aman dikkat et cam silerken,Sabah esimi ise yola salandan ise dalmisim kollarim kirildi evi kose bucak temizledimcamlari sildim icerden colden biz 4 katda kalyoruz ay bir ara zann etdim ki colden cami silerken duscem sanki.
simdi mutfakda birki parca bulasik var onlari da hal edeyim ispanakli borekyapcam cocuklara firina atib sonra kanpede dinlenerim tabi kicocuklar firsat verirse
Neler diyorsun
Allahımmm
alerijinin en dip boyutunu yaşamışsın kuzummmm
çok aç olacaksın kuzummmYanima süt almadım. Cunku dersim 2bucukta ve en fazla 2 saat sürecekmis. Dönerkende halim olursa birkac durak erken inip yürüyerek eve gecerim
Canim sagol yapdim ya o kadar guzel oldu ki boreyim ki anlatamam cocuklar cok seviyor ispanakli kasarli yapdim.çok aç olacaksın kuzummm
ellerine sağlıkCanim sagol yapdim ya o kadar guzel oldu ki boreyim ki anlatamam cocuklar cok seviyor ispanakli kasarli yapdim.
Evde yufka vardi bunu ne yapayim ziyan olmasin derken ispanakli borek yapmayi karara aldim.
Canim isde bitdi bende bitdim tum camlar piril piril oldu neyseki is bitdi sonunda
Tamam canım sütüde deniycem :)Verirsin kuzum wc ye çıkarsın hem o zamana kadar
cuma akşmından hafif tut yediklerini
süt iç akşam çok geç olmadan
beni süt de rahatlatır.
1 veya yarım bardak iç mesela.
gün kurusu da iyidir
Ayy sağol kuzum şimdi sırada 90ın altına düşmek var :))günaydınlaaar
kahvaltımı yaptım 1 saate kadar doktora gidecem.
zinnia maşallah enerjine hayranım:) dümdüz sert bi karnun olacak sonunda.
oinone27 canımm 100ün altına düştün demek çook sevindim harikasın:)
sempatik_kiz ellerine sağlık ne çok şey yapmışsın:) alerjin olduğunu bile bile niye yiyorsun ki? yalnız gerçekten güzel alerjiymiş:)
@Gunel huseynli balık bugün yicem canım:)
@Mevsimlerden roma dün yoktun migrenin mi tuttu yine acaba canım ya
Tamam canım aktara gittiğimde bi soraym bakalm varsa alırım çünkü bu şekilde olması problem benim içinCanim sana nacizanr bbir tavsiyem.olcak kabizligina bire bir cozum olcakdir .bak ne dicem
Git baharat satilan yerlervarya baharticiya ordan aclik otu al.
Aclikotunu evde bir kavanoza koy uzerine maydonuz karanfil tarcin zencefil falanda qoya bilersin icine sicak kayanayan suyu tok demlensin sabah oglen aksam yemeklerden once 1 bardak ic .
Canim bak nasil rahatliyorsun .
Bunu muhakak yap bunu devamli bir hafta iki hafta yap.
Sonra sana kabizliga bir de sabah aksam yemekden onnce 1 dis sarimsak yut ilac kimi suyla yut bunlarin hansinsa yap cok faydasin goreceksin
çok aç olacaksın kuzummm
tekrar edeceğimÖğlene kadar miskinlik yaptım sonra dışarı çıktım markete uğradm yumurta falan bitmişti aldım dolaştm birazda eve geldim balkonu yıkadım mutfağı sildim süpürdüm yoruldum yaa :)
Evet bu güzel olmuşOkuldan dönüyorum, otobüsteyim ve bahsettigin gibi cok açım.
Şimdi bir arkadaşımla görüştüm. Hava çok güzel burada yürüyüşe çıkalım dedi. Tamam dedim. Önce eve gidip yemeğimi yerim. Sonrada dışarı çıkacaģız
severimmmmm seni de bebişini dekızlaaaar
Doktora gittik annemle. bebeğimi gördük. maşallah büyümüş. herşeyi çok belliydi kafası eli kolu ayağı:)) bi hareketliydi ki. kolunu kaldırıp indirdi elini açıp kapattı annesine merhaba dedibide ileri geri yüzüp durdu. nasıl ağladım hönküre hönküre doktor da güldü noluyo kız diyo:)) anneeemmm ultrasonda görünce bebek beklediğimi daha çok anlıyorum daha bir benimsiyorum anne olduğumu anlıyorum. hala etkisindeyim ya..
ilaç yazdı doktor. D vit, kalsiyumm B12 falan.
afiyet olsun canım. dizin nasıl devam ediyor mu ağrı?menüm
08.00 1 yumurta+5 zeytin+ 1 kk peynir+1tk lor+1 çk bal+1/2 dilim ekmek
12,30 yeşil mercimekli salata+1,5 bardak ayran
19,20 2 kase yeşil mercimek çorbası+2 bardak ayran
su 5 lt
spor: sabah 30 dk jillian 6 week sixk pack
Onu da yapıyorum kuzum dün mine aldım onu diktim sabah sonra balkonuda çiçekler için yıkadm :)tekrar edeceğim
tadını çıkart evde olmanın
çok temizlik yaparak kendini yorma ama evini güzelleştirecek şeyler yap
meselaaaa çiçek dikkkk
Yaa kıyamam size ne tatlıdır kim bilir inşallah sağlıcakla kucağınıza da alırsınızkızlaaaar
Doktora gittik annemle. bebeğimi gördük. maşallah büyümüş. herşeyi çok belliydi kafası eli kolu ayağı:)) bi hareketliydi ki. kolunu kaldırıp indirdi elini açıp kapattı annesine merhaba dedibide ileri geri yüzüp durdu. nasıl ağladım hönküre hönküre doktor da güldü noluyo kız diyo:)) anneeemmm ultrasonda görünce bebek beklediğimi daha çok anlıyorum daha bir benimsiyorum anne olduğumu anlıyorum. hala etkisindeyim ya..
ilaç yazdı doktor. D vit, kalsiyumm B12 falan.