Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Ben hareketsizliğime bağlıyorum tamamen bir camış moduna girmemi
ye iç yat otur
1 saat templou yürü istediğini ye
zaten beyin olarak yürüyünce vs kendini dinç hissediyorsun ve aşırı yeme isteğin azalıyor daha doğrusu düzene giriyor.
Yürümek hareket ve ter atmak
bende olay bu...

birayı 1 iç canım
hiç içme demiyorum çünkü ciddi zorlandın sanırım, keşke kelimeyi yazmasa idim.:oops:
senin kadar düşkün değilim ben ve buzdolabı boş zaten özellikle...

Ben hareketsizliğime bağlıyorum tamamen bir camış moduna girmemi
ye iç yat otur
1 saat templou yürü istediğini ye
zaten beyin olarak yürüyünce vs kendini dinç hissediyorsun ve aşırı yeme isteğin azalıyor daha doğrusu düzene giriyor.
Yürümek hareket ve ter atmak
bende olay bu...

birayı 1 iç canım
hiç içme demiyorum çünkü ciddi zorlandın sanırım, keşke kelimeyi yazmasa idim.:oops:
senin kadar düşkün değilim ben ve buzdolabı boş zaten özellikle...
:) canımsın, teşekkür ederimmmm :KK66:
benim son hamileliğimde düşük riskim vardı ve neredeyse 4 ay sadece wc için kalktım..e hamilesin yemek içmek geliyor içinden..düşük riskinden progesteron hormonu kullandım, kortizon kullandım ve kan sulandırıcı iğne yaptım kendime hergün karından :KK43: o zaman oldu asıl ne olduysa, balon gibi şiştim..tabi sigarayı da bırakınca o dönem, hep yemek içmek istedim...

hayır o değil işte :) bi kaç örnek yazayım ne demek istediğimi anlatabilmem için :))

mesela 1 dilim sade kek = 2 dilim ekmek +1 porsiyon meyve +1 tatlı kaşığı yağ
1 tane hamburger = 2 dilim ekmek + 2 köfte kadar et

yani bunları yediğiniz zaman o gün içinde = karşısındaki yiyecekleri eliyorsunuz

mesela kendim için diyorum;
günlük 3 pors,iyon et , 3 dilim ekmek ve 3 porsiyon meyve hakkım var
eğer ben bunları yersem ( tabiki tek öğünde değil ) 4 dilim ekmek + 2 porsiyon et + 1 porsiyon meyve ve 1 tatlı kaşığı kısmını elemiş olmam gerek..yani bende geriye 2 porsiyon meyve ve 1 porsiyon et kalıyor..demek istediğim bu
Hımmmm şimdi anladımmmm. Evet benim bildiğim bu değilmiş :oops:

bu şu gibi yani sempatik_kiz sempatik_kiz diyetisyene gidiyorsun diyor ki sana öğle yemeğinde 2 dilim ekmek hakkın var, çorba içersen, ekmeği yemeyeceksin, çorba içmez, atıyorum lahmacun yiyeceksen, çorba ve ekmek hakkın yok 1 lahmacun yeme hakkın var diyor...onun gibi
Senin yazdığın benim dediğime giriyor cnm. besin değişim listesine yani.
Ama pofu pofu 'nunki farklı. Daha önce birforumda daha okumuştum, hatırladım:KK48:

:) canımsın, teşekkür ederimmmm :KK66:
benim son hamileliğimde düşük riskim vardı ve neredeyse 4 ay sadece wc için kalktım..e hamilesin yemek içmek geliyor içinden..düşük riskinden progesteron hormonu kullandım, kortizon kullandım ve kan sulandırıcı iğne yaptım kendime hergün karından :KK43: o zaman oldu asıl ne olduysa, balon gibi şiştim..tabi sigarayı da bırakınca o dönem, hep yemek içmek istedim...
4 hamilelik demiştin canım: Var mı bunun üzerine edecek söz...
İnan en istikrarlı azimli olan sensin, helal olsun harbi sana...
insan vücudunu doğurana kadar hatta doğurduktan sonra bile alt üst eden ve/veya güzelleştiren hamilelik böyle işte...
NAsıl bir direnç göstermişsin bailarım ulan yemeğine deyip sarılmışsın bebeğine kalsın bedenimde diye...
Dolayısı ile şu an o mucizevi olayı gerçekleştirmek için sana kalan kiloları defedecek ve yeniden hazırlanacaksın...

