Cok yorma canim sen kendiniKışlıklarımı kısa programa atıp yıkadım kaldırdım hepsini iki haftayı geçti
Yarın halılarımı yıkatmaya göndereceğim
Yatak odamın dolaplarını
Banyo dolaplarımı
Buzdolabımı silip düzelteceğim
Perdelerimi yıkayıp eşim asacak
Halılarım gelmeden bir gün öncede yardımcı çağıracağım cam kapı yerler mutfak dolaplarımı sildireceğim
Bebiş heran gelmezse tabi
Aynen yormamalıyım bebişim için ama temizliğe dayanmak ne mümkün:)Cok yorma canim sen kendini
Durumun varsa 2 tane tut temizlikciAynen yormamalıyım bebişim için ama temizliğe dayanmak ne mümkün:)
2 kişiye gerek yok bence ya dolaplarımı falan başkalarına sildirmem rahat etmem yani canımDurumun varsa 2 tane tut temizlikci
Dogru canim aman dikkat et cok uzuluyorm Hmilelerin is yapmasina2 kişiye gerek yok bence ya dolaplarımı falan başkalarına sildirmem rahat etmem yani canım
bende 2 yıllık evliyim ilkkez sildirdim ama hakkaten çok fark ettiDuvar silmenin faydasi varmi ya hic duvar silmedim hayatimda
benim kocaman bi balkonum var. Eşimle storu çıkarıyoruz tam açıp balkon şişlerine dayıyorum. Fırçama saç şampuanımdan dokup kpukluyorum iyice sonra hortum tutuyorum. Biraz suzulunce de hemn asıyorum..Kizlar stor ve zebra temiigi i nasil yapiyosunuz lutfen bunuda konusalim kuru temizlemeye veremem evde nasil yapilir kizar
Banyoda yıkıyorlarmısKizlar stor ve zebra temiigi i nasil yapiyosunuz lutfen bunuda konusalim kuru temizlemeye veremem evde nasil yapilir kizar
Bence 8 gibi evde oluyorum bi kaç kere cuma akşamı mutfağım yaptım zaten haftanın yorgunluğu var üzerimizde günlerce kendime gelememiştimben işte eve gidene kadar saat 8 olmus oluyo o yuzden aksamları hıc bısy yapamıyrm yemek anca yapıyrm yıyorz. iyi sen organıze etmıssn temızlık işini
Bence 8 gibi evde oluyorum bi kaç kere cuma akşamı mutfağım yaptım zaten haftanın yorgunluğu var üzerimizde günlerce kendime gelememiştim
Benim banyom cok buyuk yikasammi silsem mi canim esim evde yok cikaramambenim kocaman bi balkonum var. Eşimle storu çıkarıyoruz tam açıp balkon şişlerine dayıyorum. Fırçama saç şampuanımdan dokup kpukluyorum iyice sonra hortum tutuyorum. Biraz suzulunce de hemn asıyorum..
benm için temizliği çok rahatta çıkarıp takması çok zor yaa
Bende kendim yikamayi dusunuyorum yikamak yerine silsek yinede temiz olurmu canimBanyoda yıkıyorlarmıs
ben 2 kere yıkattım paslandı o sebeble bu sefer kendım yıkıcam ama banyom musaıt degıl. Bır yakınımın banyosunda yıkamayı dusunuyorum
Ay bence hıc olmaz yayanı benım storlar hıc dumduz degıl kalın sanırım bıraz pıtır pıtır kalırBende kendim yikamayi dusunuyorum yikamak yerine silsek yinede temiz olurmu canim
balkonda yıkıyorum araba fırcası ile deterjanlıyorum duruluyorum mis gibi oluyor sarıp kurumaya bırakıyorum güzel oluyorKizlar stor ve zebra temiigi i nasil yapiyosunuz lutfen bunuda konusalim kuru temizlemeye veremem evde nasil yapilir kizar
pek yerini tutmuyor ya yinede dene istersenBende kendim yikamayi dusunuyorum yikamak yerine silsek yinede temiz olurmu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?