Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeytinyağlı pırasa, hatta zeytinyağlı kuru fasulyeyi de çok severim...Bende seviyom kapuskayı, hatta bir ara en sevdiğim yemek zeytinyağlı pırasa idi , sevgili babaannemin ellerinden yapılmışsa birde hımmmmm ne güzellll.
muhteşem gidiyorsun maşallah sana canım...menü yazayım aynı yine ama :)
sabah 2 yumurta 12 zeytin otlu lor peyniri
1 saat önceyi herhalde 1 kase kendim yaptım yoğurt :)
az önce 1 kase lahana çorbası 2 kase daha yermiyim bilmiyorum.
3 lt den fazla su
senin kilonla benimki çok yakın..ben kendimi kasarsam 1 ay sonra sıkılıyorum..sonra saldırıyorum..sonra şişiyorum..sonra pantolonum olmuyor ve sonra gene başlıyorum..sonra yine ve yine yine...haklısın canım bi de ben tez canlıyım hemen gitsin kilolar derdindeyim, normalde 1200 cal. almam gerekirken 600-700 kaloride kalıyorum...böyle olunca aslında kaçamak olarak görünen 600 kalori bile benim dengeli kilo vermem için almam gereken kalori..ama dediğim gibi kilom çok olduğu için hemen gitsin istiyorum, sıkılganım bir de...çook uzun aylara yayamıyorum diyet sürecini...
Tarcinli sutumu içtim o halde :)) bugün sıfır kacamaksiz kapaticam ınş yemekten sonra mutfağı kitleyip anahtarı eşime veri cemevet canım o halde şu an süt ya da ayran iç, eşinle oturursun sofraya...
dediğin çok doğru aslında en güzeli yavaş yavaş vermek ama ben ondan sıkılıyorum...bir anda hoop gitsin sonra koruyorum zaten..diye, yine diyetteyimsenin kilonla benimki çok yakın..ben kendimi kasarsam 1 ay sonra sıkılıyorum..sonra saldırıyorum..sonra şişiyorum..sonra pantolonum olmuyor ve sonra gene başlıyorum..sonra yine ve yine yine...
şimdi daha mantıklı olmak zamanı
32 yaşındayım, daha ne kadar şişko olabilirim? ömür dediğin şey ne kadar ki? yarına çıkmayacağız belki değil mi? ben kendime uzun bi süreç verdim..ama tabiki öyle 2 yıl 3 yıl değil belki 5 belki 7 ay..ama bu kilolardan mantıklı ve kendimi kasmadan kurtulmak istiyorum.. bende sıkılıyorum doğrudur..hep aynı hep aynı her gün aynı ama sabır olmadan ödül olmaz...sabırsızlık bi işimize yaramıyor şu hayatta..bende artık eski kiloma dönmek, daracık şortlarımı giymek istiyorum :) ömür boyu böyle kilolu biri değildim..tamamen bilinçsiz oluşum ve tamamen sabırsız davranışımın ürünü.. her daim daha da katlandı o kilolar..en fazla 52 olurdum zamanında..sonra bi baktım 60 sonra bi baktım 65-69-72.....bu böyle sürekli artarak gitti...pes etmemek için bunu yapıyorum şuan..içimde aklımda kalmadan yemek ama öyle şuursuzca değil..gayet sakin ve bilinçli..mesela regl olcam ama inan ki tek gram tatlı isteğim yok :)
çook tatlısın...bu arada ben mutfak kapandı yazıyorum ya benim evim amerikan mutfak, salonda otururken mutfağım ve dolabım hep gözüme gözüme giriyorTarcinli sutumu içtim o halde :)) bugün sıfır kacamaksiz kapaticam ınş yemekten sonra mutfağı kitleyip anahtarı eşime veri cem
İmmm deniycem en kısa zamanda :)kızlarrrrr acayip güzel bi diyet yemek önereyim mi:
hem acayip lezzetli oluyor hem tok tutuyor, hem de kalorisi düşük...
top patlıcanları közleyip soyup incecik kıyıyoruz...bir tencerede zeytinyağında soğan, biber, kavuruyoruz iyice, kavrulunca domates atıp onu da kavuruyoruz, hepsi pişince içine patlıcanları ekliyoruz, biraz tuz ve kararbiber...1 küp de şeker, patlıcanın acısını alsın diye, sıcak ya da soğuk yogurt ile yiyoruz..öyle böyle güzel değil..deneyin şahane oluyor
latiyya zinnia sempatik_kiz Cilekli Turtam Mucizeem
dene vallahi canım hem çok doyurucu hem de inanılmaz lezzetli oluyor...İmmm deniycem en kısa zamanda :)
Eyvahhh aahh çok zordur öyle yaaçook tatlısın...bu arada ben mutfak kapandı yazıyorum ya benim evim amerikan mutfak, salonda otururken mutfağım ve dolabım hep gözüme gözüme giriyor
hem de nasıl bütün akşam bakışıyoruz mutfak ileEyvahhh aahh çok zordur öyle yaa
Kolaylıklar diliyorum :)hem de nasıl bütün akşam bakışıyoruz mutfak ile
çook sağol canım ona rağmen çok şükür 1 ayda -8.5 kgKolaylıklar diliyorum :)
:) tahmin edebiliyorum..dediğin çok doğru aslında en güzeli yavaş yavaş vermek ama ben ondan sıkılıyorum...bir anda hoop gitsin sonra koruyorum zaten..diye, yine diyetteyim
yaaa utandım şimdi öyle deyince olmayacak inşallahyok be kuzum ben severim kapuskayı hatta bütün kış neredeyse haftada bir yaparım..bu hafta yaptığım da sadece diyet versiyonuydu menün dünki ile aynı ama gecen de aynı olmasa bari
kızlarrrrr acayip güzel bi diyet yemek önereyim mi:
hem acayip lezzetli oluyor hem tok tutuyor, hem de kalorisi düşük...
top patlıcanları közleyip soyup incecik kıyıyoruz...bir tencerede zeytinyağında soğan, biber, kavuruyoruz iyice, kavrulunca domates atıp onu da kavuruyoruz, hepsi pişince içine patlıcanları ekliyoruz,salça, biraz tuz ve kararbiber...1 küp de şeker, patlıcanın acısını alsın diye, sıcak ya da soğuk yogurt ile yiyoruz..öyle böyle güzel değil..deneyin şahane oluyor
latiyya zinnia sempatik_kiz Cilekli Turtam Mucizeem
Aaa akşam yemeği yokmu. Sonra kafayı bulup dolabı boşaltmabenim de mutfağım an itibariyle kapandı, eşim iş yerinde yemiş bir şeyler...
menüm:
sabah 08:00 : 2 adet haşlanmış yumurta, bol çeri domates, salatalık, lor peynir ( toplasam 250 kaloriyi geçmez)
akşam00 : 2 adet şişe bira ( 50'lik ) ....( 2 bira 430 kalori )
hareket: 26 dakika yıldız tilbe dansı
Nasıl olcak akşam yemeksizzbenim de mutfağım an itibariyle kapandı, eşim iş yerinde yemiş bir şeyler...
menüm:
sabah 08:00 : 2 adet haşlanmış yumurta, bol çeri domates, salatalık, lor peynir ( toplasam 250 kaloriyi geçmez)
akşam00 : 2 adet şişe bira ( 50'lik ) ....( 2 bira 430 kalori )
hareket: 26 dakika yıldız tilbe dansı