- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım :)Kizlar sizce no_name_ nerelerdedir ya buraya bence hic ugramadi bi kac gundur merak etdim ben .
Iyi olsunda gec gelsede olur
heyoooooooGünaydıııınnnn
Sabah tartıldım gerçi yine tuvalet problemim var, neden oluyor bu kabızlık anlamadım
Neyse 98.2 kiloyum artık
Cumartesi günü tam 1 ay olacak o yüzden cumartesi tekrar tartılıcam :)
Canım benimmGunaydin tatlim ohhh miskimi sabah sporunuda yapmisindir bende baya kalkmisim aa bumiret telfon elimden bi turum dusmedi ki bi kalkib sporumu yapayim.
Hic yapmadigim degisik haraketleri yapiyorum bi kac gundu belimi incitlimis heralde belimde haffif ce agti var bence sirt haraketleri yapdim ondandir saniyorum bel kaslarimda agri var
Bende de bi ilaç var kuzum ama doktor sürekli kullanma alışkanlık yapar demişti. Çok zorlamıyor ama düzenlide değil o yüzden gün kurusu yiycem sabahları aç karnına belki o biraz düzene sokarheyooooooo
demiştimmmmmm
çokkk sevindimmm
wc bende de oluyor
eskiden çok sık olurdu şimdi arada zroluyor
bekinus dfiye bitkilse bir ilaç önermişti dr yakınım. o sıra kullanmıştım. şimdi kullanmadım hiç bekliyorum kendilerini. bazen çok dzenli nadiren bozluyor.
sen de kullanabilirsin çok sık olmamak kaydı ile.
ilça zararlı diye demiyorum, vücudun alışmasın diye diyorum.
çok tıkanırsan kullanabilirsin.
Dışarıdan aldığım paketli her gıdaya alerjim var canım. Hormona bile alerjim cikti testlerde. Genel olarak sağliklı ve organik beslenirim dogdumdan beri. Paketli bir ürünü 2 gün yesem 3. Gün hoop acile, sonuç: zehirlenmişim.1- ellerine sağlık 1 kg pirinç vayyyyy dedim içimden.
2-150 tl ama hep güzel şeyler almışsın kuzumm afiyetle...
3- çikolata 25 ad nedir allahaşkına canımmm... alerjin fındığa mı acaba? süt ürünleri mi yoksa
4-nasıl güzel bir çocuksun sen yemekleri hzırlayıp buzluğa atmak hazır etmek bir çok şeyi kolaylaştırmak...
5-çok hareketli olduğun için almıyorsun, ama ilerde evlenip çocuk olunca ve yaş alınca bu azalacak, hatta 2. çocuk yaş 35 ve 40 dan sonra ciddi zorlanacaksın, bünye hep aynı kalmıyor üzgünüm...
Verirsin kuzum wc ye çıkarsın hem o zamana kadarBende de bi ilaç var kuzum ama doktor sürekli kullanma alışkanlık yapar demişti. Çok zorlamıyor ama düzenlide değil o yüzden gün kurusu yiycem sabahları aç karnına belki o biraz düzene sokar
Bende çok sevindim sabah sabah
Şimdilik 4.9 kilo verdim cumartesiye kadar 6 kiloya tamamlarım heralde
Oyy bilirim kızımda aynı idi canımmGünaydın silah arkadaşlarım benim
Bende bu sabah 6da uyanmışım. Sonra dedimki kız sempatik sabahın köründe delimisin zıbar yat dedim veee 8 buçukta uyandım.
Kuaför arkadasım msj atmis dükkanı açtım diye. Giyinip gidecegim hemen
Dışarıdan aldığım paketli her gıdaya alerjim var canım. Hormona bile alerjim cikti testlerde. Genel olarak sağliklı ve organik beslenirim dogdumdan beri. Paketli bir ürünü 2 gün yesem 3. Gün hoop acile, sonuç: zehirlenmişim.
