Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Tüylenme yapar dediler ben inanmadım ama bende yaptı ve bariz bir şekilde belli oldu :KK43:
bu çok enteresan bepanteni ben de zaman zaman kullanırım hatta evde bile var ama tarihi geçmiş mi emin olamadığım için yenisini alacağım...yüz içindir o, özellikle yazın güneşte yüzüm fazla yanarsa hep bepanten alır sürerim

bi de hiç sivilce dememişler, topiklere ve internete baksana hep cilt uzmanları önermiş bir de bunları..sen kullandın mı canım? acaba senin cilt tipine mi uymadı?

bi de bu arada bepanten yüz ve cilt için satılan bi kremdir ama???
Bende çok araştırıp uygulamıştım. Cildim yağlı olduğu için e vitamini dahada yağlandırdı ve bana yaramadı. Ama dediğin gibi herkesin cilt tipi farklı.
Bizim evimizde e vitamini olarak evigen ampul her daim bulunur. Annemin ayakları çok çatlar ve ağrır. Teyzeminde hamilelik dönemlerinde şişer ve ağrırdı. Bende Bir doktorun önerisi ile ayak kremini kendim yapıyorum. 1 kutu vazelinin içine 2 tane ağrı kesici. 1 tane evigen ampul koyup karıştırıyorum. Hem çok güzel yumuşatıyor hemde ağrıyı kesiyor.

no_name_ no_name_ ne yapacaksın alacak mısın E vitamini hala? alalım mı?
alacagım canım...çok yazı okudum ben..insanlar bu maskenin içine kayısı yapı falan da koymuş ben yağların tüylenme yapacağını biliyorum, o kadar kişi kullanmış,denemeyi düşünüyorum ben yinede...yağ koymadan tabiki...

bak ne anlatacağım ben lisedeyken falan kayısı ve şeftali yağı önermişlerdi her gün sürüyordum yuzume, çok güzel olmuştu ama ince ince kayısı gibi tüylenme olmuştu, annem hemen cildiyeciye götürdü, yağlardandır bırakınca kendiliğinden geçer demişti, aynı dediği gibi oldu..yağ sürmem yüzüme ama vitamin sürerim :KK66: en azından denerim :KK66: zaten bir çok kaliteli cilt ürünü içinde e ve a vitamini var

bu çok enteresan bepanteni ben de zaman zaman kullanırım hatta evde bile var ama tarihi geçmiş mi emin olamadığım için yenisini alacağım...yüz içindir o, özellikle yazın güneşte yüzüm fazla yanarsa hep bepanten alır sürerim
İçeriğini şuan hatırlamıyorum ama bepantenin içindeki bir madde tüylenme yapıyor. Hatta şuan lazere gidiyorum. Lazerde tahriş vs durumlarda olduğunda bepanthen hametan ve madecessol kullanır herkes. Ben lazer için bir kliniğe gidiyorum.Doktor eşliğinde oluyor yani. Ordaki hekim bile tedavinin seyrini olumsuz etkiler bepanten diğelerini kullan diyor

Bende çok araştırıp uygulamıştım. Cildim yağlı olduğu için e vitamini dahada yağlandırdı ve bana yaramadı. Ama dediğin gibi herkesin cilt tipi farklı.
Bizim evimizde e vitamini olarak evigen ampul her daim bulunur. Annemin ayakları çok çatlar ve ağrır. Teyzeminde hamilelik dönemlerinde şişer ve ağrırdı. Bende Bir doktorun önerisi ile ayak kremini kendim yapıyorum. 1 kutu vazelinin içine 2 tane ağrı kesici. 1 tane evigen ampul koyup karıştırıyorum. Hem çok güzel yumuşatıyor hemde ağrıyı kesiyor.
bu da çok güzel bi tarifmiş canım...e vitamini bir çok ünlü markanın bakım ürününde var, acaba kullandığın dönem belki hormonal değişikliğin vardı ve sen de ona yormuş olabilir misin? zaman zaman hormonlar hafif tüylenmelere sebep olabiliyor? bilemedim ki..ama ben denemke istiyorum, çok kullanan ve memnun kalan var...

alacagım canım...çok yazı okudum ben..insanlar bu maskenin içine kayısı yapı falan da koymuş ben yağların tüylenme yapacağını biliyorum, o kadar kişi kullanmış,denemeyi düşünüyorum ben yinede...yağ koymadan tabiki...

bak ne anlatacağım ben lisedeyken falan kayısı ve şeftali yağı önermişlerdi her gün sürüyordum yuzume, çok güzel olmuştu ama ince ince kayısı gibi tüylenme olmuştu, annem hemen cildiyeciye götürdü, yağlardandır bırakınca kendiliğinden geçer demişti, aynı dediği gibi oldu..yağ sürmem yüzüme ama vitamin sürerim :KK66: en azından denerim :KK66: zaten bir çok kaliteli cilt ürünü içinde e ve a vitamini var
e vitamini direkt uygulanmıyormuş ya, badem yağına karıştırmayı da düşündüm. veya evde hakiki zeytinyağı var..

Ben kullandım daha önce evde bil e var hala,baksana el ve yüz için diyor...
2017-01-26_12-38-03.jpg

bu da çok güzel bi tarifmiş canım...e vitamini bir çok ünlü markanın bakım ürününde var, acaba kullandığın dönem belki hormonal değişikliğin vardı ve sen de ona yormuş olabilir misin? zaman zaman hormonlar hafif tüylenmelere sebep olabiliyor? bilemedim ki..ama ben denemke istiyorum, çok kullanan ve memnun kalan var...
Sen bir dene cnm. Belki bende gösterdiği etkiyi sende göstermez.Olumsuz olursa bırakırsın zaten

Artık var cnm. 2 ayda toplamda 20 kg aldım. Bir kaç ay önce 44 kiloydum. Çok zayıfdım. Şuan 64 kiloyum boyum 1.65

Eskisi gibi zayıf olmak istemiyorum. Ama 55e fala düşmek istiyorum no_name_ no_name_
2 ayda nasıl aldın tatlım o kadar kiloyu :KK43: hastalık falan yoktur inşallah...
fazla verecek kilon yokmuş gider hemen...

Ben devlet hastanesi diyetisyeni kontrolünde diyet yapıyorum 4 ay önce başladım 83 kilodan 70 kiloya düştüm şu an.. 13 aylık kızım var günde bir iki kez onu emziriyorum, şu an hamile kaldığım kiloya inebildim şükür :) hedef 68 idi Ama bu ay itibariyle 65 e düşürdüm hedefimi. Boyum 1.70

2 ayda nasıl aldın tatlım o kadar kiloyu :KK43: hastalık falan yoktur inşallah...
fazla verecek kilon yokmuş gider hemen...
Allaha şükür hiçbir problem yok. Kendimde şaşırıp önce dahiliyeye gittim. Şeker, kolestrol, tansiyon herşeye baktık normal çıktı. Onlarda diyetisyene sevk etti. Diyetisyen mutsuzmusun dedi hayır deyince o zaman zayıflamanı gerektirecek bir durum yok ama daha dikkatli beslen dedi.
Ama artık mutsuzum bir kaç kilo versem iyi olacak

X