım 6 gibi yataktan
dün sarımsağı çok yemişim dilim damağım kurumuş
suyu diktim tepeme
giyindim ayakkabılarımı 30 dakika
Jillian 6 week six pack ( karın hareketleri) yaptım
donuma varana kadar terletmese de özellikle karın kaslarını iyi çalıştırıyor.
30 days ile birlikte yapılırsa muhteşem sonuçlar doğurur eminim.
Bakalım her sabah yapabilecek miyim.
KAhvaltımı da yaptım duşumu aldıktan sonra,
Kızımı servise bindirdim,
çayımı aldım işe gidene kadar keyif yapayım didimmmmm
1- ellerine sağlık 1 kg pirinç vayyyyy dedim içimden.Bugün hamaratlığım üstümdeydi
Alışveriş, yemek falan derken tüm gün pertim çıktı. Ondan giremedim pek kızlar.
Baktımki evdeki yapraklar bozuluyor. 1 kg pirinçten yaprak sardım Epeyidirde yapmamıştım boynum koptu beee. Pişirdim yarısını buzluğa attım. Annem arada çıkarsın yesin. Hiç de sevmem yaprak sarmasını.
1,5 kg ya yakın tavuk göğsü aldım. Julyen doğrayıp baharatladım. Yarına kadar dinlensin dolapta. Yarın pişirip buzluğa atacağım, hazır yemek olur benim için.
Market alışverişi yaptım. 150 TL harcadım. İçim cız etti beee paranın adı var diye boşuna dememişler. Tavuk, balık, yumurta, süt, yoğurt, kaşar ve yaklaşık 20-25 tanede bitter çikolata aldım
Bu sıralar abur cuburu çok kaçırdım. Alerjim olduğu içinde her tarafım kabardıO kadar çikolatayı neye güvenip aldım bende bilmiyorum.
Teyzeme köyden taze fasulye gelmiş. 1 kg falanda bana verdi. Yarın akşam okuldan dönünce pişirip buzluğa atarım.
Ben diyet falan yapamıyom yaaaaa. Bu yüzden kilo da veremedim.Ha bi gayret yiyorum kızlar. Yalnız benim yediğimi başkası yese haftalık 5-6 kg kesin alır. Annem nerene yiyorsun bu kadar şeyi diyor. Haklı yani kadın. Ne olacak benim bu halim.
Afiyet olsun canım sevdin mi ton balıklı salatayı :)
sabah tarifini tekrar okudumGerçekten güzel olmuş canım yoğurt az olabilir sanki yada ben biraz beklettim sulandı o yüzden fırında baya bi suyumu çekmesini bekledim ama lezzetliydi fırında makarna gibi :)
Gunaydin tatlim ohhh miskimi sabah sporunuda yapmisindir bende baya kalkmisim aa bumiret telfon elimden bi turum dusmedi ki bi kalkib sporumu yapayim.1- ellerine sağlık 1 kg pirinç vayyyyy dedim içimden.
2-150 tl ama hep güzel şeyler almışsın kuzumm afiyetle...
3- çikolata 25 ad nedir allahaşkına canımmm... alerjin fındığa mı acaba? süt ürünleri mi yoksa
4-nasıl güzel bir çocuksun sen yemekleri hzırlayıp buzluğa atmak hazır etmek bir çok şeyi kolaylaştırmak...
5-çok hareketli olduğun için almıyorsun, ama ilerde evlenip çocuk olunca ve yaş alınca bu azalacak, hatta 2. çocuk yaş 35 ve 40 dan sonra ciddi zorlanacaksın, bünye hep aynı kalmıyor üzgünüm...
Gayet güzel kuzumSabah
2 yumurta lorlu omlet, peynir, zeytin, salatalık
Öğlen
Yoğurtlu semizotu ve mantar çorbası
Akşam
Fırında karnıbahar ve şehriye çorbası
Yürüyüş yapmadım, pazara gittim 45 dk kadar dolaştm bide bolca temizlik yaptım :)