Kadınız,güçlüyüz...
yeter ki keyfimiz istesin...

4 hamilelik demiştin canım: Var mı bunun üzerine edecek söz...
İnan en istikrarlı azimli olan sensin, helal olsun harbi sana...
insan vücudunu doğurana kadar hatta doğurduktan sonra bile alt üst eden ve/veya güzelleştiren hamilelik böyle işte...
NAsıl bir direnç göstermişsin bailarım ulan yemeğine deyip sarılmışsın bebeğine kalsın bedenimde diye...
Dolayısı ile şu an o mucizevi olayı gerçekleştirmek için sana kalan kiloları defedecek ve yeniden hazırlanacaksın...

Kadınız,güçlüyüz...
yeter ki keyfimiz istesin...
hiç sorma tatlım, sonuçta elde ne var koca bir sıfır..bakma aslında psikolojim hala darma- duman, gülüp eğleniyoruz ama, iyi frenliyorum kendimi...

Menüm dünle aynı
  • mercimek çorbası
  • börülceli yeşil salata
  • ayran
  • belki bir parçada et yada köfte yerim
Maksat dün yaptıklarım ziyan olmasın.

Annemde pazardan minnacık bir lahana almış gelmiş kızlar. Canı kapuska istiyormuş ben yemediğim için kendine kadar yapacakmış. Gül gül öldüm. :KK70: Hayır yani bir insan kapuskanın nesini sever. Elalem kilo vermek için yiyor. Benim annem sevdiğinden yiyor. Tam bir sebze düşkünü kendisi.
Geçenlerde de Pırasa alıp gelmişti ve bende börek yaptım gitti. :KK53:

Menüm dünle aynı
  • mercimek çorbası
  • börülceli yeşil salata
  • ayran

Annemde pazardan minnacık bir lahana almış gelmiş kızlar. Canı kapuska istiyormuş ben yemediğim için kendine kadar yapacakmış. Gül gül öldüm. :KK70: Hayır yani bir insan kapuskanın nesini sever. Elalem kilo vermek için yiyor. Benim annem sevdiğinden yiyor. Tam bir sebze düşkünü kendisi.
yok be kuzum ben severim kapuskayı hatta bütün kış neredeyse haftada bir yaparım..bu hafta yaptığım da sadece diyet versiyonuydu :KK66: menün dünki ile aynı ama gecen de aynı olmasa bari :KK66: :p

Menüm dünle aynı
  • mercimek çorbası
  • börülceli yeşil salata
  • ayran

Bende seviyom kapuskayı, hatta bir ara en sevdiğim yemek zeytinyağlı pırasa idi , sevgili babaannemin ellerinden yapılmışsa birde hımmmmm ne güzellll.:kk77:

rica ederim cnm :KK66:

aynen :) o dediğin değişim listesi :) bu keyif-bedel :)

evet karatay da yok bu dediklerimiz :)
haklısın canım bi de ben tez canlıyım hemen gitsin kilolar derdindeyim, normalde 1200 cal. almam gerekirken 600-700 kaloride kalıyorum...böyle olunca aslında kaçamak olarak görünen 600 kalori bile benim dengeli kilo vermem için almam gereken kalori..ama dediğim gibi kilom çok olduğu için hemen gitsin istiyorum, sıkılganım bir de...çook uzun aylara yayamıyorum diyet sürecini...

X