Zaten anlayabiliyorum olacaklari önce vücudum kızarıyor. Sonra kabarıyor sonra dil vs şişiyor. Nefes alamayıp bayiliyorsub. Eger 10 dk içinde alerji ignesi olmazsa nakavttt
hiç dümdüz karnım olmadı laaa benimgünaydınlaaar
kahvaltımı yaptım 1 saate kadar doktora gidecem.
zinnia maşallah enerjine hayranım:) dümdüz sert bi karnun olacak sonunda.
oinone27 canımm 100ün altına düştün demek çook sevindim harikasın:)
sempatik_kiz ellerine sağlık ne çok şey yapmışsın:) alerjin olduğunu bile bile niye yiyorsun ki? yalnız gerçekten güzel alerjiymiş:)
@Gunel huseynli balık bugün yicem canım:)
Mevsimlerden roma dün yoktun migrenin mi tuttu yine acaba canım ya
Oyy bilirim kızımda aynı idi canımm
süt fındık ne varsa alerjisi olurdu,
şimdi şükür iyi
ama antibiyotik vs zor kullanırım ki 11 yaşına kadar 1 kutu kullanmamıştır.
ama senin bu alerjiyi çok sevdimm
ne güzel paketli ürünlere alerji
keşke tüm insanların olsa da şu berbat düzenden kurtulsa insanoğlu
doğala döçnse eski yıllarda ki gibi
ahhh keşkeeee
günaydınlaaar
kahvaltımı yaptım 1 saate kadar doktora gidecem.
zinnia maşallah enerjine hayranım:) dümdüz sert bi karnun olacak sonunda.
oinone27 canımm 100ün altına düştün demek çook sevindim harikasın:)
sempatik_kiz ellerine sağlık ne çok şey yapmışsın:) alerjin olduğunu bile bile niye yiyorsun ki? yalnız gerçekten güzel alerjiymiş:)
@Gunel huseynli balık bugün yicem canım:)
Mevsimlerden roma dün yoktun migrenin mi tuttu yine acaba canım ya
Neler diyorsunAy kızlar dışı sizi içi beni yakar bu durumun. Orta okulu bitirene kadar dışarıdan ekmek dahi yemedim ben. Su ıcmedim ne hazır su nede çeşme suyu. Sadece kaynamış su içtim. Yani bir cok seyin tadinı cok sonradan ogrendim. Ömrümde ilk pizzayi ilk hamburgeri lisede yedim mesela belki yararli şeyler degil ama insan cok zor durumda kaliyor. Gittigim kimsenin evin de yemek yiyemezdim. Kullandigi sebze meyve hormonludur diye. Bir keresinde boyle zehirlenmistim. Dilim şiştigi icin nefes alamamıştim, ignede fayda etmemis. Gözümü sedyede actım. Boğazıma neşteri dayıyolardı. Bogazimi keseceklermis nefes almam icin. Ama tam o sırada şişliğim inmiş nefes almaya başlamışim. Yasadigim korkuyu hic unutmam
Ama büyüdükce vücut bağışıklık kazanıyor. Dahada direnc gösteriyor. Eskisi gibi kötü şeyler yaşamıyorum. Bu yüzden dikkatli besleniyorum.
Canim sana nacizanr bbir tavsiyem.olcak kabizligina bire bir cozum olcakdir .bak ne dicemGünaydıııınnnn
Sabah tartıldım gerçi yine tuvalet problemim var, neden oluyor bu kabızlık anlamadım
Neyse 98.2 kiloyum artık
Cumartesi günü tam 1 ay olacak o yüzden cumartesi tekrar tartılıcam :)
Kizlar bende eskiden kep evdede coldede kolu kissa giyinerdim ya simdi bende o kadar usuyorum ki bazen diyorum bana boyle noldu bencede zayifladikca usuyoruz biz hava azacik bulutlu olsun soyukdan el ayagim buz kesilirkızlar soguk üşüyom yaavvv
klimayı da açtım dizime atkıyı sardım
yağları kaybettikçe üşüyom herhallll
burnum falan soğuk demek ki gerçekten üşüyom.
botlar var ayağımda parmak uçlarım üşüyor.
Canim yapiyorum esneme haraketleri evvel basliyanda 5 daka isinma haraketi basliyorum daha sonra da soguma yapanda esneme yapiyorumCanım benimm
Haeketleri yaptıktan sonra mutlaka esnetme hareketlerini yap sonrasında yoksa kaslar ağrı yapar,
kollarını bacaklarını karnını esnet mutlaka,